Αγορά βιντεοκάμερας έως 300Ε

giannis400

New member
19 January 2009
76
γειας σας και καλος σας βρηκα με το παρθενικο μου μηνυμα: Δ.
Βασικα ειμαι ασχετος απο βιντεοκαμερες, θελω μια να εχει καλη αποκριση σε χαμηλο φωτισμο, δε περιμενω επαγγελματική απόδοση με αυτα που δινω ετσι .. ; :)).
Πρωτη βασικη προυποθεση για την αγορα της ειναι να παρω μια που να αποθηκευω στο υπολογιστη και μετα να πεζω το βιντεο απ το υπολογιστη στην 42αρα πλασμα που εχω με αναλυση 1024Χ740 νομιζω ειναι.Εχω υπ οψιν αυτη http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=27_267&products_id=7628 και λεει στα χαρακτιρηστικα οτι εχει 0,8 Mpixel, δλδ θα παιζει καλα στην 42αρα πλάσμα μου απο το pc μου με 1024Χ740, θα βλεπω καλα τα βιντεακια μου?
Απο θεμα αποθυκευσης μιας και εχω pc kai γνωριζω απο picia .. ; Δ με βολευει με σκληρο δισκο, αλλα δε ξερω τι ειναι καλητερο ... Μου HD - MINI DV --- Η ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ? με dvd το αποριπτω. (Πιστευω να μη σας μπερδεψα, αν και εχω μπερδευτει εγω γιατι εκτος απ το σκληρο δε ξερω τι κανεις με τα υπολοιπα και αν εχεις καλη αποδοση με αυτα). Ακόμη πιστευω πως με το σκληρο θα γλιτωσω πολυ επεξεργασια στο βιντεο κατι που βαριεμε.
Βασικα την θελω για ερασιτεχνικη χρηση, να τραβω δλδ οικογενειακες στιγμες και οχι ροζ βιντεο της εποχης; Δ (τζουλιες..).
απο θεμα μάρκας σε αυτα τα χρηματα ειναι και αλλες, τι λετε σε ποια να παω σε αυτη που προτεινα ή καποια αλλη?
θα την αγορασω μετρητης, απο που λετε να την παρω, με αποσχολει και το θεμα servise και εγγυηση επιστροφης.
Y.Γ: Ο κατερέλος απ οτι βλέπω ειναι απο τους ποιο οικονομικα συμφεροτερους, εχετε αποψη για υπηρεσία το σε περιπτωση που πάθει κατι η καμερα, και την εξυπηρετηση του?

Και εμένα με ενδιαφέρει το παρόν θέμα.

Καλώς ήλθες συνονόματε.
καλος σε βρηκα φιλε, αλλα να βρεθει και καποιος σχετικος να μας πει τι να κανουμε :ernaehrung004:

Y.Γ: Ο κατερέλος απ οτι βλέπω ειναι απο τους ποιο οικονομικα συμφεροτερους, εχετε αποψη για υπηρεσία το σε περιπτωση που πάθει κατι η καμερα, και την εξυπηρετηση του?

Καλυτερα να προτιμησεις με σκληρο δισκο ή με καρτα μνημης.

Οσον αφορα το καταστημα του κατερελου εχει πολυ καλη φημη για την εξυπηρετηση του εκτος απο τις τιμες.

Σε αρκετα ειδη δινει εξτρα εγγυηση δικη του περαν της εργοστασιακης.

Καντου ενα τηλεφωνο ομως και ρωτα τον ακριβως τι καλυπτει και για ποσο.

υγ

και το λινκ που εβαλες βλεπει να δινει και δικη του εγγυηση περαν της εργοστασιακης.

Καλυτερα να προτιμησεις με σκληρο δισκο ή με καρτα μνημης.

Οσον αφορα το καταστημα του κατερελου εχει πολυ καλη φημη για την εξυπηρετηση του εκτος απο τις τιμες.

Σε αρκετα ειδη δινει εξτρα εγγυηση δικη του περαν της εργοστασιακης.

Καντου ενα τηλεφωνο ομως και ρωτα τον ακριβως τι καλυπτει και για ποσο.

υγ

και το λινκ που εβαλες βλεπει να δινει και δικη του εγγυηση περαν της εργοστασιακης.
καλησπέρα φιλαρακι :ernaehrung004:, τελικα πήρα τηλεφωνο στον κατερέλο.
Μου ειπε ενα παληκάρι εκει οτι αυτη η κάμερα http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=27_267&products_id=10577 ειναι πολυ καλητερη απο την panasonic
http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=27_267&products_id=7628 που παραθεσα ποιο πανω, η οποια panasonic ειπε οτι ειναι και αυτη καλη.Του ειπα να κρατηση και τις 2 και θα κατεβω απο εβδομάδα να πάρω μια απο τις 2.Κοιταξα τα χαρακτηριστικα της sony και ειδα πολλες καινοτομιες, αν και δεν γνωριζω πολλα απο αυτα που διαβασα τεσ'πα.Θα ηθελα την αποψη σου για ποια απο αυτες τις δυο βιντεοκαμερες να διαλεψω,kai ακομη υπαρχη καμια canon se ayta τα λεφτα, μηπως και στραφω σε canon.Ευχαριστω για την βοηθεια