Αγορά Βιντεοκάμερας

fiorentinos

New member
25 September 2012
2
Παιδιά έχουμε νέο μέλος στην οικογένεια!Και θέλω να πάρω μία βιντεοκάμερα για να καταγράφω τις στιγμές του!Λέω να δώσω έως 200 . Έχετε να προτείνεται κάτι?
Ευχαριστώ!
 
Last edited:
Θα σου πρότεινα λόγω μεγέθους να πας σε φωτογραφική με δυνατότητα εγγραφής καλού βίντεο. Το σημαντικό είναι να έχει πλήκτρο απευθείας εγγραφής βίντεο. Έχω sony compact, sony videocamera και canon dslr. Για τη βιντεοσκόπηση/φωτό της μπέμπας χρησιμοποιώ κυρίως την κόμπακτ. Την έχω και εύκολα μαζί μου. Και με 720ρ είναι οκ αλλά καλό είναι να είναι 1080. Και η βιντεοκάμερες παίρνουν φωτό πλέον αλλά είναι άβολες λόγω σχήματος.

Δύο μοντέλα με απευθείας κουμπί:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.563719 (1080, 2,7 οθόνη)
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...tal-Camera-EC-WB150F-Black-EC-WB150FBPBE3.htm (720, 3 οθόνη).
 
Έχω φωτογραφική που τραβάει HD βίντεο αλλά θα ήθελα κάτι πιο στοχευμένο για βίντεο. Δεν μπορώ να ανέβω πολύ πάνω από τα 200 . Κοιτάω την Panasonic HCV100. Καλή μου φαίνεται. Τι λέτε?