ΑΓΟΡΑ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑΣ ΜΕ H.D.D Ή SD CARD?

babis_net

Established Member
11 January 2009
108
Καλησπερα στην παρεα και ευχομαι καλη Ανασταση σε ολλους.Μιας και τον Μαιο θα εχουμε νεο μελος στην οικογενεια μας σκεφτομαι να αποσυρω την VHS C camera μου που δουλευει μια χαρα και να αγορασω μια νεα συγχρονη.
Η ερωτηση ειναι να παρω με σκληρο δισκο ή να αποθηκευει σε SD καρτα?Αλλοι μου λενε και αμα κτυπησει ο σκληρος απο μικροπεσιμο?Τι πρεπει να προσεξω στην αγορα της καμερας?Ειδα κατι καμερες στα 100-150 ευρω με HD αναλυση και SD οταν καποιες αλλες π.χ JVC Everio GZ-MG330 με σκληρο ειναι στα 240 ευρω χωρις HD αναλυση.
Να πω οτι δεν αλλαζω καμερα για λογους εμφανισης και ογκου αλλα χρονου μιας και για να κανω DVD κατοπιν επεξεργασιας την περναω στο pc μεσο Pinnacle card αναλογικα.Εκει μετα με το pinnacle studio επεξεργασια και μετα copy dvd.
Ευχαριστω για τον χρονο σας.

1. Με το καλό να έρθει το νέο μέλος.
2. Νομίζω με 100-150 ευρώ δεν υπάρχει HD κάμερα.
3. Το προηγούμενο καλοκαίρι είχα και εγώ τον ίδιο προβληματισμό και τελικά αποφάσισα με HDD (JVC GZ-MG130E). Μέχρι σήμερα δεν είχα κανένα πρόβλημα, βέβαια δεν μου έχει πέσει η μηχανή για να δω τι γίνεται με τον δίσκο.
4. Οι κάρτες όσο περνάει ο καιρός γίνονται όλο και πιο φτηνές, αλλά κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τους δίσκους. Νομίζω όμως ότι η τιμή ευρώ/MB είναι υπέρ των δίσκων.

Δεν ξέρω αν σε βοήθησα, πάντως...

Καλή επιλογή και καλή Καλή Ανάσταση.

Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑΣ ΜΕ H.D.D Ή SD CARD?

3. Το προηγούμενο καλοκαίρι είχα και εγώ τον ίδιο προβληματισμό και τελικά αποφάσισα με HDD (JVC GZ-MG130E). Μέχρι σήμερα δεν είχα κανένα πρόβλημα, βέβαια δεν μου έχει πέσει η μηχανή για να δω τι γίνεται με τον δίσκο.
4. Οι κάρτες όσο περνάει ο καιρός γίνονται όλο και πιο φτηνές, αλλά κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τους δίσκους. Νομίζω όμως ότι η τιμή ευρώ/MB είναι υπέρ των δίσκων.

TOSHIBA CAMILEO H10
Αυτη λεει οτι ειναι HD και εχει περιπου 150 ευρω

Εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις πρωτίστως το φακό και τα χρώματα (δηλαδή αν έχει 3 CCD ή κάποιον καλό αισθητήρα CMOS), και μετά να δεις την ανάλυση. Η καλη εικόνα εξαρτάται περισσότερο από τα οπτικά τμήματα της κάμερας και λιγότερο από τα ηλεκτρινικά, ή το μέσο αποθήκευσης.

Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΑΣ ΜΕ H.D.D Ή SD CARD?

εγώ έχω πάρει για τα παιδιά τη sony webbie hd απ'έξω. 175ευρω περίπου.Για τα λεφτά της καλή είναι δείχνει καλα και είναι πάρα πολυ μικρή ,απλώς θέλει σταθερό χέρι όταν ζουμάρεις.
http://www.sonystyle.com/webapp/wcs...0151&langId=-1&categoryId=8198552921644610396