Αγορά απο το PLAYSTATION STORE

betor25

Established Member
25 October 2006
139
Γνωρίζει κανεις πως μπορεις να κανεις αγορα, διοτι ο μαστερ λογαριασμος ειναι στην ελλαδα για να παρω το οο7 με τον οποιο δεν μπαινει
και εχω και εναν λογαριασμο στην αγγλια για να βλεπω το PLAYSTATION STORE στον οποιο δεν μπορω να κανω αγορα διοτι η πιστωτικη μου δεν ταυτιζεται με την διευθυνση στην αγγλια
εχει κανεις καμια ιδεα;
Ευχαριστω εκ τον πρωτερον

Γεια σου φίλε,υπάρχει λύση... :idea:

Για αρχή πρέπει να έχεις πιστωτική κάρτα ή προπληρωμένη κάρτα.
Μέτα πηγαίνεις εδώ: http://www9.wirecard.com/ οπού φτιάχνεις έναν λογαριασμό,στον οποίο βάζεις τα αληθινά σου στοιχεία.
Θα σου στείλουν ένα κωδικό μέσω μηνύματος στο κινητό σου με τον οποίο θα ενεργοποιήσεις τον λογαριασμό σου.
Μετά πατάς deposit money και βάζεις τα λεφτά που θες να διαθέσεις,το λιγότερο πρέπει να βάλεις 10 περίπου 6 pounds.
Επιλέγεις my mastercard και σου εμφανίζει τα στοιχεία της virtual κάρτας σου.
Tέλος πηγαίνεις στο English PSN store και καταχωρείς τα εικονικά σου στοιχεία της virtual κάρτας σου,όπου καταθέτεις τα λεφτά σου.

Αυτό ήταν,όταν το δοκιμάσεις γράψε μας της εντυπώσεις σου...

-bye-

Ευχαριστώ πολύ φίλε
Η αγορα έγινε.
Εχει μια επιβαρυνση 1 ευρώ στιν μεταφορά χρημάτων
και μια αναντιστοιχεία (προσοχη θέλει) μεταξύ ευρώ και λιρας
δηλαδή έβαλα 15 ευρώ στην καρτα που δημιουργισα και με χρέωσε 16 ευρώ
όταν πηγα στο PS Wallet να του φορτώσω χρηματα απο την καρτα που ειχα βαλει τα 15 ευρώ δεχόταν μόνο 5 και όχι 10 λίρες (δηλαδή χρεώνει πανω από 1,5 ευρώ την κάθε λίρα)

Aγόρασα από το PS Store την φουλ εκδοση με τα παπάκια για τον πιτσιρικά
ηθελα να αγορασω και τα Lemigs (τα αθρωπάκια) αλλα δεν τα κατάφερα.

Απο παιχνίδια έχω το RIDGERACER 7 το οποίο είναι το μοναδικό παιχνίδι στα 1080p ανάλυση και κάνει για παιδιά ηλικίας 3+.
Παρα πολύ ωραία γραφικά. και κάνω και χρήση της Τηλεόρασης που είναι Foul HD (SONY 40Χ2000).
Προσδοκώ στο μέλον να καταφέρω να δώ μέσω του PS3 τις ταινίες ΗD που έχω στον υπολογιστή μου.

Ρε παιδιά έκανα και εγώ λογαριασμό με την ίδια διαδικασία αλλά στο PSN STORE μου βγάζει πως credit card information is not valid...Μήπως παίζει ρόλο η διεύθυνση που βάζω στην virtual card?

Νομίζω σταμάτησε να δουλεύει η wirecard... είχαν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα

Παιδια εαν εχετε master card μπορειτε να αγορασετε μεσω PS STORE μια και δεν υπαρχει προβλημα στην επαληθευση των στοιχειων.Εγω πηγα και εβγαλα μια mastercard για να μπορω να αγορασω απο το αμερικανικο store.Mε visa υπαρχει το προβλημα.