αγορα cd ή dvd surer audio

karakat

New member
21 October 2009
49
ΒΥΡΩΝΑΣ
γεια και χαρα, θα ηθελα την γνωμη σας για την αγορα ενος cd ή dvd. Εχω τον 5καναλο pioneer vsx-418-s και θελω τωρα ενα μηχανημα για να ακουω cd, ομως λογω χωρου θελω δεν μπορω να εχω ξεχωριστα cd και dvd οποτε θα ηθελα ενα dvd που να πλησιαζει την πιοτητα ενος sacd. τα χρηματα που διαθετω ειναι 300 ευρω.

ευχαριστω, η καθε αποψη δεκτη!!:ears:

Oppo DV-980H http://www.twindigital.gr/main.php?wpage=product&lm_1=3&lm_2=1&lm_3=15&pid=23
Δεν το έχω ακούσει προσωπικά αλλά έχω διαβάσει κατ'επανάληψη ενθουσιώδεις κριτικές σε ελληνικά και ξένα sites. (όχι μόνο για την εικόνα του αλλά και τις hi-fi ηχητικές επιδόσεις του)
Επιπλέον παίζει (εκτός από CD και DVD) Super Audio CD και DVD-Audio, διαθέτει θυρα USB κτλ...

Να πας να ακούσεις φίλε μου, όποιο σου αρέσει.
Αυτό είναι το χόμπι, αυτή είναι η ..... διαδικασία

Oppo DV-980H (εκτός από CD και DVD) Super Audio CD και DVD-Audio, διαθέτει θυρα USB κτλ...

Aυτο ειναι καλο αλλα ...παλαιο και discontinued πλεον.

Το Pioneer 600 φαινεται σαν πιο φτηνη και τιμια λυση (με επιφυλαξη γιατι και αυτο ειναι καιρο στην αγορα και δεν ξερω αν και ποτε θα αντικατασταθει.).

Η διαφορα τιμης ειναι τεραστια αλλωστε (περιπου 100 ευρω ...απο την Ελλαδα )

Last edited:
To DV-600 έχει αντικατασταθεί από το DV-610 που επιπλέον παίζει Jpeg υψηλής ανάλυσης, κάνει CD ripping σε MP3 στο USB και αποκωδικοποιεί DTS 96/24 (δηλαδή από τις αναλογικές γιατί ψηφιακά το περνάνε όλα τα DVD).

Και αυτό όμως είχε παρουσιαστεί πέρισυ και φέτος υπάρχει στον κατάλογο της Pioneer μαζί με τα υπόλοιπα μοντέλα xxx20.