Γειά χαρά
Ενδιαφέρομαι κι εγώ για αγορά.
περιγραφή χώρου
απόσταση 4μ +
Δυνατότητα πλάτους πανιού 2,5μ
όχι κρέμασμα πανιού - μεταφερόμενο σύστημα (όχι μόνιμη εγκατάσταση)
χρήση : ταινίες - ποδόσφαιρο - ps3
media player WDTVlive
Ερωτήσεις:
1. Να υποθέσω FullHD?
2. Ο ενισχυτής θα είναι κάτω από το πανί οπότε ρωτάω εάν υπάρχουν καλώδια οπτικών ινών πάνω από 4 μέτρα για να συνδέσω τον media player με τον ενισχυτή μιάς και αυτός θα είναι δίπλα στον προβολέα ή εάν υπάρχουν hdmi πάνω από 4 μέτρα έτσι ώστε το media player να ειναι κοντά στον ενισχυτή όπως τώρα και να τον συνδέσω από μακρυά με τον προβολέα... ελπίζω να μην σας μπέρδεψα
3. Ποιότητα πανιού - είδος πανιού (μεταφερόμενο)?
4. Βιντεοπροβολέας? όσο πιο φθηνά τόσο πιο καλά... αρκεί να κάνει την δουλειά του
5. Εχω ήδη μία 50'' st30 panasonic... πόσο καλύτερη ή χειρότερη εικόνα να περιμένω?
6. ξέχασα κάτι???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ενδιαφέρομαι κι εγώ για αγορά.
περιγραφή χώρου
απόσταση 4μ +
Δυνατότητα πλάτους πανιού 2,5μ
όχι κρέμασμα πανιού - μεταφερόμενο σύστημα (όχι μόνιμη εγκατάσταση)
χρήση : ταινίες - ποδόσφαιρο - ps3
media player WDTVlive
Ερωτήσεις:
1. Να υποθέσω FullHD?
2. Ο ενισχυτής θα είναι κάτω από το πανί οπότε ρωτάω εάν υπάρχουν καλώδια οπτικών ινών πάνω από 4 μέτρα για να συνδέσω τον media player με τον ενισχυτή μιάς και αυτός θα είναι δίπλα στον προβολέα ή εάν υπάρχουν hdmi πάνω από 4 μέτρα έτσι ώστε το media player να ειναι κοντά στον ενισχυτή όπως τώρα και να τον συνδέσω από μακρυά με τον προβολέα... ελπίζω να μην σας μπέρδεψα
3. Ποιότητα πανιού - είδος πανιού (μεταφερόμενο)?
4. Βιντεοπροβολέας? όσο πιο φθηνά τόσο πιο καλά... αρκεί να κάνει την δουλειά του
5. Εχω ήδη μία 50'' st30 panasonic... πόσο καλύτερη ή χειρότερη εικόνα να περιμένω?
6. ξέχασα κάτι???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων