Αγορα Bluray Player

route66

Senior Member
3 July 2006
343
Kαλησπερα στα μελη του φορουμ. Θελω να αντικαταστησω το παλιο μου bluray γιατι ηταν απο τα πρωτα και θελω να παρω ενα καινουργιο. Δεν με ενδιαφερει το 3D με ενδιαφερει η ποιοτητα εικονας και αν διαβαζει δισκους 2,5 απο την usb του με υποτιτλους. Οι εταιρειες που με ενδιαφερουν ειναι Panasonic, Sony, και Pioneer. Η τιμη που μπορω να δωσω ειναι 200 εως 250 ευρω.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα η LCD ειναι 52αρα SONY.

To ξερω οτι ειναι πολυ λιγα τα λεφτα αλλα δυστυχως δεν μπορω να δωσω παραπανω.....

Αν παραλειψω αυτην την δυνατοτητα δηλ το να διαβαζει δισκους ποιο μου προτεινετε?
Ξερω οτι τα Panasonic φορανε καλο chip to Uniphier αν το γραφω σωστα....

φιλε μου τα μόνα που παίζουν σωστά ΜKV και με εξωτερικούς υπότιτλους είναι τα philips 9600, samsung C6900 και LG με το πρώτο και δεύτερο να έχουν παραπλήσια εικόνα και ήχο, το samsung το έχει το Plaisio σε προσφορά 199 καθώς το χτύπησα και εγώ.Με κλειστά μάτια τρέξε και πάρτο ..

Last edited:
Απάντηση: Re: Αγορα Bluray Player

φιλε μου τα μόνα που παίζουν σωστά ΜKV και με εξωτερικούς υπότιτλους είναι τα philips 9600, samsung C6900 και LG με το πρώτο και δεύτερο να έχουν παραπλήσια εικόνα και ήχο, το samsung το έχει το Plaisio σε προσφορά 199 καθώς το χτύπησα και εγώ.Με κλειστά μάτια τρέξε και πάρτο ..

To Philips το βλεπω στα 414 ευρω πως το βρηκες 199 ευρω.....αλλη τιμη στο καταστημα και αλλλη στο ιντερνετ?

Αν δεν είχες τους περιορισμούς στις εταιρίες (και λίγο στην τιμή) θα μπορούσες να δεις το Dune HD Smart B1. Media player με ενσωματωμένο bluray και διαβάζει εξωτερικούς δίσκους.

Από που μπορουμε να παρουμε το Dune HD Smart B1 στην Ελλάδα ??? Και σε τι τιμη παιζει μαζι με τα μεταφορικα ??? Και απο εγγυηση ?

Επισης, το blu-ray drive του φορτωνει "γρηγορα" τους δισκους , οπως πχ και το Ps3 ???

Thanks ! :-):drummer:

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις το Dune φαινεται καλο αλλα δεν ξερω αν υπαρχει στην Ελλαδα θα το ψαξω....

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις το Dune φαινεται καλο αλλα δεν ξερω αν υπαρχει στην Ελλαδα θα το ψαξω....

Δύσκολο να το βρείς εδω.Απο όσο έχω ψάξει δεν το έχω βρεί πουθενά μέχρι στιγμής.

Eυχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας απο οτι εχω διαβασει εδω και απο αλλα μελη ελπιζω να ειναι καλο μηχανακι....

Σας ευχαριστω και παλι για τις συμβουλες σας αν δεν καταληξω στο Dune σκεφτομαι να παρω καποιο PANASONIC ισως και μεταχειρισμενο οπως το ΒD 85.
Νομιζω οτι ειναι καλο για τα λεφτα του....Σημερα ειδα στο Public το καινουργιο το 110 αλλα ειναι πολυ λεπτο σε παχος και γενικα εχω ενα κολλημα με τις συσκευες που ειναι πολυ λεπτες (ολοι εχουμε βιτσια ) και γενικα δεν με επεισε
(δεν ξερω αν ειναι καλο και αν το εχει παρει κανεις απο το φορουμ)

φίλε εγώ θα σου έλεγα να ξανά κοιτάξεις το samsung C-6900 παίζει πάρα πολύ καλά εικόνα ήχο παίζει ΜΚV με εξωτερικούς υπότιτλους χωρίς πρόβλημα ότι και να του έχω βάλει και φυσικα διαβάζει NTFS δίσκους