Αγορά βιντεοκάμερας μέχρι 300 ευρω

astrah

Established Member
26 September 2009
200
Καλησπέρα παιδιά. χρειάζομαι την συμβουλή σας για μια αγορά βιντεοκάμερας.
Το ταβάνι είναι τα 300 ευρώ άντε 300 κάτι .
Ξέρω οτι HD δεν υπάρχει περίπτωση σε αυτά τα λεφτά οπότε πάμε σε μια άλλη λύση με αποθηκευτικό μέσο κάρτες φλας.
Δεν έχω καθόλου ασχοληθεί με κάμερες παλιότερα οπότε χρειάζομαι την βοήθεια σας για να μην πέσω θύμα των πωλητών. φαντάζομαι η λυσεις δεν ειναι πολλες σε αυτα τα λεφτα και ελπιζω να μου δωσετε λιγο απο τον χρονο σας ώστε να με βοηθησετε στην επιλογή. ευχαριστω

αντε βρε παιδια 2 λεπτά θα κάνετε για να μου πείτε τις προτάσεις σας.
τουλάχιστον σε ποια μάρκα να κοιτάξω!

Κοντά στα 300 euro βρίσκεις και κάμερες miniDV με 3 ccd που θα σου εξασφαλίσουν πολύ ωραία χρώματα. Δες το και αυτο σαν μια λύση και ας μην έχει flash memory.

Αν αυτη θα μπορουσε να σε ικανοποιησει , με το σχημα της , τον ηλεκτρονικο σταθεροποιητη και το χαμηλο σχετικα ζουμ της , θα ελεγα οτι ειναι ικανοποιητικη για τα λεφτα της αν φυσικα θες να πας σε μια μετρια HD και οχι σε μια καλη SD
http://skroutz.gr/s/73635/Sanyo-Xacti-CA9.html

επειδή είδα ότι εάν επιλέξω κάμερα με flash memory η αξία θα αυξηθεί με την αγορά της μνήμης.... καμιά με σκληρό δίσκο υπάρχει στα ίδια λεφτά, η οποία να μην είναι για πέταμα. Νομίζω το minDV έχει πολλά προβλήματα στο θέμα της μετατροπής εάν δεν κάνω λάθος!
και δεν θα το επελεγα.

Tι εννοεις μετατροπη ?
Το DV / HDV ειναι το πιο διαδεδομενο κι ευχρηστο standart αυτη τη στιγμη.
Ελαφρυ για editing και υποστηριζεται εγγενως απο ολα τα προγραμματα.
Το αντιθετο συμβαινει με τη χρηση δισκου και flash memory , που το φορματ ειναι mpg4 , εντελως ακαταλληλο για editing , ακομη και για vieweing σε λιγο παλιοτερα μηχανηματα

ειμαι λιγο ασχετος με αυτα τα θεματα.
οταν λες dv/hdv ενοεις το αποθηκευτικο μεσο; κασετα δηλ;
θα ηθελα να εχει αρκετο χρονο εγγραφης και να μην δωσω παραπανω λεφτα για να παρω νεες καρτες με περισσοτερα γιγα. αυτη ηταν η σκεψη και ανεφερα τον σκληρο δισκο. το dvd δεν με πειθει για αξιοπιστια και η κασετες δεν ειναι ψηφιακες νομιζω. εαν μπορειτε δωστε μου μερικα λινκ για καμερες.

Μην μπερδευεις το μεσο εγγραφης , με το τροπο εγγραφης και το περιεχομενο.

Το dv/hdv γραφεται σε κασετα μεν, αλλα ειναι ψηφιακο το περιεχομενο.

Φυσικα και σε dvd - δισκο - μνημη το περιεχομενο ειναι ψηφιακο, αλλα σε αλλο φορματ (mpg4 enanti mpg2 ).

ok μου λες λοιπον να κοιταξω miniDV. λογω του mpg2 και καλυτερου editing.
απο μαρκα σε αυτα τα χρηματα ποια εχει προβαδισμα εαν εχει . και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικα που θα πρεπει να κοιταξω;

Panasonic SDR-H80 Sony DCR-SX50,DCR-SR37

Canon Legria FS20
απο αυτες τι λετε;ξερω δεν ειναι MiniDV αλλα δεν μπορω να βρω και Minidv και tri ccd

Γιατι δεν σκεφτεσαι την αγορα μιας ψηφιακης φωτογραφικης που τραβαει
βιντεο υψηλης ποιοτητας(ΗD_720p) οπως η TZ7 της PANASONIC.
Eγω αυτη εχω πιστευω πως εχει απιστευτη ποιοτητα εικονας σε αυτο αλλα
και σε μεγαλυτερο ευρος τιμης.

επειδη ειναι για δωρο που ψαχνω για καποιον αλλον . εγω εχω μια σονυ dsc w15 και ολα τα κανω με αυτη

δεν ξερω εχω μπερδευτει . βασικα μου προτεινε και αλλος να παω σε λυση σκληρου δισκου και hidef οσο με παιρνει απο τα λεφτα!

Last edited:
PANASONIC Βιντεοκάμερα SDR-H90, SONY Βιντεοκάμερα DCR-SR37 αυτες εχω σαν υποψηφιες. Με δεδομενο τον σκληρο δισκο υπαρχει καποια αλλη προταση απο καποιον ή καποιο χαρακτιριστικο που πρεπει να προσεξω;

DCR-SR77E και DCR-SR57
η διαφορες
1μπ η πρωτη 0,8 η δευτερη
25 ζουμ η πρωτη 60 η δευτερη
450 ευρο η πρωτη 400 η δευτερη

τι λετε εσεις;

τελικα κατεληξα σε αυτη sony DCR-SR57.
θα σας πω εντυπωσεις μολις ερθει... ευχαριστω ολους οσους απαντησαν στις ερωτησεις μου ...

Γιατι δεν σκεφτεσαι την αγορα μιας ψηφιακης φωτογραφικης που τραβαει
βιντεο υψηλης ποιοτητας(ΗD_720p) οπως η TZ7 της PANASONIC.
Eγω αυτη εχω πιστευω πως εχει απιστευτη ποιοτητα εικονας σε αυτο αλλα
και σε μεγαλυτερο ευρος τιμης.

Γιατι χωρις περιστρεφομενη οθονη , σε πολλες περιπτωσεις θα πρεπει να τραβας υπο γωνια ωστε να βλεπεις τι εχεις στο καδρο , η να μαντευεις στα τυφλα , η να εισαι στα γονατα ?

Μιας και την εχεις , το ζουμ της δουλευει και στο βιντεο , η ειναι μονο για τις φωτο?
Απο φοκους ειναι γρηγορη στα 720ρ , η οπτικη σταθεροποιηση ειναι εξισου καλη ?
:ernaehrung004:

Last edited:
Γιατι χωρις περιστρεφομενη οθονη , σε πολλες περιπτωσεις θα πρεπει να τραβας υπο γωνια ωστε να βλεπεις τι εχεις στο καδρο , η να μαντευεις στα τυφλα , η να εισαι στα γονατα ?

Μιας και την εχεις , το ζουμ της δουλευει και στο βιντεο , η ειναι μονο για τις φωτο?
Απο φοκους ειναι γρηγορη στα 720ρ , η οπτικη σταθεροποιηση ειναι εξισου καλη ?
:ernaehrung004:
εαν περιμενεις μεχρι μεθαυριο θα σου πω για την σονυ w290 που τραβαει και σε 750p.την περιμενω και αυτην.. στο σκρουτζ παιζει στα 180 ευρω