αγορα ci module για kathrein

xalaros

Established Member
12 September 2006
218
παιδια μιας και παραγγηλα την Κατερινα θα ηθελα να μαθω τη options εχω για ci modules. Δεν ξερω και πολλα πραγματα αλλα απο οτι εχω ακουσει υπαρχουν και usb smartreaders. Μιας και η Κατερινα εχει usb μπορω να χρησιμοποιησω τετοιο reader για την nova. θα ηθελα κατι σε usb για να ειναι και συμβατο με το pc στο μελλον ισως χτυπησω και καμια pci καρτουλα για satellite. Τι προτινετε?
Ασε που το pc μου ισως το κανω server για τους δυο δεκτες και ετσι να βλεπω και απο τους δυο.

Χμμμμμμμμμ, με δεδομένο ότι οι "πελάτες" που δουλέυουν στο Κατερινιώ προυποθέτουν συγκεκριμένο "σερβιτόρο" θα σου έλεγα ότι δεν είναι τόσο απλό το θέμα....λόγω AU.

δηλαδη τη εννοεις??
Απο αλλο forum πηρα καποια απαντηση. Μου ελεγαν να χρησιμοποιησω ενα phoenix card reader(serial κατα προτιμηση) με newcs server στο ubuntu και newcamd client στον kathrein. Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν μαγαζια(τουλαχιστον απο ενα search που εκανα) που να πουλανε phoenix card reader, βρηκα ενα smargo usb το οποιο πρεπει να δουλευει αλλα ειναι λιγο ακριβο επειδη ειναι usb, το καλο ειναι οτι με ενα usb hub φαινεται οτι μπορεις να βαλεις αρκετα smargo readers με οσες καρτουλες θελεις, και να τις σερβιρεις στον kathrein.
εχει καποιος καμια αλλη εναλακτικη για card reader κανενα on-line shop?

Αν το δοκίμασαν το phoenix card reader και παίζει με αυτά που σου ειπαν θα σου συνιστούσα να πας σ αυτή την λύση ως πιο σίγουρη
Το smargo usb μπορεί να δειχνει πιο κομψη λύση αλλά απ όσα έχω ακούσει δεν ειναι καθόλου εύκολο στο σεττάρισμα και δεν παίζει όλες τις κάρτες σε όλα τα συστήματα, χωρια που καλό θα ήταν να το έχι δοκιμάσει κάποιος και στον δεκτη σου (εκτός κι αν δεν σε πειράζει να γίνεις εσύ το πειραματόζωο..)

Απάντηση: Re: αγορα ci module για kathrein

δηλαδη τη εννοεις??
Απο αλλο forum πηρα καποια απαντηση. Μου ελεγαν να χρησιμοποιησω ενα phoenix card reader(serial κατα προτιμηση) με newcs server στο ubuntu και newcamd client στον kathrein. Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν μαγαζια(τουλαχιστον απο ενα search που εκανα) που να πουλανε phoenix card reader, βρηκα ενα smargo usb το οποιο πρεπει να δουλευει αλλα ειναι λιγο ακριβο επειδη ειναι usb, το καλο ειναι οτι με ενα usb hub φαινεται οτι μπορεις να βαλεις αρκετα smargo readers με οσες καρτουλες θελεις, και να τις σερβιρεις στον kathrein.
εχει καποιος καμια αλλη εναλακτικη για card reader κανενα on-line shop?

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτά που σκέφτηκα δεν έχουν σχέση με αυτά που σου είπαν, δεν αναφέρομαι στα ίδια πράγματα.
Αν αυτά που σου πρότειναν είναι δοκιμασμένα από πρώτο χέρι, τότε ακολούθησε τα!

Μια καλή πηγή για phoenix card reader είναι ο zotos.biz, αξιόπιστη πηγή όσες φορές τον έχω δοκιμάσει (αν και καμιά φορά γελάω με τα σχόλια του για τους δέκτες που πουλάει).

ναι και εγω μονο απο εκει βρηκα στην Αθηνα τουλαχιστον.
Αληθεια θα διαβαζει ο reader του την καινουρια καρτα τις nova?
Να ρωτησω κατι αλλο πριν την βαλω πανω θα πρεπει να την ενεργοποιησω?
εκει που θα την αγορασω δεν γινεται να μου την ενεργοποιησουν επιτοπου?
απο οτι εχω διαβασει αν δεν εχει irdeto modula καθαρη δεν μπορεις να κανεις την ενεργοποιηση ειναι οντος ετσι?