ΑΓΟΡΑ AV ΕΝΙΣΧΥΤΗ

Stavros_mini

New member
9 June 2008
21
Γεια χαρα σε ολους!!! ψαχνω για αγορα av ενισχυτη περιπου 100w στα 8Ω μεχρι 350Ε. Με ενδιφερει πιο πολυ για μουσικη κ λιγοτερο για ταινιες...Αν ειναι δυνατον θα με ενδιεφερε να μπορω να παιξω ολα τα καναλια στερεο.Πριν αρκετο καιρο που εψαχνα ειχα βρει τον yamaha rx v459 αλλα δν ξερω που εχουν φτασει τωρα τα πραγματα...Ευχαριστω εκ των προτερων!!

Ρε παιδια είστε σοβαροί?
100w στο κανάλι για 5,1 η 7,1 με 350e ? έλεος.!!!!!!
Δλδ κάποιοι άλλοι που πληρώνουν 5500 για 150w στο κανάλι μακάκες είναι?

Παιδιά δεν γίνεται με τόσα χρήματα να βρεθεί τέτοιος ενισχυτής.Είναι ζήτημα,άν μπορεί να δώσει αυτά τα watt έστω μόνο στα LR.Μην κοιτάτε τι γράφουν οι κατασκευαστές ή τα περιοδικά.

Τι ηχεία έχεις;Είναι απαραίτητη για να οδηγηθούν τόση ισχύς;Σε πόσο μεγάλο χώρο παίζουν;

Απο την στιγμή που πας περισσότερο σε μουσική τα πράγματα γίνονται ακόμη πιό δύσκολα.
Απο την άλη εαν πράγματι πιστέψεις ότι στην ουσία δεν θα έχεις ούυτε το 50%(και μάλλον πολύ λέω...)απο αυτό που ζητάς, βρίσκεις και παραβρίσκεις άκρη.

πολυ σωστά οσα ειπωθηκαν περι ισχύος. Μόνο που δεν χρειάζονται 5500 ευρω για να πάρεις 100 ή 150 watt hifi (και οχι hi-end). Επίσης όπως αναφέρθηκε σου χρειάζονται όντως 5Χ100 ;;;;;;

Thks για τις απαντησεις σας. Εμενα 2χ100 μου χρειαζονται τωρα το 8α κανει σε 5,1 ειναι αλλο 8εμα..γι αυτο κ ειπα ακουω περισσοτερο μουσικη...anyway σε σαλονι θα μπει 5χ4.. Τα ηχεια που εχω για μπροστα ειναι 250 Wrms χειροποιητα τα εχω ποσταρει κ σε αντιστοιχο τοπικ με κατασκευες...

Thks για τις απαντησεις σας. Εμενα 2χ100 μου χρειαζονται τωρα το 8α κανει σε 5,1 ειναι αλλο 8εμα..γι αυτο κ ειπα ακουω περισσοτερο μουσικη...anyway σε σαλονι θα μπει 5χ4.. Τα ηχεια που εχω για μπροστα ειναι 250 Wrms χειροποιητα τα εχω ποσταρει κ σε αντιστοιχο τοπικ με κατασκευες...

Καλημερα φιλαρακι,
Αν σε ενδιαφερει και εισαι Yamahaκιας εχω RXV2600 για πωληση λογω αγορας 3900
Νικος