Καλησπερα στην παρεα. ειμαι νεος . καλως σας βρηκα!
Ειμαι ηλεκτρονικος πολυ σχετικος σχεδον με τα παντα που εχει να κανει με τεχνολογια αλλα
σχετικα ασχετος με το θεμα AVR και ποιοτηκος ηχος.
Μιας και εκανα μια ανακαινηση στο σπιτι μου και αλλαξε εντελως και ειμαι ετοιμος να νοικοκυρευτω
σκεφτηκα να φτιαξω ενα καλο ηχοσυστημα.
ο χωρος ειναι καπου 45 τετραγωνικα στην μεση του εμπροστιου τοιχου οθονη και στις 4 γωνιες ΨΗΛΑ απο μια αναμονη για ηχειο.
κοιταζω να αγορασω ενα συστημα που θα ειναι οσο πιο ποιοτικο γινετε στην μουσικη και θα μπορω να υποστηριξω
και μια ωραια προβολη ταινιας η gaming.
εχω δει τον pioneer VSX 930K
και 4 Dali zensor 3 σε καθε γωνικα ψηλα
ενα κεντρικο παλι της Dali
και ενα μετριο sub της Yamaha.
αυτο το συστημα ομως μου ξεπερναει κατα λιγο τα 1500.
Αξιζει η αγορα αυτων των Dali σαν δορυφορους? η τσαμπα ο κοπος για γουφερ κτλ κτλ εφοσον υπαρει sub.?
εννοω...θα τα εκμεταλευτω η τσαμπα τα λεφτα?
επισης εχετε κατι αλλο να μου προτεινετε? ακουω απο καποιους οτι denon marantz εχουν πιο γλυκαδα πιο ποιοτητα.ισχυει?
εαν ναι πιο μοντελο?
Σας ευχαριστω πολυ!
Ειμαι ηλεκτρονικος πολυ σχετικος σχεδον με τα παντα που εχει να κανει με τεχνολογια αλλα
σχετικα ασχετος με το θεμα AVR και ποιοτηκος ηχος.
Μιας και εκανα μια ανακαινηση στο σπιτι μου και αλλαξε εντελως και ειμαι ετοιμος να νοικοκυρευτω
σκεφτηκα να φτιαξω ενα καλο ηχοσυστημα.
ο χωρος ειναι καπου 45 τετραγωνικα στην μεση του εμπροστιου τοιχου οθονη και στις 4 γωνιες ΨΗΛΑ απο μια αναμονη για ηχειο.
κοιταζω να αγορασω ενα συστημα που θα ειναι οσο πιο ποιοτικο γινετε στην μουσικη και θα μπορω να υποστηριξω
και μια ωραια προβολη ταινιας η gaming.
εχω δει τον pioneer VSX 930K
και 4 Dali zensor 3 σε καθε γωνικα ψηλα
ενα κεντρικο παλι της Dali
και ενα μετριο sub της Yamaha.
αυτο το συστημα ομως μου ξεπερναει κατα λιγο τα 1500.
Αξιζει η αγορα αυτων των Dali σαν δορυφορους? η τσαμπα ο κοπος για γουφερ κτλ κτλ εφοσον υπαρει sub.?
εννοω...θα τα εκμεταλευτω η τσαμπα τα λεφτα?
επισης εχετε κατι αλλο να μου προτεινετε? ακουω απο καποιους οτι denon marantz εχουν πιο γλυκαδα πιο ποιοτητα.ισχυει?
εαν ναι πιο μοντελο?
Σας ευχαριστω πολυ!