Αγορά δορυφορικού δέκτη από άσχετο

m1234

Established Member
11 September 2007
153
Φίλος ενδιαφέρεται για αγορά δορυφορικού δέκτη. Σε πρώτη φάση τον θέλει για nova (θα κάνει κανονική εγγραφή)
Τι θα προτείνατε?
1) να πάρει τον αποκωδικοποιητή της nova με 49€ και αργότερα να πάρει κάποιον καλύτερο.
2) να πάρει εξαρχής κάποιον καλύτερο με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο κλπ.
Στην περίπτωση 2 ποιόν δέκτη θα προτείνατε? Κάποιον dreambox ή κάτι άλλο?

Y.Γ Ο φίλος πήρε πρόσφατα την 46W4000. Εχει ήδη προεγκατεστημένο στο σπίτι κάποιο σταθερό πιάτο (δεν ξέρω τι ακριβώς) που κοιτάει τον δορυφόρο που εκπεμπει την nova.

To 2 ...αλλά αφού θα παρει συνδρομή νοβα τι το θελει το διαδίκτυο;
Λογικά θα ακουστούν διάφορες προτάσεις αλλά εγω νομίζω πως όποιος θελει να παρει συνδρομή Nova και εχει και HD τηλεόραση θα πρεπει να προτιμήσει ενα δεκτη που βελτιώνει την εικόνα της Νova, αλλιώς ...θα σιχαθεί την τηλεόρασή του!

To 2 ...αλλά αφού θα παρει συνδρομή νοβα τι το θελει το διαδίκτυο;
Λογικά θα ακουστούν διάφορες προτάσεις αλλά εγω νομίζω πως όποιος θελει να παρει συνδρομή Nova και εχει και HD τηλεόραση θα πρεπει να προτιμήσει ενα δεκτη που βελτιώνει την εικόνα της Νova, αλλιώς ...θα σιχαθεί την τηλεόρασή του!

Θα ξεκινήσει με συνδρομή αλλά μετά ποτέ δεν ξέρεις....
Στην περίπτωση που καταλήξει στο 2, ποιόν δέκτη προτείνεις?

Επειδή

1) θα έχει κανονική συνδρομή,
2) υπάρχουν διάφορες υπηρεσίες που είναι δυνατές μόνο στον επίσημο αποκωδικοποιητή,
3) 49 ευρώ είναι λίγα. Λιγότερα από τη συνδρομή ενός μηνός!

εμένα μου φαίνεται ότι το 1 δεν χρειάζεται καν σκέψη! Αργότερα βλέπει για κάτι άλλο. Τα 49 ευρώ τον προβληματίζουν;

Συμφωνώ απολύτως με τον nikosGX. Ας πάρει τον επίσημο. Απλά να προσέξει μην του παντρέψει την κάρτα. Ας το ψάξει λίγο το θέμα αυτό γιατί μετά θα μείνει με το επίσημο.

Απλά να προσέξει μην του παντρέψει την κάρτα. Ας το ψάξει λίγο το θέμα αυτό γιατί μετά θα μείνει με το επίσημο.

??????????????

Τι εννοείς? Συγνώμη, αλλά δεν είμαι και πολύ σχετικός.

??????????????

Τι εννοείς? Συγνώμη, αλλά δεν είμαι και πολύ σχετικός.

Αν πάρεις τον δικό τους δέκτη και μάλιστα το νεότερο μοντέλο (αυτό δίνουν τώρα) τοτε μπορούν να σου "δέσουν" την κάρτα με τον δεκτη με (αρνητικό) αποτέλεσμα να μην μπορεί η κάρτα να παίξει σε κανένα αλλο δεκτη της ελεύθερης αγορας (πχ στο εξοχικό ή σε φίλο). Θεωρητικά λοιπόν μπορείς να ζητήσεις να μην το κάνουν, δεν ξέρω αν το τηρούν αυτό αλλά μπορείς να επικαλεστείς δευτερο δεκτη στο εξοχικό (καλύτερα πάντως να τα ξεκαθαρίσεις αυτά απο την αρχή)

Αν πάρεις τον δικό τους δέκτη και μάλιστα το νεότερο μοντέλο (αυτό δίνουν τώρα) τοτε μπορούν να σου "δέσουν" την κάρτα με τον δεκτη με (αρνητικό) αποτέλεσμα να μην μπορεί η κάρτα να παίξει σε κανένα αλλο δεκτη της ελεύθερης αγορας (πχ στο εξοχικό ή σε φίλο). Θεωρητικά λοιπόν μπορείς να ζητήσεις να μην το κάνουν, δεν ξέρω αν το τηρούν αυτό αλλά μπορείς να επικαλεστείς δευτερο δεκτη στο εξοχικό (καλύτερα πάντως να τα ξεκαθαρίσεις αυτά απο την αρχή)

Ok. Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα το ρωτήσω από πριν

Τελικά ο φίλος παράγγειλε την nova με τον δικό της αποκωδικοποιητή. Του είπαν όμως ότι η προσφορά με τα 49 δεν ισχύει και ότι έχει 99 . Καλά αυτό με τα 49 δεν ίσχυε μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου? ξέρει κανείς?
Με τα 99 βέβαια, αν έβαζε και κάτι ακόμα θα μπορούσε ίσως να έπαιρνε κάτι καλύτερο. Τέλος πάντων τώρα πια η παραγγελία έγινε.
Γράφτηκε για ένα χρόνο με + 1μήνα δωρεάν.
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας.

