ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ MEDIA-RAM.GR ??

dantzio

Established Member
3 September 2008
115
Thessaloniki
Το παραπάνω site έχει την SAMSUNG Β7000 1399 ...Γνωρίζει κανείς τί παίζει με δαύτους....? Παρέχουν εγγύηση μέσω της ελληνικής αντιπροσωπείας ?
Είχε κανείς καμιά εμπειρία με το εν´λόγω μαγαζί ?
-bye-

Καλησπέρα dantzio…. Πρόσφατα έτυχε να έχω κάνει μία αγορά από το γνωστό mediaram μια sharp led 32 και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την τιμή αν και λίγο ο υπάλληλος εκεί στην άνω πόλη είχε λίγο ξινισμένα μούτρα… Προσωπικά να σου πω δεν με ενδιαφέρει αν είναι αντιπροσωπίας ή όχι από την στιγμή που με καλύπτει με ευρωπαϊκή εγγύηση. Και θα σου πω μόνο ότι η συγκεκριμένη οθόνη την βρήκα στο Πλαίσιο 1050 ευρουλάκια και την πήρα με 869…. Αλλά και μία ματιά που έριξα στο skroutz όλοι οι υπόλοιποι την είχαν πιο ακριβά… Τι έχουν παραπάνω το πλαίσιο και το e-shop που από έμπειρη πηγή ξέρω ότι όλα τους τα προϊόντα είναι παρεισαγωγής και τα βαπτίζουν ελληνικής αντιπροσωπίας.. Απλά τα καλύπτει η ελληνική αντιπροσωπία εφόσον έχει γίνει εισαγωγή από Ευρώπη και όχι από Ασία.. Και επειδή πλέον το χρήμα μετράει εγώ είμαι της άποψης να μην φοβάσαι τέτοια μαγαζιά.. Έχω ψωνίσει και από άλλα μικρομάγαζα πολλές φορές και παράπονο δεν είχα.. Ήδη μερικοί μου φίλοι πήγαν να προπαραγγείλουν οθόνες led.. Πάντως ψηφίζω ανεπιφύλακτα media ram..

δεν γνωριζω το μαγαζι παντως η τιμη που γραφεις είναι πανω απο το μ.ο. μια βολτα στις ηλεκταγορες -ασε τα ιντρνετικα μαγαζια που ξεκιναν απο τα 1200- και θα την βρεις τουλαχιστον 100 ευρω κατω. και χωρις εξοδα αποσολης

Ναι έχεις δίκιο thankin.. όντως σε πολλά ηλεκτρομάγαζα τις οθόνες τις έχει πιο φθηνά αλλά μόνο όταν βγάζουν προσφορές... γιατι αν κάνεις μια σύγκριση με το συγκεκριμένο ηλεκτρομάγαζο ή άλλα θα δεις τρομακτικές διαφορές σε τιμή και ο φίλος μας πιο πάνω δεν διευκρινίζει το μεγεθος της οθόνης.. αν είναι η 40 αρα τοτε ειναι ακριβή... πάντως όταν ρώτησα τον υπάλληλο της mediaram γιατί τις οθόνες τις έχει τόσο φθηνά σε σχέση με τους υπόλοιπους μου είπε πως το κέρδος είναι μεγάλο και ότι αυτοι πάνε για μικρό ποσοστό κερδους..

μολις ελαβα το mail απο media ram:
Αγαπητέ Πελάτη,

Σας ενημερώνουμε ότι όλα μας τα προϊόντα καλύπτονται με εγγύηση καλής
λειτουργίας από τις αντιπροσωπίες ελλάδος.

Στην Διάθεσή σας,
Ευχαριστούμε
Η ομάδα του Media Ram

απο οτι φαινεται εχουν την εγγυηση της ελληνικης αντιπροσωποιας.