αγορα απο αμερικη

klamia71

AVClub Addicted Member
5 November 2007
2,388
ξερει κανεις καποιο ιντερνετικο μαγαζι στην αμερικη για αγορα Pioneer BDP-LX91- denon 3800es - BDP-S5000ES ...εχω συγγενη μου εκει και μπορει να αγορασει και να μου το στειλει...

ξερει κανεις καποιο ιντερνετικο μαγαζι στην αμερικη για αγορα Pioneer BDP-LX91- denon 3800es - BDP-S5000ES ...εχω συγγενη μου εκει και μπορει να αγορασει και να μου το στειλει...

Αυτος θα στο στειλει...το τελωνειο πως θα γλυτωσεις?...το ΑΜΑΖΟΝ.CΟΜ εχει αρκετα πραγματα παντως..

δε θα το σειλει...τηα ερθει ελλαδα τελοσ μαιου ελλαδα και θα το φερι μαζι....λες να υπαρξει προβλημα?

Πως θα περασει αυτο το τερας στο τελωνειο ?
Δεν κρυβεται με τιποτα !! Για να μεταφερθει με ασφαλεια πρεπει να ειναι στο τουλαχιστον στο κουτι του! με το κουτι του θα ειναι ακομη ποιο ογκωδες οποτε !!!
Εκτος και φερει οικοσκευες κτλ ....

Το Δεκέμβρη που ταξίδεψα στη Νέα Υόρκη στο αεροπλάνο συμπληρώσαμε μια φόρμα για το CBP (Customs & Border Control) όπου μεταξύ άλλων ρωτούσε εαν είχες μαζί σου κάποιο είδος που θα άφηνες στην Αμερική (σαν δώρο ή κάτι άλλο) και την αξία αυτού - ίσως να υπάρχει και αντίστοιχη δήλωση όταν αναχωρείς απο εκεί, αλλα ίσως θα πρέπει ο συγγενής σου να έχει και απόδειξη ή κάτι ανάλογο. Επίσης, αν αυτό έχει σημασία, για όσους φεύγουν απο ελληνικό αεροδρόμιο, ο νόμος ορίζει οτι επιστρέφοντας εδώ απο χώρα εκτός Σένγκεν, ο κάθε επιβάτης μπορεί να φέρει αφορολόγητα είδη αξίας μέχρι 450 ευρώ.
Νομιζω όμως οτι οι εδώ τελωνειακοι δε θα το αφήσουν τόσο εύκολα...

Eαν ερθει μεσω μιας ευρωπαικης χωρας, δεν νομιζω οτι θα υπαρχει κανενα προβλημα

ειναι στρατιοτικος που θα παει για εκπευδευση για 3 μηνες και απο οσο ξερω θα γυρισει μεσω γερμανιας..... 1400 δολλαρια το εχει το αμαζον και αν ψαξω λιγο ακομη θα το βρω και φθηνοτερα.

Μεσω γερμανιας, αμα φοραει και μια παραλλαγη, θα του βαρανε και προσοχες στο ελβελ. -bye-

Μεσω γερμανιας, αμα φοραει και μια παραλλαγη, θα του βαρανε και προσοχες στο ελβελ. -bye-

Εάν δεν φοράει την αερολιμενική ταυτότητα με το σωστό χρωματικό κώδικα που υποδηλώνει
τι είναι ο ίδιος στον ελεγχόμενο χώρο, θα βαράει αυτός προσοχές στους τελωνειακούς... :grandpa:

Πες του να βρει κανα παλληκάρι από καμιά πρεσβεία να τα χώσει σε διπλωματικό σάκο καλύτερα που δεν περνάνε έλεγχο... :flipout:

καλα, ενταξει...
απο γερμανια δεν ελεγχουν

τελος
(γεκια απο εντος σεγκεν)

καλα, ενταξει...
απο γερμανια δεν ελεγχουν

τελος
(γεκια απο εντος σεγκεν)

από αμερική για γερμανία όμως ελέγχουν.

Το σχόλιο ήταν για τις προσοχές. Και ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων να ήταν δεν εξαιρείται του ελέγχου.

Έχει δέσιμο και μαστίγωμα. Στα αεροδρόμια δεν παίζουν.

Διπλωματικός σάκος 100% εγγύηση.