Απάντηση: Re: Αγορά δορυφορικού δέκτη από άσχετο

Τελικά ο φίλος παράγγειλε την nova με τον δικό της αποκωδικοποιητή. Του είπαν όμως ότι η προσφορά με τα 49 δεν ισχύει και ότι έχει 99 . Καλά αυτό με τα 49 δεν ίσχυε μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου? ξέρει κανείς?
Ίσχυε μέχρι 13/09.

Με τα 99 βέβαια, αν έβαζε και κάτι ακόμα θα μπορούσε ίσως να έπαιρνε κάτι καλύτερο. Τέλος πάντων τώρα πια η παραγγελία έγινε.
Γράφτηκε για ένα χρόνο με + 1μήνα δωρεάν.
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας.
\
Και με τα 99 σκέτα έπαιρνε κάτι πολύ καλύτερο (δεν χρειαζόταν να βάλει κάτι ακόμη) αλλά τέλος πάντων. Και τα 49 πολλά ήτανε για τον Patasat αλλά λες κομμάτια να γίνει. 99 όμως είναι καθαρή κλεψιά. Υπήρχαν πολλές προτάσεις με κάτω από 99 και καμία σχέση με την ποιότητα του Patasat αλλά όπως είπες τώρα η παραγγελία έγινε οπότε δεν έχει νόημα. Αφού του αλλάξανε την προσφορά και του ζητάνε 50 παραπάνω έπρεπε να μπει στον κόπο να ξαναρωτήσει αυτός ή εσύ εδώ. Βιάστηκε πες του βιάστηκε, κι όταν είμαστε σχετικά άσχετοι με κάτι δεν θέλει βιασύνες... Δεν πειράζει, την επόμενη φορά -bye-

δωστε τα φωτα σας κυριοι...

οι ασχετοι δεν τελειωνουν ΠΟΤΕ...

τι να παρουμε αντι για το επισημο της Nova???

thanx in advance...

\
Και με τα 99 σκέτα έπαιρνε κάτι πολύ καλύτερο (δεν χρειαζόταν να βάλει κάτι ακόμη) αλλά τέλος πάντων. Και τα 49 πολλά ήτανε για τον Patasat αλλά λες κομμάτια να γίνει. 99 όμως είναι καθαρή κλεψιά. Υπήρχαν πολλές προτάσεις με κάτω από 99 και καμία σχέση με την ποιότητα του Patasat αλλά όπως είπες τώρα η παραγγελία έγινε οπότε δεν έχει νόημα. Αφού του αλλάξανε την προσφορά και του ζητάνε 50 παραπάνω έπρεπε να μπει στον κόπο να ξαναρωτήσει αυτός ή εσύ εδώ. Βιάστηκε πες του βιάστηκε, κι όταν είμαστε σχετικά άσχετοι με κάτι δεν θέλει βιασύνες... Δεν πειράζει, την επόμενη φορά -bye-

Η προσφορά ήταν μπερδεμένη. Όπως την είχαν πλασάρει έλεγε για εγγραφές μέχρι 13/9 δωρεάν αθλητικά κανάλια και μέχρι 30/09 ο αποκωδικοποιητής στην μισή τιμή. Ομως μετά τις 13 δεν ίσχυε τίποτα από τα δύο. Τέλος πάντων ο φίλος πηγε προετοιμασμένος για 49€ με την λογική ότι είναι μικρό ποσό και αν πάρεις καλύτερο μετα τον πας στην κρεβατοκάμαρα αλλά στην πορεία το 49 έγινε 99! Και
Τέλος πάντων.
Υ.Γ Μόνο 1 scart εχει πίσω ο patatasat!

δωστε τα φωτα σας κυριοι...

οι ασχετοι δεν τελειωνουν ΠΟΤΕ...

τι να παρουμε αντι για το επισημο της Nova???

thanx in advance...

Ιδου η ευκαιρία!
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=618777#post618777
Στην μοντούλα που θα σου δώσουν παίζει η κάρτα της Νοβα, η εικόνα που θα πάρεις στην τιβί θα ειναι σαφώς καλύτερη απο του επίσημου δέκτη και θα έχεις επιπλέον και την κάρτα του euro1080 ως τα τελη 2010!
(απο τους 2 ο Topfield ειναι νεότερο μοντέλο)
Οι δεκτες ειναι High definition, δηλαδη εξοπλισμένοι και για τα high definition καναλια του HellasatHD