Αγορα Βιντεοκαμερας

nikosfp

Established Member
1 December 2006
141
Πάτρα
Κυριοι καλησπερα σας.Θελω να αγορασω μια βιντεοκαμερα full hd.
Aυτη τη στιγμη ειμαι αναμεσα στην Pan.TM300 και στη Sony XR500VE.H τιμη τους ειναι πολυ κοντα.Θαθελα και την δικη σας γνωμη για πια απο τις 2?Να συμπληρωσω οτι το Plaisio την εχει 849 ευρω και η αγορα της θα γινει με 24μηνο διακανονισμο.Η TM 300 υπαρχει περιπτωση να την βρω on line με διακανονισμο,αν καταλυξω σε αυτην, και που?Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Απάντηση: Re: Αγορα Βιντεοκαμερας

Θα σε παρακαλούσα να δεις για τις δυο κάμερες όσα έχουν γραφεί στα δυο διπλανά θέματα.
Τα ειδα αλλα λογω του οτι ειμαι λιγο ασχετος ηθελα και την γνωμη πιο ειδικων.Ειδικα απο εσενα και καποιους αλλους εδω μεσα που σεβομαι πολυ για τις γνωσεις σας πανω σε αυτα τα θεματα.Τελος παντων θα προτιμησω την sony λογω και του Ελληνικου μενου που διαθετει και του σκληρου 120g.Σευχαριστω για την υποδειξη σου.

δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει καμιά από τις δυο. Δεν έτυχε.

Πάρε όποια θέλεις, απλώς να θυμάσαι ότι ο δίσκος των 120 μέγα είναι πολύ μεγάλος, αντέχει για πολλές ώρες εγγραφής.

Φυσικά για να έχεις τα αποτελέσματα που ονειρεύεσαι, θα πρέπει να χρησιμοποιείς αυστηρά τρίποδο. Η εγγραφή στο χέρι κατ' εμέ, ακυρώνει τα όποια πλεονεκτήματα δίνει στην ανάλυση και λαμπρότητα της εικόνας το HD. Κι αυτό διότι οι μικροκινήσεις του χεριού, όταν είναι σταθερό και οι ατσούμπαλες κινήσεις θολώνουν την εικόνα. Το να αγοράσει κάποιος μια τέτοια κάμερα για να γράφει στο χέρι μου μοιάζει σαν τη συζήτηση "ποιό είναι καλύτερο το TOUAREG ή το X5? Σε ποιά εδάφη κολλάνε;" Και τελικά όχι μόνο δεν πάνε στα όρη και τα άγρια βουνά, αλλά φοβούνται να ανεβάσουν τη ρόδα στο πεζοδρόμιο, μην τυχόν και χαλάσει το λάστιχο ή το ημιαξόνιο.

Απάντηση: Re: Αγορα Βιντεοκαμερας

δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει καμιά από τις δυο. Δεν έτυχε.

Πάρε όποια θέλεις, απλώς να θυμάσαι ότι ο δίσκος των 120 μέγα είναι πολύ μεγάλος, αντέχει για πολλές ώρες εγγραφής.

Φυσικά για να έχεις τα αποτελέσματα που ονειρεύεσαι, θα πρέπει να χρησιμοποιείς αυστηρά τρίποδο. Η εγγραφή στο χέρι κατ' εμέ, ακυρώνει τα όποια πλεονεκτήματα δίνει στην ανάλυση και λαμπρότητα της εικόνας το HD. Κι αυτό διότι οι μικροκινήσεις του χεριού, όταν είναι σταθερό και οι ατσούμπαλες κινήσεις θολώνουν την εικόνα. Το να αγοράσει κάποιος μια τέτοια κάμερα για να γράφει στο χέρι μου μοιάζει σαν τη συζήτηση "ποιό είναι καλύτερο το TOUAREG ή το X5? Σε ποιά εδάφη κολλάνε;" Και τελικά όχι μόνο δεν πάνε στα όρη και τα άγρια βουνά, αλλά φοβούνται να ανεβάσουν τη ρόδα στο πεζοδρόμιο, μην τυχόν και χαλάσει το λάστιχο ή το ημιαξόνιο.
Οκ λοιπον,θα ακολουθησω την συμβουλη σου(σεβομαι την αποψη σου οπως προειπα)συν το πλεονεκτημα των 120g,θα παρω την sony.Σευχαριστω πολυ για τον χρονο σου.