Αγορα δορυφορικου δεκτη PVR

george-k76

New member
10 January 2011
4
Kαλημερα
Θελω να αγορασω εναν δορυφορικο δεκτη PVR ωστε να μπορω να κανω εγγραφη απο τα καναλια της NOVA.
Θα ηθελα να εχει 2 tuner ωστε να μπορω να βλεπω ενα και να κανω εγγραφη απο αλλο και βεβαια να εχει εωτερικο σκληρο δισκο.
Φανταζομαι οτι με αυτα τα χαρακτηριστικα θα ειναι και ΗD.
Eκτος απο το Humax iCord HD PVR εχετε καποιον να μου προτεινετε?
Η γνωμη σας για τον HUMAXποια ειναι?
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Φιλικα
Γιωργος

Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα της Nova σε κανένα άλλο δέκτη πλην του ιδιοκτησιακού που σου παρέχουν με την υπογραφή της σύμβασης. Μόνο παλιές κάρτες μπορούν πλέον...αλλά αναφέρεσαι σε HD οπότε εκτιμώ ότι μιλάς για νέα συνδρομή!

Η καρτα που εχω ηδη παιζει σε ενα παλιοτερο HUMAX και εναν VENEX οποτε δεν εχω προβλημα απλα θελω να εχει τα παραπανω χαρακτηριστικα ο καινουργιος.
Καμια προταση ?

Αν έχεις παλιά κάρτα, τότε είσαι ΟΚ, χωρίς όμως τα HD πάντα.

Όσο για πρόταση, θα ευλογήσω τα γένια μου και θα σου προτείνω τον VU+ DUO που έχω, ενώ φυσικά υπάρχει και ο κορυφαίος DM 8000. Πολύ καλά πράγματα ακούγονται και για τον νεοφερμένο DM 800se, έχει όμως ένα tuner αλλά λέγεται ότι στο μέλλον ίσως υποστηρίξει και διπλό ή combo tuner. Όλα αυτά αν δε δεσμεύεσαι από κάποιο χρηματικό όριο (καθώς ο 8000 φλερτάρει με 4ψήφιο αριθμό ευρώ). Αν έχεις περιορισμούς, αλλάζει το πράγμα!

Humax δεν έχω χρησιμοποιήσει κανέναν άλλο εκτός από τον 5400 που με υπηρετεί ακόμα από το 1999, οπότε δεν έχω εικόνα!

Απάντηση: Re: Αγορα δορυφορικου δεκτη PVR

Αν έχεις παλιά κάρτα, τότε είσαι ΟΚ, χωρίς όμως τα HD πάντα.

Όσο για πρόταση, θα ευλογήσω τα γένια μου και θα σου προτείνω τον VU+ DUO που έχω, ενώ φυσικά υπάρχει και ο κορυφαίος DM 8000. Πολύ καλά πράγματα ακούγονται και για τον νεοφερμένο DM 800se, έχει όμως ένα tuner αλλά λέγεται ότι στο μέλλον ίσως υποστηρίξει και διπλό ή combo tuner. Όλα αυτά αν δε δεσμεύεσαι από κάποιο χρηματικό όριο (καθώς ο 8000 φλερτάρει με 4ψήφιο αριθμό ευρώ). Αν έχεις περιορισμούς, αλλάζει το πράγμα!

Humax δεν έχω χρησιμοποιήσει κανέναν άλλο εκτός από τον 5400 που με υπηρετεί ακόμα από το 1999, οπότε δεν έχω εικόνα!

ειναι πολλα τα λεφτα.. δεν θελει να κανει τιποτα εξτριμ.. μπορει να βρει δεκτη με τα μισα λεφτα του 8000 και να κανει αυτα που ζηταει ο Γιωργος.

Παιδια καλησπερα και ευχαριστω για τις απαντησεις.
Πανω που ημουν ετοιμος να παραγγειλω τον HUMAX iCord διαπιστωσα μετα απο ψαξιμο στο internet οτι στην ΝΟΒΑ μπορεις να γραφεις μονο το καναλι που βλεπεις και οχι να βλεπεις καποιο αλλο της ΝΟΒΑ παντα, και αυτο λογω κωδικοποιησης. Αλλο καναλι απο αλλο μπουκετο μπορεις να βλεπεις κατα την διαρκεια της εγγραφης απο ΝΟΒΑ.
Αν υπαρχει τροπος να διορθωθει αυτο πειτε μου αλλιως δεν αξιζει να δωσω τοσα λεφτα και να παρω δεκτη με 2 tuner για να γραφω αυτο που βλεπω !
Εγω μονο γι' αυτο το ηθελα.
Τελικα μεγαλο νταβατζιλικι αυτη η ΝΟΒΑ, ετσι ειναι αν δεν υπαρχει ανταγωνισμος.
Κανει οτι θελει.
Δηλαδη πρεπει ολοι να εχουμε τον δεκτη της πλακας που δινουν για να εχουμε τις οποιες υπηρεσιες ?

Φιλικα
Γιωργος

Λάθος, με παλιά κάρτα νομίζω ότι μπορείς ... εγώ τουλάχιστον που έχω version zeta, με τον Azbox HD Premium + (με διπλό DVB-S tuner) το κάνω απροβλημάτιστα.