Αγορα δορυφορικου εξοπλισμου

Kostionalist

Established Member
29 July 2009
195
ΧΑΝΤΗΙ
Αυτη τη στιγμη βλεπω TV με αναλογικο σημα και οπως φανταζεστε δεν ειναι και το καλυτερο...
Θα ηθελα οτι ειναι απαραιτητο για να πιανω τον ASTRA 19.2 και HOTBIRD 13.0 με καλο σημα.(και τα HD καναλια τους φυσικα :smile:). Μενω στην Ξανθη,αν βοηθαει αυτο).
Μηπως θα ειναι καλυτερο να αγορασω κινητο πιατο ετσι ωστε να πιανω ολους τους δορυφορους?

Καλησπέρα γείτονα!!
Θεωρώ οτι με ένα 80αρη πιάτο και απλά 2 lnb είσαι καλυμένος όπως είμαι και εγώ. Φυσικά πρέπει να δεις και αν έχεις πιθανά εμπόδια γύρο σου. Εγω ας πούμε είμαι άτυχος και τυχερός συνάμα διότι λόγω των οικοδομών γύρο μου το μοναδικό τόξο που έχω ανοιχτό είναι ακριβώς 19-9e Οπότε βλέπω hotbird-astra, αλλά οριακά μπορώ να βάλω ακόμα ενα lnb (που κατά σύμπτωση μόλις έψαχνα..) για ακόμα ένα δορυφόρο..πχ eurobird. Μελετάω λίγο τις λίστες με τους δορυφόρους και τι κανάλια προσφέρουν και ίσως είναι η μέγιστη δυνατή επιλογή για εμένα. Το κινητό πιάτο φυσικά είναι άλλη εμπειρία, αλλά θέλει ανοιχτό χώρο για να το εκμεταλλευτείς στο έπακρο και απαιτεί και κάποια παραπάνω χρήματα. Το στήσιμο επίσης είναι λίγο πιο δύσκολο, αλλά με μεράκι και υπομονή ολα γίνονται. Προς το παρών με hotbird-astra δεν νομίζω οτι χρειάζεσαι τπτ παραπάνω..από εκεί και πέρα είναι θέμα χόμπυ,χρημάτων και χρόνου να ασχοληθείς.

Καλησπέρα γείτονα!!
Θεωρώ οτι με ένα 80αρη πιάτο και απλά 2 lnb είσαι καλυμένος όπως είμαι και εγώ. Φυσικά πρέπει να δεις και αν έχεις πιθανά εμπόδια γύρο σου. Εγω ας πούμε είμαι άτυχος και τυχερός συνάμα διότι λόγω των οικοδομών γύρο μου το μοναδικό τόξο που έχω ανοιχτό είναι ακριβώς 19-9e Οπότε βλέπω hotbird-astra, αλλά οριακά μπορώ να βάλω ακόμα ενα lnb (που κατά σύμπτωση μόλις έψαχνα..) για ακόμα ένα δορυφόρο..πχ eurobird. Μελετάω λίγο τις λίστες με τους δορυφόρους και τι κανάλια προσφέρουν και ίσως είναι η μέγιστη δυνατή επιλογή για εμένα. Το κινητό πιάτο φυσικά είναι άλλη εμπειρία, αλλά θέλει ανοιχτό χώρο για να το εκμεταλλευτείς στο έπακρο και απαιτεί και κάποια παραπάνω χρήματα. Το στήσιμο επίσης είναι λίγο πιο δύσκολο, αλλά με μεράκι και υπομονή ολα γίνονται. Προς το παρών με hotbird-astra δεν νομίζω οτι χρειάζεσαι τπτ παραπάνω..από εκεί και πέρα είναι θέμα χόμπυ,χρημάτων και χρόνου να ασχοληθείς.
Φιλε-γειτονα ξερεις απο που μπορω να τα αγορασω ολα αυτα?

Η πόλη μας είναι γεμάτη με "δορυφορικάδες"...κλεφταράδες, αλλά οκ τα πολυτελοί γούστα όπως οι περισσότεροι θεωρούν τα δορυφορικά πληρώνοντε.Κάνε λίγο μια αναζήτηση στο νετ να δείς τι τιμές παίζουν πχ ενα πιατό ~30-35ευρώ, lnb ~10-15ευρω, disecq άλλα 15-20 και πάνε δες ποιός στα φοράει περισσότερο ή λιγότερο. Τα δικά μου κομμάτια ήταν δωρεές αριστερά δεξιά από συγγενείς κλπ οπότε δε χρειάστηκε να αγοράσω ο ίδιος. Το γλέντι γίνεται στα περαστικά..στα υλικά δεν βαράνε από το λίγο που το έψαξα όποτε μου ήρθε η φλασιά να αναβαθμιστώ. Το καλώδιο το βαράνε λίγο λέγοντας σου και καλά για θωρακίσεις κλπ και τις βασούλες για τον τοίχο.

Μια προσεκτική αναζήτηση στο διαδίκτυο θα σου δείξει πολλά μαγαζιά.

Εάν ψάξεις και λίγο τα θέματα εγκαταστάσεων και δεκτών εδώ μέσα θα βρεις πολλά λικς από μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα.

Κάνε λίγο τον κόπο να δεις αυτά τα θέματα.

Στα υπόψη ότι τα HD στον Astra 19,2 είναι στη Γερμανική γλώσσα...