Y yiannakas AVClub Addicted Member 28 September 2006 1,724 21 July 2011 #1 Καλημέρα έχει κανείς αγοράσει φακό ή μηχανή απο το bhphotovideo και του έχει έρθει με UPS, xωρίς να πληρώσει δασμούς? ευχαριστώ
Καλημέρα έχει κανείς αγοράσει φακό ή μηχανή απο το bhphotovideo και του έχει έρθει με UPS, xωρίς να πληρώσει δασμούς? ευχαριστώ
Γιαννης Σπυρου AVClub Fanatic 22 June 2006 35,669 NEO HRAKLEIO 21 July 2011 #2 Προσπαθησα κανα δυο φορες, αλλα οι τυποι ειναι ανενδοτοι ! Δε κανουν "λαμογιες" με τιποτα... και χρεωνουν πολλα μεταφορικα. Αν το κοστος του προιοντος ειναι μεγαλυτερο απο 50 ευρω , σιγουρα θα περασει τελωνειο. Αν ερθει και με UPS (οχι USPS) θα σε γδυσουν κανονικα...
Προσπαθησα κανα δυο φορες, αλλα οι τυποι ειναι ανενδοτοι ! Δε κανουν "λαμογιες" με τιποτα... και χρεωνουν πολλα μεταφορικα. Αν το κοστος του προιοντος ειναι μεγαλυτερο απο 50 ευρω , σιγουρα θα περασει τελωνειο. Αν ερθει και με UPS (οχι USPS) θα σε γδυσουν κανονικα...
paulmarinis Supreme Member 7 September 2007 4,716 21 July 2011 #3 εγω ειχα παραγειλει τον 50/2 της ολυμπους πριν 2-3 χρονια, και μου το στειλανε με USPS, καπου 8-10 μερες εκανε να ερθει, αλλα κατα τα αλλα ολα οκ, ουτε τελωνειο πληρωσα
εγω ειχα παραγειλει τον 50/2 της ολυμπους πριν 2-3 χρονια, και μου το στειλανε με USPS, καπου 8-10 μερες εκανε να ερθει, αλλα κατα τα αλλα ολα οκ, ουτε τελωνειο πληρωσα
Γιαννης Σπυρου AVClub Fanatic 22 June 2006 35,669 NEO HRAKLEIO 21 July 2011 #4 Αν το στειλουν με USPS ειναι Ok, αλλα με UPS σιγουρα περναει τελωνειο.