ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

billytsik

Senior Member
2 January 2009
361
Internet
Μήπως ξέρει κανείς κανένα online μαγαζί για αγορές από Ευρώπη σε ‛εξευτελιστικές ‛ τιμές σαν αυτές της Αμερικής?
Ακόμα καλύτερα μήπως υπάρχει κάποιο αντίστοιχο skroutz για Γερμάνια – Ιταλία – Γαλλία – Γενικότερα κάποια ευρωπαϊκή χώρα?
Και τελευταία ερώτηση : έχει παραγγέλλει κάποιος από Αμερική ενισχυτή ? εάν ναι ποσά έδωσε σε τελωνείο ?
Παίζει να υπάρχει τρόπος να το γλιτώσουμε ?
Τα ερωτάω αυτά επειδή οι τιμές πέρα από τον Ατλαντικό είναι πραγματικά πολύ Δελεαστικές σε σχέση με το Ελλάντα :fahne90:.
---Δεν ξέρω εάν έχω βάλει το thread στο σωστό μέρος παρακαλώ διορθώστε με ----

Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Dinoun ton Onkyo TX-SR608 500
http://www.schlauershoppen.de/product_info.php/info/p266763_Onkyo-TX-SR608--silver--AV-Receiver.html

Ego kitousa ton Denon AVR-2310 (Hiteck 12/09 Aristh Agora)

kai perimena kai thn Yamaha. RX-V567 http://www.yamaha.com/yec/products/...17354&CTID=5000300&ATRID=1020&DETYP=ATTRIBUTE

Exo tora enan Yamaha RX-V440 Kai eimai efxaristimenos ala den exi HDMI.
Pistevis oti o Onkyo einai kalh timi-agora se sxesi me ta alla?
:huh2::huh2::huh2::huh2:

Θα σε παρακαλεσω να γραφεις ελληνικα.

Απο εκει και περα γι'αυτα που ρωτας.
Εξευτελιστικες τιμες σττην Ευρωπη δεν θα βρεις. Σε ορισμενα αντικειμενα απλα μπορεις να βρεις καλυτερες τιμες.
Ενα παραδειγμα νομιμης αγορας απο Αμερικη μπορεις να διαβασεις εδω.
Αντιστοιχο site με το σκρουτζ στην Γερμανια μπορεις να δεις εδω και στην Αγγλια εδω.

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας. Έχω καλυφτεί πλήρως όσο άφορα τις αγορές απο εξωτερικό. Θα πρέπει να ανοίξω νέο thread για να δω τι ενισχυτή θα πάρω.

Να σας ευχαριστήσω πολύ ρε παιδιά που μου ανοίξατε τα μάτια. Τελικά βρήκα στο idealo φτηνό μαγαζί το best32.com από Γερμάνια. Παρήγγειλα την περασμένη εβδομάδα και μου ήρθε σήμερα.
Ξανά ευχαριστώ .

Τελικά βρήκα στο idealo φτηνό μαγαζί το best32.com από Γερμάνια.

Έχει πουθενά Link για ENGLISH στο συγκεκριμένο e-shop; (γιατί από γερμανικά δε σκαμπάζω...). Εσύ πώς έκανες την παραγγελία... στα γερμανικά;

Έχει πουθενά Link για ENGLISH στο συγκεκριμένο e-shop; (γιατί από γερμανικά δε σκαμπάζω...). Εσύ πώς έκανες την παραγγελία... στα γερμανικά;
Αστα να πανε !!! google translate kai nicetransalator (addon για firefox)
Ναι στα γερμανικά την έκανα θέλουν κατάθεση σε λογαριασμό τους (prepaid) . Κατά τα άλλα είναι εξαιρετικοί.
P.S. Το στελνουν με DHL αλλα το φέρνει η πόρτα-πόρτα.
Κανένα πρόβλημα εξαιρετικό μαγαζί συστήνεται ανεπιφύλακτα.