Αγορά από Amazon

Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ AMAZON

δηλ.ο 922 που κανει στην ελλαδα 500 ευρω στο αμαζον 249 λιρες επι 1,30 η λιρα 325 ευρω τοεκανα σωστα γιατι τοση διαφορα;

Re: ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ AMAZON

αυτο και γω δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχει αυτη η διαφορα χρηματων...
στο money converter που το κανω μου βγαινουν λιγοτερα απ'οτι του amazon...

Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ AMAZON

δηλ.ο 922 που κανει στην ελλαδα 500 ευρω στο αμαζον 249 λιρες επι 1,30 η λιρα 325 ευρω τοεκανα σωστα γιατι τοση διαφορα;

Αυτό μόνο ο αντιπρόσωπος της Pioneer μπορεί να στο απαντήσει.

εδώ ρε παιδιά βάζεις ένα προϊον στο skroutz και η πρώτη με την τελευταία τιμή έχουν εκατοντάδες ευρώ διαφορά στην ίδια χώρα και απο τον ίδιο προμηθευτή, ότι θέλουν πουλάνε, το amazon είναι το περίεργο τώρα...?
πλάκα κάνουμε....?

Στο amazon.de, amazon.co.uk μπορει να κοπεί Τιμολογιο; Το έχει δοκιμάσει κανεις;
Και αν ναι, μόνο στα προϊόντα τα οποία πουλάει το amazon ή και σε αυτα του marketplace (δηλαδή απο τρίτους)..;

Στο amazon.de, amazon.co.uk μπορει να κοπεί Τιμολογιο; Το έχει δοκιμάσει κανεις;
Και αν ναι, μόνο στα προϊόντα τα οποία πουλάει το amazon ή και σε αυτα του marketplace (δηλαδή απο τρίτους)..;

Ναι, γίνεται. Στα στοιχεία λογαριασμού έχει πεδίο για να βάλεις επαγγελματικό ΑΦΜ.

Οι αγορές απο το ίδιο το Amazon έρχονται με ελληνικό ΑΦΜ και μπορείς να χρησιμοποιήσεις το παραστατικό όπως και τα υπόλοιπα ελληνικά.
Απο τρίτους εμπόρους, λογικά θεωρείται ενδοκοινοτική συναλλαγή.

Γεια σας.
Η πρώτη μου επαφή με την amazon uk ηταν πριν 2 χρόνια που αγόρασα τον Yamaha RX-V467. Αριστες οι εντυπώσεις μου, γιαυτό από τότε αγόρασα αρκετά ακόμα (kindle, μιά ντουζιέρα εξοχής, έναν απορροφητη-φυσητήρα φύλλων και ένα γωνιακό τροχό). Τα περισσότερα ήταν βαριά δέματα αλλά δεν υπήρξε πρόβλημα μεταφορικών. Η εκτέλεση της παραγγελίας ηταν ταχύτατη και οι τιμές, εννοείται, ήταν οι καλύτερες που βρήκα - και είμαι απ'αυτούς που ψάχνουν πολύ. Απόδειξη αγοράς μου στέλναν πάντα μέσα στο κιβώτιο του προϊόντος.
Ελπίζω να βοήθησα στον προβληματισμό σου.

Ήθελα να ρωτήσω από Amazon Αμερικής στέλνουν Ελλάδα; Και τι γίνεται με την τιμή, προστίθεται ΦΠΑ; Τέλη εκτελωνισμού; Για ένα μικρό είδος παράδειγμα αξίας 40 δολαρίων, μπαίνουν προσαυξήσεις;

Αυτή είναι η ανάλυση μιας παραγγελίας που έκανα πριν ένα περίπου χρόνο:

Item(s) Subtotal: $46.97
Shipping & Handling: $11.46
-----
Total before tax: $58.43
Sales Tax: $0.00
-----
Total for This Shipment: $58.43

Το μόνο έξτρα που πληρώνεις είναι τα κάπως τσουχτερά μεταφορικά. Για $40 δε νομίζω να περάσει τελωνείο.
Απο εκεί και πέρα, κάποια αντικείμενα δεν τα στέλνουν εκτός ΗΠΑ.

Ήθελα να ρωτήσω από Amazon Αμερικής στέλνουν Ελλάδα; Ναι. Αρκεί να είναι το ίδιο το Amazon και όχι κάποιοςτρίτος που πουλάει μέσω amazon. Και τι γίνεται με την τιμή, προστίθεται ΦΠΑ; Τέλη εκτελωνισμού; Για ένα μικρό είδος παράδειγμα αξίας 40 δολαρίων, μπαίνουν προσαυξήσεις;

Όχι. Για αντικείμενα μικρής αξίας δε μπαίνουν προσαυξήσεις. Αρκεί να φροντίσεις να σου το στείλουν με απλό ταχυδρομείο (USPS), επ ουδενί με κούριερ.

επιτελους εκανα παραγγελια τον πολυποθητο Pioneer VSX-922 απο amazon.uk στην τιμη των 290 ευρω!!!
σουπερ τιμη....
οταν εδω οι τιμες στην ελλαδα ειναι εκει που ειναι,δυστυχως θα κοιταμε για εξωτερικο...
μπας και βαλουν μυαλο,αλλα δεν το βλεπω...

newmjf.png

Η τιμή που τον πήρες ήταν καλή αλλά υπήρχε και καλύτερη πριν λίγες ημέρες.