αγορα δεκτη HD linux

panaa1

New member
24 March 2008
30
χρειαζομαι βοηθεια για αγορα δεκτη HD linux να μπορω να δουλεψω cccam να εχει καλη εικονα και να είναι και οικονομικος :coool: ευχαριστω

Ρίξε μια ματιά στον amiko alien, οικονομικός , λίνουξ με διπλό λειτουργικό. cccam νομίζω ότι δεν έχει(δεν είμαι σίγουρος) αλλά έχει oscam.

Διευκρίνισε το "οικονομικός". Μέχρι 100 ευρώ; Μέχρι 150; Μέχρι 200; Μέχρι 300;

Επίσης, διευκρίνισε κάποιες άλλες απαιτήσεις, όπως πχ αν θες διπλό δορυφορικό tuner, αν θες combo επίγειου - δορυφορικού κτλ.

Δυστυχώς το να τίθεται πρώτη απαίτηση το cccam δείχνει πως πρώτο ενδιαφέρον είναι η πειρατεία και μετά όλα τ' άλλα ...

απο150 μεχρι 250 ευρω ειμαι οκ ,δεν με πειραζει αν δεν εχει διπλο δορυφορικο tuner ουτε combo καλη εικονα – ηχο θελω να εχει και αν μπορει να υποστηριζει media files (mkv) ειμαι ΟΚ

Στα 150 κι εγώ προτείνω Amiko Alien, Edision Pingulux κτλ . Πολύ καλή εικόνα λόγω sti chip (στο επίσημο spark image), cccam native δεν έχουν αλλά έχουν μέσω του oscam, αρκετά καλή αναπαραγωγή πολυμεσικών αρχείων (δε ξέρω αν έχουν διορθώσει το θέμα 23.976)

Αν θες enigma2, σε αυτά τα λεφτά πας είτε σε κλώνους dm500hd, dm800se (από 180 ως 250 ευρώ ανάλογα) είτε μετά σε δέκτες σαν τον Xtrend ET5000 (240 ευρώ), VU+ Uno (300 ευρώ - πάει λίγο παραπάνω από το όριο που έχεις θέσει). Αυτοί έχουν native cccam (ελέω επεξεργαστή mips).

Θα συμφωνησω με τον προλαλησαντα, αν δε θες διπλο δορυφορικο tuner ουτε combo, πηγαινε κατευθειαν στον Xtrend ET5000. Σε δευτερο χρονο μπορεις να του προσθεσεις και USB Tuner και να τον κανεις combo.

Ή περίμενε ~καννα μήνα για τον AZBox mini-me στα 150, ίσως & λιγότερα.
Αν δουλεύει καλά το Neutrino HD &/ή το Ε2, τότε τους προτεινόμενους παραπάνω θα τους έχει για πρωινό... :smile:

ευχαριστω παιδεσ!αντε να περιμενω ενα μηνα να δουμε τη θα γινει μαι με τον AZBox mini-me

Ή περίμενε ~καννα μήνα για τον AZBox mini-me στα 150, ίσως & λιγότερα.
Αν δουλεύει καλά το Neutrino HD &/ή το Ε2, τότε τους προτεινόμενους παραπάνω θα τους έχει για πρωινό... :smile:

Ας σημειώσουμε την ημερομηνία, 7/10/2011.

Ένα μήνα για τον mini-me είπες;

Δεν παρατήρησες ότι έβαλα το ~ που σημαίνει περίπου για να φυλάξω τα νώτα μου... :smile:
Πάντως το post σου μου δίνει την εντύπωση ότι κάτι ξέρεις παραπάνω για το θέμα. Λέγε ντε, μη με αφήνεις να εκτίθεμαι... :smile:
Τέλος, επειδή είσαι εμπειρότατος και η γνώμη σου μετράει, συμφωνείς πως αν δουλεύουν ικανοποιητικά τα λειτουργικά πρόκειται για την κορυφαία value for money πρόταση???

value for money αν δεν τον πάρουμε στα χέρια μας να δούμε το κόστος δεν υπάρχει.... θα δείξει..

Δεν παρατήρησες ότι έβαλα το ~ που σημαίνει περίπου για να φυλάξω τα νώτα μου... :smile:
Πάντως το post σου μου δίνει την εντύπωση ότι κάτι ξέρεις παραπάνω για το θέμα. Λέγε ντε, μη με αφήνεις να εκτίθεμαι... :smile:
Τέλος, επειδή είσαι εμπειρότατος και η γνώμη σου μετράει, συμφωνείς πως αν δουλεύουν ικανοποιητικά τα λειτουργικά πρόκειται για την κορυφαία value for money πρόταση???

Δε προτείνω ποτέ δέκτες που δε τους έχω δοκιμάσει. Πόσο μάλλον να προτείνω σε κάποιον να περιμένει για κάτι που όχι μόνο δεν έχω δοκιμάσει αλλά δεν έχει δοκιμάσει και κανείς άλλος στον πλανήτη. Δέκτες στα specs υπήρχαν πολλοί καλοί. Και ο Azbox σαν specs πολύ καλός είναι. Αλλά αυτό που κάνει ένα δέκτη να είναι καλός ή κακός, πετυχημένος ή αποτυχημένος, είναι το λογισμικό και η υποστήριξή του.

Συνεπώς δε μπορώ να μπω στη διαδικασία να κρίνω τον Azbox Me/MiniMe τώρα. Ούτε να τον προτείνω. Θα τον κρίνω όταν βγει. Μπορώ όμως να κρίνω την Azbox σαν εταιρεία από τα προηγούμενα μοντέλα της. Και με βάση τα αποτελέσματα σε αυτά, εγώ θα κράταγα μικρό καλάθι. Το enigma2 στον Azbox ακόμα ουσιαστικά δε δουλεύει, αφού πολλά βασικά πράγματα δε λειτουργούν. Γιατί να εμπιστευτώ την ομάδα RTI Core ότι αυτή τη φορά θα τα καταφέρουν;

Οι κλώνοι δεν έχουν "φουλ υποστήριξη". Κάθε άλλο, έχουν κολλήσει στους οδηγούς του Δεκέμβρη 2010 και πρέπει να ψάχνεις ειδικά πατσαρισμένα images.

Οι κλώνοι δεν έχουν "φουλ υποστήριξη". Κάθε άλλο, έχουν κολλήσει στους οδηγούς του Δεκέμβρη 2010 και πρέπει να ψάχνεις ειδικά πατσαρισμένα images.

Και με κινδυνο καποια στιγμη να μεινεις με τον δεκτη στα χερια..(βλεπε περιπτωση Dm500)

οχι φιλε μου , αμα δεν σκαλιζεις πραγματα που δεν πρεπει μια χαρα δουλευουν τα παντα , με το 1/3 των χρηματων που θα χαλουσες για ενα γνησιο . στο κατω κατω αμα χαλασει το πετας και παιρνεις αλλο , πιο φτηνα κοστίζει απο το να στειλεις ενα γνησιο για service .

Και με κινδυνο καποια στιγμη να μεινεις με τον δεκτη στα χερια..(βλεπε περιπτωση Dm500)

Ειναι και αυτο μια πολυ λογικη προταση...
(Σκεφτομουν την αγορα κλωνου πολυ σοβαρα αλλα τετοιου ειδους 'προβληματα' με αποθαρρυναν..και κατεληξα στην λυση του UNO+.)