Αγορα Δεκτη, τα φωτα σας παρακαλω!

denial

Established Member
3 March 2008
149
Γεια χαρα σε ολους.
Ψαχνω καιρο να παρω εναν δεκτη για να αντικαταστησει τον nokia dbox μου και εχω καταληξει σε dreambox μιας και θα εχω ευκολια να βρω info και πακετα με καναλια ετοιμα να μην καθομαι καθε φορα να κανω scan.
Ο προβληματισμος μου ειναι ο εξης: Η διαφορα τιμων που βλεπω οφειλονται στο οτι κυκλοφορουν οι original dreambox και οι "κινεζικοι" ?
Θελω εναν γρηγορο δεκτη χωρις προβληματα να ειναι HD και οχι παραπανω απο 200Ε.Εχει καποιος να μου προτεινει κατι ?
Ειχα καταληξει στον DM800HD αλλα αλλου τον βρισκω 200 αλλου 450 και εχω μπερδευτει .

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Αυτός (o DM800HD δηλαδή) στα 200 Ευρώ είναι κλώνος, αυτός με τα 450 είναι (κατα πάσα πιθανότητα, γιατί υπάρχουν και απατεώνες που πουλάνε κλώνους σαν original) ο κανονικός...

Γεια χαρα σε ολους.
Ψαχνω καιρο να παρω εναν δεκτη για να αντικαταστησει τον nokia dbox μου και εχω καταληξει σε dreambox μιας και θα εχω ευκολια να βρω info και πακετα με καναλια ετοιμα να μην καθομαι καθε φορα να κανω scan.

Αν ο λόγος που κατέληξες σε dreambox είναι οι έτοιμες λίστες καναλιών, απλά σε πληροφορώ ότι αυτές είναι ίδιες για όλους τους δέκτες που τρέχουν linux (είτε enigma1 είτε enigma2) όπως είναι και ίδιες με του Dbox2 αν αυτός έχει image enigma και όχι neutrino!(εννοείται ότι υπάρχουν και settings και για neutrino).

Αν ο λόγος που κατέληξες σε dreambox είναι οι έτοιμες λίστες καναλιών, απλά σε πληροφορώ ότι αυτές είναι ίδιες για όλους τους δέκτες που τρέχουν linux (είτε enigma1 είτε enigma2) όπως είναι και ίδιες με του Dbox2 αν αυτός έχει image enigma και όχι neutrino!(εννοείται ότι υπάρχουν και settings και για neutrino).

Οχι δεν το διατυπωσα σωστα, εννοουσα οτι ηθελα κατι παρομοιο για να μην ψαχνω απο εδω και απο εκει.
Βασικα ο dbox μου κατι εχει παθει και κολλαει τρελα μολις αλλαζω καναλια, enigma εχει αλλα επειδη λογω συχνων μετακομισεων δεν ειχα βαλε δορυφορικη εδω και δυο χρονια εχει παλιο enigma και πλεον εχω χασει επαφη και δεν μπορω να βρω ενα καινουργιο stable image.
Αληθεια μηπως υπαρχει καποιο προχειρο Link με καναλια , εχω moter και θα με ενδιεφερε ενα πακετο με ολο το τοξο και ολα τα καναλια.
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Σαν εναλλακτικη προτεινεις καποιον δεκτη απο τη σειρα dreambox?

Οχι δεν το διατυπωσα σωστα, εννοουσα οτι ηθελα κατι παρομοιο για να μην ψαχνω απο εδω και απο εκει.
Βασικα ο dbox μου κατι εχει παθει και κολλαει τρελα μολις αλλαζω καναλια, enigma εχει αλλα επειδη λογω συχνων μετακομισεων δεν ειχα βαλε δορυφορικη εδω και δυο χρονια εχει παλιο enigma και πλεον εχω χασει επαφη και δεν μπορω να βρω ενα καινουργιο stable image.
Αληθεια μηπως υπαρχει καποιο προχειρο Link με καναλια , εχω moter και θα με ενδιεφερε ενα πακετο με ολο το τοξο και ολα τα καναλια.
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Σαν εναλλακτικη προτεινεις καποιον δεκτη απο τη σειρα dreambox?

Βασικα εβαλα την V8 που βρηκα ιντερνετ και ο δεκτης παει σφαιρα.
Μηπως καποιος εχει την καλοσυνη να μου δωσει καποιο link με settings ,εχω moter diseqc 1.2 οποτε αν υπαρχει κατι ετοιμο με ολο το τοξο θα με βολευε για να δοκιμασω αν ειμαι σε τοξο και πιανω τους δορυφορους.

Ευχαριστω!!!

Σου απάντησα και στο πμ πριν δω ότι απάντησες εδώ.

Settings για μοτερ έχω κι εγώ, που τα ψιλοφιάχνω μόνος μου. Αν θες στα δίνω να δοκιμάσεις.

Σου απάντησα και στο πμ πριν δω ότι απάντησες εδώ.

Settings για μοτερ έχω κι εγώ, που τα ψιλοφιάχνω μόνος μου. Αν θες στα δίνω να δοκιμάσεις.

Ναι σε ευχαριστω πολυ οποτε μπορεσεις τα settings Θα με σωσεις να εισαι καλα.

Αυτά είναι τα settings που χρησιμοποιώ εγώ, βέβαια πρέπει να προσέξεις να μην "καργάρει" η μνήμη του γερο-Nokia γιατί θα φρικάρει.

Γι' αυτό έχω τόξο από 30w μέχρι 42Ε, από ραδιόφωνα μόνο τα Ελληνικά στις 13Ε και έχω σβήσει τα κανάλια όλων των δορυφόρων στις συχνότητες που δεν κατεβαίνουν με τπτ στην Ελλάδα.

Από image κατέληξα στο τελευταίο PB, enigma v8.

Δεν με αφήνει να τα κάνω attach, πάρτα από εδώ...

http://rapidshare.com/files/438095550/MOTOR.rar