Αγορά από Αμερική!!

PeTTr@n!!!

Established Member
16 December 2008
209
Θεσσαλονίκη
-bye-θα ήθελα τα φώτα σας!!
Βρήκα μέσα από AUDIOGON έναν Ενισχυτή λαμπάτο και θα ήθελα συμβουλές για την αγορά του την μεταφορά του και το τελωνείο που πιθανόν θα έχω.Ο τύπος τον δίνει 600$ και μου είπε για την μεταφορά του ότι θέλει 450-470$ περίπου για FEDEX & UPS.
ΔΕΚΤΕΣ όλες οι εμπειρίες :grandpa: παιδιά μιάς και δεν βρίσκω αυτό το μηχάνημα πουθενά εδώ.Και άμα γνωρίζει κανείς από τελωνείο το τι θα πληρώσω και πώς, καλά θα ήταν!!:grinning-smiley-043

ειχα παραγγειλη απο αμερικη προ που κοστιζε 1280 ευρω και μου ειρθε εδω με τα τελωνεια και αμοιβες εκτελονιστων κλπ 1750 με την fedex.ενω μετρητοις το παιρνα εδω 1500.μπορεις να γλιτωσεις καμια 150αρια με το να το εκτελωνισης εσυ αλλα ειναι ταλαιπωρια ο εκτελωνιστης της fedex παιρνει γυρω στα 110 ευρω και σε εκβιαζουν οτι οσο μενει τελωνειο πληρωνεις καθε μερα φυλαχτρα,γνωμη μου βρεστο απο ευρωπη μερια.
:violent-smiley-030:

πες του να στο στείλει με USPS, το κρατικό ταχυδρομείο και να το δηλώσει ως δώρο, "Gift". Αλλιώς κατ´εμέ ξέχνα το, θα πληρώσεις παρά πολλά λεφτά για τον εκτελωνισμό και θα συγχιστείς με την εδώ αντιπροσωπεία και το απαράδεκτο σέρβις τους.Αλήθεια, ποιός ενισχυτής είναι?Ίσως κάποιος στο φόρουμ να ξέρει που μπορεί να βρεις τον ίδιο κάπου πιό κοντά.