Αγορά βιντεοκάμερας SD έως 170 Ευρώ

karni

New member
12 May 2010
84
Καλησπέρα σε όλους,
ψάχνω για μια βιντεοκάμερα SD(γιατί απ'ότι διάβασα σε αυτά τα λεφτά δεν βρίσκεις κάτι αξιόλογο σε HD) που να γράφει σε κάρτα ή δίσκο. Έχετε κάποια πρόταση σε αυτά τα λεφτά; Θα με ενδιέφερε να έχει και αρκετές manual ρυθμίσεις ώστε να μπορώ να πειραματιστώ.
Ευχαριστώ

Νομίζω πως σε αυτά τα λεφτά το καλύτερο video θα το πάρεις από compact ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Ο ήχος βέβαια θα είναι λίγο χειρότερος από μια videocamera αλλά η συγκεκριμένη διαφορά δεν θα γίνεται και τόσο αισθητή...

Ευχαριστώ για την απάντηση, ομολογώ ότι αυτό δεν το περίμενα, μια compact φωτογραφική να δίνει καλύτερο video από μια οποιαδήποτε βιντεοκάμερα. Εξηγείται τεχνικά αυτό; π.χ. το 37x της canon legria δεν είναι σημαντικό στοιχείο σε μία κάμερα;

μια compact φωτογραφική να δίνει καλύτερο video από μια οποιαδήποτε βιντεοκάμερα.
Διόρθωσις!!! εννοούσα από μια οποιαδήποτε,όσο φθηνή κι αν είναι, βιντεοκάμερα.
καλημέρααα:laugh:

Δεν έχω προσωπική άποψη για καμία από τις δύο video κάμερες που αναφέρεις. Η αλήθεια ειναι ότι στα λεφτά που κοιτάς δεν θα βρεις και πολλά μοντέλα διαθέσιμα πια...

ανάμεσα στην canon legria fs306 http://cptpapadakisphoto.gr/product_...oducts_id=5561
και στην Panasonic SDR-S50
http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=10704
ποια λέτε;
ΚΑΜΙΑ!!!!!
Και οι δυο είναι χάλια. Η Canon κάνει ένα θόρυβο σαν τρεχαντήρι τον οποίο τον καταγράφει και ακούγεται και η panasoniq έχει την χειρότερη εστίαση που έχω δει.Σε κλειστό χώρο υποφέρει. Την πρώτη την γύρισα δύο φορές στον Κωτσόβολο και στο τέλος μου έδωσαν τα χρήματα πίσω αλλά με την panasoniq την πάτησα γιατί δεν είναι κατασκευαστικό πρόβλημα αλλά αυτή είναι η δυνατότητα της κάμερας(απάντηση επίσημη panasoniq))

Σκέφτομαι κι εγώ να αγοράσω βιντεοκάμερα και είμαι μεταξύ τριών μοντέλων:
Sony SX15, Panasonic S50, JVC MS215
Για την Panasonic είδα πιο πάνω ένα αρνητικό σχόλιο.
Για τις άλλες 2 υπάρχει κανένας που τις έχει για να εκφράσει εντυπώσεις ή σχόλια;
Ευχαριστώ.