Αγορα CD απο Amazon

ΠΑΝΟΣ ΚΤΕΝΙΔΗΣ

Established Member
8 July 2006
292
Προσπαθησα σημερα ν αγορασω ενα CD τοσο απ το Amazon Βρετανιας οσο και απ το Amazon Γερμανιας.

Και στα δυο μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν αποστελλουν στην Ελλαδα.

Η λιστα αποστολης τους μαλιστα περιελαμβανε σχεδον ολες τις ευρωπαικες χωρες.

Προσπαθησα μετα να το αγορασω σε mp3 και δεν μου το πολουγαν.

Ξερετε ποιος ειναι ο λογος ;

Εχω αγοράσει επανειλημένα c.d.'s απο το Βρεττανικό Amazon και δεν ειχα ποτέ προβλημα.
Μάλιστα προ εβδομάδος μου ηρθαν δυό συνεχόμενες Παραγγελίες.
Για το Γερμανικό δεν ξέρω.

Και εγώ ουδέποτε είχα πρόβλημα με αγορά CD ή και βιβλίων ακόμα από το Αγγλικό Amazon. Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο, π.χ. με την κάρτα σου? Έχω ακούσει οτι υπάρχει πρόβλημα με κάποιες πιστωτικοχρεωστικές.

Πριν μου ζητησει την καρτα μου εβγαλε οτι δεν στελνει. Απο το shipping address.

Αρα δεν πρεπει να φταιει αυτο.

Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις.

Kανε Κανονικά την Παραγγελία σου.Βάλτην στο Basket τού Βρεττανικού και προχώρα την διαδικασία πού θα σού υποδειξουν.
Μετα το Basket πήγαινε στο Proceed to checkout κάνε ξανά την εγγραφή σου και προχώρα.
Λογικά δεν θάχεις πρόβλημα.

είμαι σχεδόν βέβαιος, ότι προσπαθείς να αγοράσεις κάτι που η αγγλίδα αμαζόνα δεν έχει η ίδια και σε παραπέμπει ουσιαστικά σε κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα ....

σε αυτές τις περιπτώσεις σχεδόν πάντα οι λοιποί δεν στέλνουν Ελλάδα... η ίδια στέλνει κανονικότατα... έχω πάνω από 200 παραλαβές μέχρι τώρα ....

Ναι σίγουρα όπως τα λέει ο Δημοκηδής είναι, έχει συμβεί και σε μένα πολλές φορές όταν προσπαθώ να αγοράσω από συνεργαζόμενο μαγαζί μέσο amazon,
η πλάκα είναι που γράφουνε worldwide shipping αυτά τα συνεργαζόμενα καταστήματα.. κάτι δε πάει καλά

είμαι σχεδόν βέβαιος, ότι προσπαθείς να αγοράσεις κάτι που η αγγλίδα αμαζόνα δεν έχει η ίδια και σε παραπέμπει ουσιαστικά σε κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα ....

σε αυτές τις περιπτώσεις σχεδόν πάντα οι λοιποί δεν στέλνουν Ελλάδα... η ίδια στέλνει κανονικότατα... έχω πάνω από 200 παραλαβές μέχρι τώρα ....
Αυτο ακριβως πρεπει να συμβαινει..

Παναγιώτη,την ίδια απορία ακριβώς έχω και εγώ,αλλά να ξέρεις πως υπάρχει και το το CD Universe που είναι άπαιχτο και αγοράζω με προπληρωμένη Cyprus χρόνια με άριστα αποτελέσματα..Ορίστε και η απόδειξη..

cduniverse.jpg

Δυστυχώς το πρόβλημα με το cduniverse είναι ότι πάντα τα κουτάκια είναι σπασμένα, 3 φορές παράγγειλα και τις 3 σπασμένα ήτανε, σε φακέλους τα στείλανε, καμιά σχέση με το πακετάρισμα του amazon που είναι εγγύηση.
Επίσης είναι κάπως τσιμπημένα τα μεταφορικά λόγο αμέρικα.