αγορα απο carrefour

maklera

New member
17 March 2010
13
πηγα χθες στο carrefour και ειδα την samsung b750 40' στα 986 ευρω καθως δεν πληρωνεις το φπα αλλα δεν εχω ξανααγορασει τηλεοραση απο τετοιο καταστημα.ειναι εγγυημενα?

Γιατι η φετα ειναι εγγυημενη??????????

Αμα σου δωσει ,που λογικα θα σου δωσει,εγγυηση αντιπροσωπειας δε βλεπω καποιο προβλημα

πηγα χθες στο carrefour και ειδα την samsung b750 40' στα 986 ευρω καθως δεν πληρωνεις το φπα αλλα δεν εχω ξανααγορασει τηλεοραση απο τετοιο καταστημα.ειναι εγγυημενα?

Και τον ΦΠΑ να πλήρωνες τα ίδια θα έδινες Skroutz
Χτύπα την μια χαρά ειναι η TV :2thumb22sup:

Ναι βρε φιλε μου αλίμονο τι νομίζεις ότι είναι το καρφούρ??

Πολυεθνική εταιρία είναι από τις πιο φερέγγυες στις σχέσεις με τους πελάτες τους!

αν δεν έχεις εμπιστοσύνη εκεί τότε δεν υπάρχει άλλο μαγαζί στην ελλάδα που λέει ο λόγος να έχεις εμπιστοσύνη.

Δε συμφωνώ. Στο carrefour παίζονται απατεωνιές κανονικότατα. Υπάρχουν τα Carrefour και τα "Carrefour στην Ελλάδα". Είχα πάρει TV των 850 ευρώ, σε ανοικτή κούτα, χωρίς τηλεκοντρόλ και manual (για καινούρια εννοείται) και τρόμαξα να πάρω τα λεφτά μου πίσω.

Κοίτα μόνο να είναι η κούτα σφραγισμένη, τίποτε άλλο.

ευχαριστω πολυ ολους,τελικα χτυπησα την 46αρα με 1200 ευρωπουλα και ολα καλα!!!

προσωπικά πάντως στο κατάστημα του Γέρακα, 2 φορές έχει τύχει να επιστρέψω πράγματα πίσω (και ανοικτά) και πήρα τα λεφτά μου αμέσως.

Απάντηση: Re: αγορα απο carrefour

προσωπικά πάντως στο κατάστημα του Γέρακα, 2 φορές έχει τύχει να επιστρέψω πράγματα πίσω (και ανοικτά) και πήρα τα λεφτά μου αμέσως.

στις 7 ημερες
μετα αντιπροσωπεια

Κι εγω εχω επιστρεψει ψυγειο και βιντεοκαμερα εντος των 7 ημερων , απλα γιατι δεν με ικανοποιησαν και οχι γιατι ειχαν προβλημα και δεν ειχα κανενα προβλημα να μου επιστραφουν τα χρηματα ...
Με ρωτησαν μονο και σημειωσαν τι δεν μου αρεσε
:a0210: