Αγορά dac

bassman2

Established Member
4 January 2013
163
Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για αγορά dac μεχρι 600 ευρώ. Πρωην κάτοχος arcam rdac. Δεν μενδιαφερει να ειναι ενισχυτης ακουστικών κ απαραίτητη η θυρα usb. Ειμαι αναμεσα σε emotiva stealth dc1 arcam irdac κ audiolab mdac. Τι προτείνετε όσοι τα έχετε? Κατι άλλο αντίστοιχο?

Σου άρεσε αυτό που έχεις ήδη;..
Ti περιμένεις απο μια καινούρια αγορά;..
Δεν προβοκάρω απλά θέλω να ξέρω ένα δυό πράγματα πρριν να απαντήσω.

Emotiva είναι πολύ αξιολογη σαν εταιρία. Σίγουρα παίρνεις πολύ περισσότερα απότι πληρώνεις και έχει και πολύ υψηλό ποσοστό μεταπωλητικής αξίας. Εχω ακούσει το DAC της, ΔΕΝ μου άρεσε αισθητικά καθόλου και για αυτό δεν το πήρα. Είναι άριστο, αλλά τα αυτιά μου δεν είναι και τόσο εκπαιδευμένα.

Δες λιγο ζεστα το θεμα του teac ud501
Σε σχεση με το mdac χανει σε ρεαλισμο χροιας και χαιενταδικα πριμα αλλα overall (διαχωρισμος τοποθετηση σωματα αναλυση) στο δικο μου συστημα απλα δε συγκρινεται

Μέχρι στιγμής κλείνω προς το teac ud 501. Έχει πολλες δυνατότητες και καλα χαρσκτηριστικα και ειναι 1 έμπειρη εταιρεία. Το audiolab το βγάζω απο τη λίστα κ μπαινει το m2 tech.

Απάντηση: Re: Αγορά dac

Εγώ περιμένω τα Pionner UH-05 και Marantz HD-DAC1 για να τα ακούσω και να πάρω ένα απο αυτά.

Σπύρο και 'γώ τα ''χαλβαδιάζω'' αυτά,όχι ότι από το mambo δεν είμαι ευχαριστημένος,αλλά να,θα ήθελα κάποια στιγμή να αποκτήσω ένα τέτοιο ολοκληρωμένο dac,με ενισχυτή ακουστικών, από μια τέτοια ''μεγάλη'' εταιρία καθώς μπορεί να βρεθεί κάποιο κελεπούρι και σε λογική τιμή,αφού το ακούσουμε πρώτα φυσικά,αν μπορέσουμε.

Καλησπερα,η προταση μου ειναι Meridian-Director,απο μια κορυφαια εταιρια,με πολυ καλο ρισιβερ 24/192 και ασυχρονη usb,λιτο στην εμφανιση αλλα τεραστιο ηχο για τα χρηματα του
Στα ψηφιακα οτι πληρωνεις παιρνεις,εξαιρετος αλγοριθμος δανεισμενος απο τις μεγαλυτερες σειρες,σοβαρο τσιπακι,οχι σαυρα
υπολοιπετε οριακα σε αναλυση με το μαιτεκ που το συγκρινα και δεν παιζει dsd(ελαχιστα αρχεια)
Υπαρχουν αξιολογα σχολια στο διαδικτυο,το εχω στημενο (με μακ)αν θελεις να το ακουσεις

Το mytek έχει σαύρα παντός.

Καλησπερα,η προταση μου ειναι Meridian-Director,απο μια κορυφαια εταιρια,με πολυ καλο ρισιβερ 24/192 και ασυχρονη usb,λιτο στην εμφανιση αλλα τεραστιο ηχο για τα χρηματα του
Στα ψηφιακα οτι πληρωνεις παιρνεις,εξαιρετος αλγοριθμος δανεισμενος απο τις μεγαλυτερες σειρες,σοβαρο τσιπακι,οχι σαυρα
υπολοιπετε οριακα σε αναλυση με το μαιτεκ που το συγκρινα και δεν παιζει dsd(ελαχιστα αρχεια)
Υπαρχουν αξιολογα σχολια στο διαδικτυο,το εχω στημενο (με μακ)αν θελεις να το ακουσεις

Το mytek έχει σαύρα παντός.
Φυσικα και εχει σαυρα με μια υλοποιηση τουμπανο,επαγγελματικες καταβολες και διπλασια λιανικη
Ολες οι σαυρες δεν παιζουν το ιδιο,εμενα δεν μου αρεσουν,αλλοι τις προτιμουν

Αφού δεν σε ενδιαφέρει η φορητότητα θα πρότεινα να βρεις έναν DAC με εξωτερική τροφοδοσία... τα m2tech τα είχα και παίζουν πάρα πολύ καλά!!
Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρουν βέβαια οι πολύ υψηλές αναλύσεις και το DSD

Dsd αρχεία δεν έχω ομως είναι τεχνολογία που καλο ειναι να υπάρχει πλέον. To jriver αν δεν κάνω λαθος κάνει κατι σαν προσομοίωση dsd τοχειβστις επιλογες του dsp output format οπότε το σκέφτομαι σαν δυνατότητα γιατί χρησιμοποιώ to jrifer media center 20.

Κατέληξα στο teac ud 501. Εχω πάθει πλάκα με την ανάλυση του. Κορυφαία ποιότητα κατασκευής.