Αγορά Blue Ray Discs Απο ''Play.com''

blind guardian

AVClub Enthusiast
6 November 2007
1,078
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Εχοντας δωσει μια παραγγελια απο τις 8/12/08 μου απαντησαν μολις σημερα οτι ειχαν φορτο εργασιας και οτι τωρα ξεκολλησε η παραγγελια μου απο Status ''Order Placed'' σε Processing!
Μου ειπαν ομως οτι χρειαζονται καποια στοιχεια της πιστωτικης μου που τους τα ειχα ομως δωσει!
Εγραφαν αυτα:

Thank you for your recent order with Play.com

At this time we are unable to process your order as your credit/debit card
details do not match the details held by your card issuer.

To proceed with your order please check and amend the following:

Card number
Expiry date
Valid from date
Issue number
CV2 (3 digit code on the signature line of your credit card)

Τι εννοουν με τα στοιχεια Valid From Date,CV2 Και Issue Number?
Τα υπολοιπα τα καταλαβαινω!
Αν εχει καποιος ξαναπαραγγειλει απο εκει και ξερει για τα παραπανω 3 πραγματα που μου ζητησαν ας μου πει!
Δεν παραγγελνω συχνα ετσι με καρτα και δεν γνωριζω!

Re: Αγορα Blue Ray Discs Απο ''Play.com''

Εγώ χρησιμοποιώ Visa για τις συναλλαγές μου με το Play και το Valid From Date και Issue Number δεν τα συμπληρώνω γιατί αυτές οι πληροφορίες δεν αφορούν το συγκεκριμένο είδος κάρτας. Τώρα το CV2 είναι τα τρία τελευταία ψηφία ενός μεγαλύτερου κωδικού που βρίσκεται στην πίσω πλευρά της κάρτας κάτω από το χώρο που υπάρχει για να βάλεις την υπογραφή σου.

Απάντηση: Re: Αγορα Blue Ray Discs Απο ''Play.com''

Εγώ χρησιμοποιώ Visa για τις συναλλαγές μου με το Play και το Valid From Date και Issue Number δεν τα συμπληρώνω γιατί αυτές οι πληροφορίες δεν αφορούν το συγκεκριμένο είδος κάρτας. Τώρα το CV2 είναι τα τρία τελευταία ψηφία ενός μεγαλύτερου κωδικού που βρίσκεται στην πίσω πλευρά της κάρτας κάτω από το χώρο που υπάρχει για να βάλεις την υπογραφή σου.
Ευχαριστω φιλε!
Θα τα συμπληρωσω στο αντιστοιχο πεδιο στο my Account και θα δειξει!

Re: Απάντηση: Re: Αγορα Blue Ray Discs Απο ''Play.com''

Ευχαριστω φιλε!
Θα τα συμπληρωσω στο αντιστοιχο πεδιο στο my Account και θα δειξει!

Παιδες το valid from date δεν ειναι η ημερομηνια εκδοσης της καρτας ή κανω λαθος??

Απάντηση: Αγορα Blue Ray Discs Απο ''Play.com''

Τελικα προxωρησε η παραγγελια σε ''Status - Posted'' και σε 3-5 εργασιμες ημερες θα τα παραλαβω τα Blue Ray!

Re: Απάντηση: Αγορα Blue Ray Discs Απο ''Play.com''

Τελικα προxωρησε η παραγγελια σε ''Status - Posted'' και σε 3-5 εργασιμες ημερες θα τα παραλαβω τα Blue Ray!

Δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά μερικές φορές μπορεί να πάρει αρκετά παραπάνω. Την πρώτη φορά που πήρα κάτι από εκει έκανε περίπου 15 μέρες για να έρθει. Ευτυχώς που συνάντησα τον ταχυδρόμο μια μέρα και μου εξήγησε ότι οι αποστολές από αυτά τα μαγαζιά είναι οι απολύτως φθηνότερες και καμμιά φορά αργούν αρκετά. Πάντως ακόμα και να αργήσει λίγο λόγος ανησυχίας δεν υπάρχει. Μέχρι τώρα τουλάχιστον έχω πάρει πάνω από 50-60 ταινίες και αν και μερικές άργησαν τελικά ήρθαν όλες.

Edit: Μα βρε παιδί μου έχεις για nick τους blind guardian και στην υπογραφή σου λες οι ποζεράδες να φύγουν? Μας είχαν ζαλίσει στο rockwave με τα ατελείωτα solo τους τα τρελοποζέρια!!!!

Last edited: