Αγορά δέκτη

wolfmandim

Established Member
4 September 2007
292
Ανω Γλυφάδα
Χαιρετώ τους κυρίους! Λόγω αλλαγής σπιτιού σκέφτομαι να αλλάξω τον δέκτη της Nova με κάποιον πολύ ποιοτικότερο. Το νέο σπίτι είναι στην Ανω Γλυφάδα, διαθέτει κεντρικό πιάτο.., δεν γνωρίζω περισσότερα στοιχεία (προς το παρόν). Παρακαλώ για τις προτάσεις σας για ένα καλό μηχάνημα (η τιμή δεν αποτελεί κώλυμα, αρκεί να είναι διαθέσιμο). Η τηλεόραση που θα συνδεθεί είναι Philips LCD 42". Στο σύστημα υπάρχει και το Pioneer LX60D. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να αναφέρω για να βοηθήσω; :ADFADF1:

υπαρχει μια πλειαδα δεκτων ικανοι να αποτελεσουν πιθανη αγορα

αν θες ριξε μια ματια στης κατηγοριες μας τοσο σε HD οσο και σε SD και εμεις εδω ειμαστε κατι αλλο δεν χρειαζεσαι να μας πεις ισως

απλα καποιες παραμετρους θα βαλω και δες

1 θελεις HD και εισαι σε θεση να πληρωνεις συνδρομες απο minimum 150 ευρω εφ απαξ (suisse HD) εως 80 ευρω το μηνα (SKY HD)
2.θελεις να γραφεις τα προγραμματα οταν απουσιαζεις?
3.προσαρμοζεσαι σε περιβαλλον Linux καλυτερα απο Χαμαιλέοντα στην Μαγαδασκαρη?

ειδικα για σενα

το πιατο ποσα lnb εχει?

το sky μαλλον το ξεχνας λογω ιδιαιτεροτητας(θελει δικο του πιατο)

επισης και το καλο Αλβανικο πακετο σε HD διοτι ειναι στον Eutelsat

υπαρχει μια πλειαδα δεκτων ικανοι να αποτελεσουν πιθανη αγορα

αν θες ριξε μια ματια στης κατηγοριες μας τοσο σε HD οσο και σε SD και εμεις εδω ειμαστε κατι αλλο δεν χρειαζεσαι να μας πεις ισως

απλα καποιες παραμετρους θα βαλω και δες

1 θελεις HD και εισαι σε θεση να πληρωνεις συνδρομες απο minimum 150 ευρω εφ απαξ (suisse HD) εως 80 ευρω το μηνα (SKY HD)
2.θελεις να γραφεις τα προγραμματα οταν απουσιαζεις?
3.προσαρμοζεσαι σε περιβαλλον Linux καλυτερα απο Χαμαιλέοντα στην Μαγαδασκαρη?

ειδικα για σενα

το πιατο ποσα lnb εχει?

το sky μαλλον το ξεχνας λογω ιδιαιτεροτητας(θελει δικο του πιατο)

επισης και το καλο Αλβανικο πακετο σε HD διοτι ειναι στον Eutelsat
Φίλε Larry σ' ευχαριστώ κατ' αρχάς για τον χρόνο σου!
Θέλω να σε πληροφορήσω ότι δεν γνωρίζω πολλά για το κεντρικό πιάτο στην ταράτσα. Υποθέτω (?) όμως ότι θα είναι ότι πιο κοινό κυκλοφορεί στην αγορά, δεδομένου ότι οι κατασκευαστές κτιρίων δεν ξοδεύουν και πολλά σε ποιότητα υλικών του είδους. Σίγουρα θα πάω για HD δέκτη.
Επίσης:
1) Δεν σκέπτομαι προς το παρόν για συνδρομές πέραν της Nova. Με ενδιαφέρει να βλέπω κανάλια με sports, μιάς και με τις γλώσσες των συμμάχων δεν τα πάω καλά.
2) Με ενδιαφέρει επίσης να γράφω προγράμματα, δεν ξέρω αν μπορώ να τα γράφω σε σειρά σύνδεση (?) με το Pioneer LX60D που έχει ενσωματωμένο σκληρό δίσκο.
3) Περιβάλλον Linux δεν έχω δουλέψει, φαντάζομαι ότι δεν έχει και μεγάλες διαφορές από τα Windows (ή μήπως κάνω λάθος?).
Εχω προσπαθήσει να μπώ στον δορυφορικό κόσμο διαβάζοντας από δώ κι από κεί. Είμαι όμως μηχανικός αεροσκαφών κατ' επάγγελμα και οι γνώσεις μου στα ηλεκτρονικά είναι εκ προοιμίου περιορισμένες. Μήπως αξίζει να περιμένω για τον πολυδιαφημισμένο Dreambox 8000;

ΥΓ. Η κάρτα της Nova τι τύπος είναι; Να υποθέσω ότι ταιριάζει σε όλους τους δέκτες;

Last edited: