Αγορά Combo PVR δέκτη

nkourouk

Senior Member
20 June 2006
450
XANIA-ΚΡΗΤΗ
Καλησπέρα αν και σχετικός με την τεχνολογία, άσχετος με τα δορυφορικά. Ποτέ δεν με συγκίνησαν μέχρι που πρόσφατα χρειάζομαι να βλέπω Γερμανικά κανάλια. Έπί ευκαιρία στα δορυφορικά υπάρχουν υπότιτλοι στην γλώσσα εκπομπής; Σχετικά με τον δέκτη. Άξίζει να δώσει χρήματα κάποιος για έναν δέκτη όπως ο Technomate Tm-6900HD Combo Super ή να πάω σε κάτι πιο οικονομικό. Με ενδιαφέρει το κομμάτι PVR κυρίως για τα επίγεια. Με τις κωδικοποιήσεις κάρτες και λοιπά τι γίνεται; (ποιά είναι τα πιο σημαντικά πράγματα σε έναν δορυφορικό δέκτη;)
Ευχαριστώ.

Οι Technomate και βέβαια αξίζουν σαν δέκτες, αν όμως θέλεις να δώσεις κάτω από 150 ευρώ για HD Δέκτη Combo, προτείνω τον Edision Argus Mini IP.
Πιστεύω θα σε ικανοποιήσει πλήρως σε όλα, αλλά και σαν PVR. Κάρτες διαβάζει τις περισσότερες. Μια χαρά εικόνα, μια χαρά ήχος.

Ξεχωριστοί υπότιτλοι υπάρχουν σε κάποια κανάλια, αλλά αυτά είναι πολύ λίγα.

Καλημερα.
Χρησιμοποιω και εγω το ιδιο Thread και εγω σε παρομοια αναζητηση ειμαι.
Η εμπειρια μου με τα δορυφορικα και τους δεκτες ειναι η κατοχη ενος Nokia Mediamaster δεκτη παλαιοτερα και τωρα ενος Commandrer 8600 HD απο τον οποιο ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος.
Οπως και ο συμφορουμιτης Nkourouk ψαχνει ετσι και εγω τα ιδια πραγματα αναζητω.
Συγκεκριμενα με ενδιαφερει HD δεκτης για δορυφορικα και σιγουρα καρτα NOVA γνησια.
Με ενδιαφερει να ειναι Combo γιατι η TV μου αν και 2 ετιας ειναι Mpeg 2 αρα θα τον χρησιμοποιω για θεαση αλλα και εγγραφη Mpeg 4 Digea καναλίων.
Τωρα σαν ποιοτητα θελω κατι ποιοτικο με ωραια και ευχρηστα μενου αλλα Humax που ειχα δει και μου αρεσε.
Βεβαια να πω εδω πως το μενου και ο χειρισμος του Commander που εχω στο εξοχικο ειναι πολυ καλος και γενικα ειναι ενα ευχρηστο και γρηγορο μηχανημα!
Τωρα απο προτασεις που σκεφτομαι ειναι οι εξης δεκτες:
1.Technomate 6900 η' οτι αυτος ειναι...
2.AzBox elite η' premium (πιο πολυ)
και τελος DreamBox οχι γιατι τον ξερω αλλα βλεπω γινεται πολυ ντορος για αυτη την μαρκα.
Σιγουρα με ενδιαφερει το οικονομικο αλλα δεδομενου οτι θα δουλευει αρκετα θελω κατι ποιοτικο.
Να επαναλαβω πως δινω μεγαλη σημασια στο κομματι του DVB-T Mpeg4 γιατι εχω μια καλη TV (Pioneer Plasma) και θα ηθελα να συνδεσω κατι το ποιοτικο!
Σορυ αν σας ειπα πολλα στοιχεια για εμενα αλλα ετσι θα καταλαβετε τις αναγκες μου.

Σας ευχαριστω!!!!!!!!

Δείτε και αυτόν τον δέκτη HD COMBO: http://www.clarketech.altoma.biz/produkte?template=detail&entryid=33&lang=en

Είναι σε υψηλότερη κατηγορία τιμής (329 Ευρώ), αλλά δίνω, λόγω έλλειψης χρόνου, τον δικό μου που τον έχω λίγους μήνες. Όσο τον έχω είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δείτε την αγγελία μου και, αν σας ενδιαφέρει, μου λέτε.

Καλησπέρα αν και σχετικός με την τεχνολογία, άσχετος με τα δορυφορικά. Ποτέ δεν με συγκίνησαν μέχρι που πρόσφατα χρειάζομαι να βλέπω Γερμανικά κανάλια. Έπί ευκαιρία στα δορυφορικά υπάρχουν υπότιτλοι στην γλώσσα εκπομπής; Σχετικά με τον δέκτη. Άξίζει να δώσει χρήματα κάποιος για έναν δέκτη όπως ο Technomate Tm-6900HD Combo Super ή να πάω σε κάτι πιο οικονομικό. Με ενδιαφέρει το κομμάτι PVR κυρίως για τα επίγεια. Με τις κωδικοποιήσεις κάρτες και λοιπά τι γίνεται; (ποιά είναι τα πιο σημαντικά πράγματα σε έναν δορυφορικό δέκτη;)
Ευχαριστώ.
Υπάρχουν δέκτες που αξίζουν το κάτι παραπάνω που δίνεις ,υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που δεν τα αξίζουν.
Το θέμα είναι γιατι ακριβώς το θέλεις.

Θέλει ψάξιμο ,διάβασμα κ.τ.λ

Είναι και PVR;

Δείτε και αυτόν τον δέκτη HD COMBO: http://www.clarketech.altoma.biz/produkte?template=detail&entryid=33&lang=en

Είναι σε υψηλότερη κατηγορία τιμής (329 Ευρώ), αλλά δίνω, λόγω έλλειψης χρόνου, τον δικό μου που τον έχω λίγους μήνες. Όσο τον έχω είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δείτε την αγγελία μου και, αν σας ενδιαφέρει, μου λέτε.

Χαρακτηριστικά του technomate 6900HD

• 2 High Definition Tuners: DVB-S/DVB-S2 Satellite & DVB-T Terrestrial Compliant (MPEG-2 / MPEG-4 / H.264)
  • 576i & 576p, 720p & 1080i supported
  • 1 Smart Card Reader & 2 Common Interfaces (2CI)
  • HDMI & Component Output (YPbPr) with Hardware Upscaler to Improve Picture Quality
  • Very Fast & Detailed Hardware Blind Search (power scan)
  • Ethernet Communication Port
  • eSATA Port , 2x USB Ports (Front + Rear Ports)
  • PLL type RF-Modulator (Ch. 21- 69) and UHF tuning function
  • 10,000 TV & Radio Channels
  • USB 2.0 PVR Ready via USB External Device
  • USB PVR Features: Rewind/Forward, Slow Motion Rewind/Forward, Timeshift (Pause Live TV) & Record Scrambled/Free-To-Air (FTA) Channels & Record current channel and playback a recording at the same time
  • Music player & JPEG viewer via USB 2.0
  • Fast Software & Channel List download via USB 2.0
  • 2 Scart Outputs with RGB Support
  • Fully Featured VFD text Front Panel Display
  • Super Sensitive tuner for very weak signals
  • Dolby Digital Optical S/PDIF
  • Dolby Digital by HDMI ,S-Video Output
  • Less than 1 second channel change
  • DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2 & 1.3 (USALS) compatible
  • Auto Navigation system – select as many satellites as you want to search
  • On-screen display with true full color resolution
  • Enhanced 16 Favorite channel groups
  • Channel control by: Favorites, Lock, Skip, Move & Delete
  • Channel sort by: All, Alphabet, Transponder & CAS
  • Parental, Installation & Receiver Lock
  • Multilingual OSD Menu: English, Spanish, Portuguese, French, Dutch, German, Italian, Turkish, Arabic, Russian, Greek, Czech, Romanian, Persian
  • Fast & Easy-To-Use Menu System
  • Extended EPG and program reservation on EPG
  • Teletext & Subtitle by OSD and VBI
  • Last channel memory function
  • Factory default channel list
  • Various games
  • Software & channel list upgrade via RS-232C: PC to STB, STB to PC, STB-STB and USB
  • Zoom function on Pause & Live channel
  • Multi picture display
  • Support for multiple language broadcasts
  • SCPC & MCPC receivable from C/Ku band satellites LNBs supported: Universal, Single, Single S & C band wideband LNBs
  • Multi TV Standards supported: PAL G, I, K, M
  • 4:3 & 16:9 Screen Formats
  • 90-250V AC 50/60 Hz
  • LNB Short Circuit protection onboard
  • Software & channel list upgrade via RS-232C: PC to STB, STB to PC, STB-STB and USB
  • Dimension 390mm x 262mm x 67mm
  • 12 Μήνες Εγγύηση