Μετά από μια βόλτα στο Μοναστηράκι που πέρασα από τα γνωστά καταστήματα αλλά και
από πλανόδιους που πουλούσαν μέσα στα άλλα και δίσκους μου γεννήθηκε το εξής ερώτημα.
Πως θα μπορούσα να καταλάβω σαν αρχάριος αν ο δίσκος που βλέπω είναι μια καλή ηχογράφηση
ή όχι?
Φαντάζομαι ότι η τιμή είναι ένα κριτήριο αλλά σίγουρα όχι ασφαλές.
Δε ξέρω αν ακόμη και οι καινούριες επανεκδόσεις είναι καλές και αξίζουν τα λεφτά τους.
Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέχω?
Έχω ακούσει ότι οι ηχογραφήσεις από Ιαπωνία είναι συνήθως οι καλύτερες αλλά δε βρήκα κάποια τέτοια για
να έχω δείγμα.
Επίσης αν θα μπορούσε κάποιος να μου συστήσει κάποια καταστήματα στην Αττική που θεωρούνται καλά για
μεταχειρισμένους ή όχι δίσκους στο post ή και σε pm θα με βοηθούσε αρκετά.
από πλανόδιους που πουλούσαν μέσα στα άλλα και δίσκους μου γεννήθηκε το εξής ερώτημα.
Πως θα μπορούσα να καταλάβω σαν αρχάριος αν ο δίσκος που βλέπω είναι μια καλή ηχογράφηση
ή όχι?
Φαντάζομαι ότι η τιμή είναι ένα κριτήριο αλλά σίγουρα όχι ασφαλές.
Δε ξέρω αν ακόμη και οι καινούριες επανεκδόσεις είναι καλές και αξίζουν τα λεφτά τους.
Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέχω?
Έχω ακούσει ότι οι ηχογραφήσεις από Ιαπωνία είναι συνήθως οι καλύτερες αλλά δε βρήκα κάποια τέτοια για
να έχω δείγμα.
Επίσης αν θα μπορούσε κάποιος να μου συστήσει κάποια καταστήματα στην Αττική που θεωρούνται καλά για
μεταχειρισμένους ή όχι δίσκους στο post ή και σε pm θα με βοηθούσε αρκετά.