Αγορά blu-ray ως (σχεδόν) universal player

raindog

Established Member
22 June 2009
292
Πειραιάς
Γεια σας.
Έχω ένα WD TV HD Media Player (gen1-2009) και ένα αρχαίο pioneer DVD universal player (575) και λέω να κάνω μια αναβάθμιση.

Σκέφτομαι σαν λύση να πάρω ένα blu-ray player που να κάνει όλα όσα θέλω το οποίο να αντικαταστήσει και τις 2 συσκευές που έχω (να ακούω/βλέπω CD Audio /DVD/ Bluray αλλά και παίξιμο αρχείων ταινιών-μουσικής)

Βασική απαίτηση: να παίζει mkv με εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλουςκαι flac και αυτά και από usb και μέσω δικτύου.

Πιο αναλυτικά:

Ταινίες: Σαν media player αναπαραγωγή τουλάχιστον mkv με εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους (έχω διαβάσει ότι κάποια δεν το κάνουν), και γενικότερα όσα περισσότερα formats, τόσο το καλύτερο-δεν με ενδιαφέρει το 3D. (Φαντάζομαι το DTS downstream το κάνουν όλα, σωστά;

Μουσική: Με ενδιαφέρει πολύ το θέμα της μουσικής (CD Audio, Flac, αλλά και mp3) περισσότερο και από τις ταινίες. Θα ήθελα να έχει ένα όσο το δυνατό καλύτερο DAC και να παίζει οπωσδήποτε και flac (και μέσω δικτύου). SACD/DVD Audio ευπρόσδεκτο αλλά όχι απαραίτητο.

Network: Να μπορεί να παίξει αρχεία μέσω δικτύου/nas server. Ευπρόσδεκτο το Wireless αλλά όχι απαραίτητο.

Έχω δει διάφορα όπως Panasonic DMP-BDT500/ DMP-BDT220, Pioneer BDP-450/ BDP-LX55, Marantz UD5007, Dune HD Max αλλά π.χ. το Pioneer BDP-450 λέει δεν παίζει flac μέσω δικτύου. Επίσης δεν μπορώ να ξέρω ποια παίζουν mkv με εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους
Ευχαριστώ

Last edited:
Blu-ray δικτυακό με υποστήριξη FLAC-εξωτερικών υποτίτλων

Επειδή ίσως σας μπέρδψα, να κάνω πιο απλή την ερώτηση:

Υπάρχει blu-ray [σε λογικά πλαίσια τιμής...] που να παίζει δικτυκά mkv με εξωτερικούς ελλην. υπότιτλους καθώς και FLAC, και να έχει και μία τουλάχιστον ψηφιακή έξοδο ήχου;

(Άλλαξα και τον τίτλο)

Last edited:
Πήρα πρόσφατα το Dune HD Smart B1 και κάνει όλα αυτά που θες. Στα 270 ευρώ.

τα παλιά media players όπως το Dune HD Smart B1 δεν υποστηρίζουν cinavia.
Τα νέα media players για να μην υποστηρίξουν cinavia έχουν αφαιρέσει την υποστήριξη για BD menu

Ποσο διαδεδομενο ειναι το cinavia γιατι σκεφτομαι για την αγορα του LG BP730 να παιζω τα mkv (και οχι μονο) μου μεσω LAN...
Υπαρχει περιπτωση να φαω μουτζα και να μην παιζουν?
Εαν εχετε καμια προταση για BD player με υποστηριξη για LAN για ολους τους τυπους αρχειων (και υποτιτλων) ειναι παραπανω απο καλοδεχουμενη!!! :worshippy:

Last edited: