Αγορα απο Passdiy

Στέλιος Π.

Supreme Member
Συντροφοι εχω μια ερωτηση.

Εχει κανεις αγορασει κατι απ'ευθειας απο το site του Pass;

Ξερει κανεις αν δεχεται debit card (εχω μια electron visa) ή πρεπει να ειναι αποκλειστικα credit;
Και αν ξερει κανεις και χρονους αποστολης περιπου θα του στειλω και λουλουδια χαχαχα :flipout::flowers:

Θελω το Pearl phono με τα matched jfets... :marchmellow:

Συντροφοι εχω μια ερωτηση.

Εχει κανεις αγορασει κατι απ'ευθειας απο το site του Pass;

Ξερει κανεις αν δεχεται debit card (εχω μια electron visa) ή πρεπει να ειναι αποκλειστικα credit;
Και αν ξερει κανεις και χρονους αποστολης περιπου θα του στειλω και λουλουδια χαχαχα :flipout::flowers:

Θελω το Pearl phono με τα matched jfets... :marchmellow:

Υπάρχει μια πιθανότης να χρειαστεί μια πλακέτα Φ5.
Άμα πάρουμε μαζί βολεύει άραγε στα μεταφορικά?

Δημητρη βολευει, απο οτι διαβασα οσες πλακετες και να παραγγειλει κανεις τα μεταφορικα ειναι ιδια.

Αποσπασμα απο τα FAQ (μηπως δεν καταλαβα εγω καλα)
When I order, is the shipping charge for each item that I order?

When you prepare an order there is only ONE charge for shipping. So if you have one board or twenty, choose the price for your location, and add the cost of shipping once.

Αλλα δεν ειδα στο store πλακετα για F5, μονο για B1 και για Pearl.

Το προβλημα ειναι οτι θελει ειτε fax ειτε mail για την παραγγελια και μετα fax ή τλφ για τα στοιχεια της καρτας. (και ποτε δεν ενοιωσα ασφαλης με κατι τετοιο... ενω με την debit μου κανενα προβλημα, αν βρουν κατι ας το παρουν... χεχεχε)

Στέλιο, υπάρχουν πλακέτες κινέζικες καλής ποιότητας αντιγραφές, απο διάφορες κατασκευές του Παςς.

Άμα το διαβάσει ο Δημήτρης Ζ. θα σου δώσει και λινκ να ψάξεις μήπως βρεις αυτή που χρειάζεσαι.

Ναι το θυμαμαι, ειδα το thread για τον F4.
Αλλα ξερεις τι σκεφτομαι;
Ο τυπος δινει και τα jfet ματσαρισμενα, θα γλυτωσω και απο τον κοπο δλδ.

Ειδωμεν.

EDIT: Zen 4 οχι F4... το γηρας ουκ ερχεται μονον...

Last edited:
Πόση σχέση έχει αυτό με τον Φ5?
f9b75348.jpg

http://cgi.ebay.com/Mosfet-pure-cla...tem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item335bf2ddad

και φετ ματσαρισμενα υπάρχουν στο e-bay. Οσα έχω πάρει ειναι πολύ καλα ματσαρισμενα και τσάμπα.

Αν του στείλεις mail θα σου απατνήσει.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο diyaudio.com όπου έχει και το αντίστοιχο thread.