Αγορά: Band of brothers ή The pacific?

Band of Brothers ή The Pacific

• Total voters
    0

Ulysses

AVClub Enthusiast
28 June 2008
732
Θεσσαλονίκη
Θέλω να αγοράσω μία πολεμική ταινία και είμαι μεταξύ Band Of Brothers και The Pacific.
Σε τρέιλερ που είδα και τα δύο εντυπωσιακά και η τιμή τους επίσης είναι γύρω στα 26 .
Εννοείται οτι ψοφάω για δράση,πιστολίδι,βομβαρδισμούς,εκρήξεις κτλ κτλ

Επίσης στο IMDB το Pacific είχε βαθμολογία 8.3 ενώ το άλλο 9.6,μεγάλη διαφορά !

1) Ποιο προτείνετε;
2) Σαν καινούριο το Pacific έχει πολύ καλύτερο ήχο από το Band of brothers;
3) Σε σχέση με το Private Ryan,με ποια σειρά θα τα βάζατε (κυρίως σε σκηνές μάχης) ;

*Μου τη σπάει να βλέπω στρατηγούς να μιλάνε ώρες και χαζοέρωτες στη διάρκεια του πολέμου,δώστε μου δράση!

Και γιατι πρεπει να το αγορασεις για να το δεις? Νοικιασε τα, δες τα και αποφασισε ποιο θα αγορασεις....
Περισσοτερες μαχες εχει το Pacific, απλα το περιβαλλον δεν θα σου ειναι τοσο οικειο απο την αποψη οτι το περισσοτερο στορυ διαδραματιζεται στην ζουγκλα.
Το BoB, σαν συνολο ειναι καλυτερο απο το Pacific.

Last edited:
Τα έχω δει και τα τρία. Προσωπικά θα αγόραζα το Pacific σε blu ray. Είναι από τα καλύτερα πολεμικά που έχω δει. Έχει απ' όλα, και τους χαζοέρωτες (σε μικρό βαθμό φυσικά).
Τι εννοείς οι στρατηγοί να μην μιλάνε ? Δεν γίνεται η ταινία να έχει μόνο δράση. Υπάρχει και πλοκή όπου στη συγκεκριμένη σου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον. Η έκδοση σε blu ray είναι κορυφαία σε εικόνα και ήχο.

οι τιμές στα αγγλικά διαδικτυακά καταστήματα είναι χώμα ... αξίζει να τα έχεις και τα δύο, μιλάμε για εξαιρετικές συσκευασίες, ποιοτικά blu-ray δισκάκια με εξαιρετική εικόνα και ήχο ... στην ουσία έρχεται γύρω στα 4 ευρώ το blu-ray δισκάκι .... στο pacific υπάρχουν και ελληνικοί υπότιτλοι ...

αν πρέπει να έχεις σώνει και καλά μόνον μία, ωστόσο, συνιστώ το bob ....

Να τα νοικιάσω δεν έχει νόημα,αφού 5-6 δισκάκια απο 2 μέσο όρο η ενοικίαση, δε θα θέλω 10-12 ?
Με 26 τα αγόρασα...

Βάζω πλώρη για Band of brothers και μελλοντικά και το επόμενο.

Το band of brothers ειναι, για μενα, η καλυτερη μινι σειρα που εγινε ποτε.Καλο και το pacific αλλα μεχρι εκει.Σε bluray εχω το pacific απο το amazon με ελλ. υποτιτλους και ειναι πολυ καλο σαν εικονα και συσκευασια.

Band Of Brothers...
Για μένα που είχα δεί το Band Of Brothers περίμενα κάτι αντίστοιχο αλλά το Pacific ήταν μια μικρή απογοήτευση. Όχι οτι δεν ήταν καλό, απλά το Band Of Brothers είχε ανεβάσει ψηλά τον πήχυ. Άσε που Pacific χωρίς ναυμαχίες κι αεροπλανοφόρα είναι φαγητό χωρίς αλάτι.

Απάντηση: Re: Αγορά: Band of brothers ή The pacific?

Band of brothers: Πολύ καλό cast, μάχες στις οποίες είμαστε περισσότερο οικείοι,ωραίο στόρι, γυναίκες (με ομιλουντα ρόλο):1
Pacific:καλό cast, μάχες στη ζούγκλα,λάσπη,βροχή(πολύ βροχή),γυναίκες (με ομιλούντα ρόλο):4-5.Οι "χαζοέρωτες" δεν είναι κακοί,συμβάλλουν στην περιγραφή της ψυχολογίας των ηρώων.
Αγόρασε το Band of brothers.Δες και τα 2.

Θα συμφωνήσω και εγώ με τους προηγούμενους. Καλό μεν το pacific, αλλά το band of brothers απλά τα σπάει!!! :grinning-smiley-043

Band of Brothers αβλεπεί. Καλό και το Pacific αλλά αρκετά αργότερο σε εξέλιξη και γενικότερα το B.o.B μου "έμεινε" περισσότερο στις κινηματογραφικές μου αναμνήμησεις.