Αγορα Dslr για αρχαριο

tolis_21

New member
15 April 2009
73
θα ηθελα τη γνωμη σας για την αγορα μιας νεας ψηφιακης μηχανης.νομιζω οτι ειναι καιρος να αφησω την κομπακτ
φυσικα ειμαι παντελως ασχετος και καθε βοηθεια δεκτη
θα ηθελα να ειναι οσο το δυνατον ευκολοτερη και ελαφρια.το μπατεζετ μου ειναι γυρω στοα 400 ευρω (αν ειναι λιγα μη βαρατε δεν εχω ιδεα)
απλα εμεινα ευχαριστημενος απο τη βοηθεια σας οσον αφορα την αγορα τηλεορασης οποτε τη ζηταω και για αυto
thnxx

Ρίξε μια ματιά στα συναφή θέματα πρώτα. Θα βρεις κάποιες απαντήσεις. Στη συνέχεια πές μας για ποιό λόγο θέλεις να πάρεις μηχανή και τί είδους θέματα θέλεις να φωτογραφίζεις.

λυπαμαι αλλα θα σε δυσκολεψω γιατι δεν εχω καμια ιδιαιτερη απαντηση στις ερωτησεις σου οποτε καταλαβαινεις οτι δενεχω καμια εμμονη
φανταζομαι απλα θα ηθελα να δοκιμασω ενα κλικ καλυτερες φωτογραφιες απο οτι με κομπακτ
θα ελεγα προσωπα και ισως τοπια
αυτη τη στιγμη αναγκαζομαι να χρησιμοποιω το autostitch για πανοραμικες φωτογραφιες
απο αυτα που διαβασα χαθηκα
επειδη δεν ειμαι φανατικος θα ηθελα σκεφτομαι μια ελαφρια και ανθεκτικη μηχανη που μπορω να χρησιμοποιω ευκολα και αν εχω κεφια να κουβαλαω κι ενα φακο με μεγαλυτερο ζουμ
ισως με καποιες συμβουλες ανακαλυψω τι θελω και τι θα πρεπει να προσεξω

Καπιο entry-level σωμα με κιτ φακο για αρχη και μετα βλεπεις.
μεχρι τα 400 ευρω νομιζω μονο νικον3000 με κιτ φακο η olympus ε520 με κιτ, η κατι απο πενταξ η sony

ευχαριστω πολυ
υπαρχει καποιο μαγαζι με μεγαλη ποικιλια που θα μπορουσα να δω καποιες απο αυτες?
γιατι συγκεκριμενα την νικον?

αν ειναι απλα να τις πιασεις σε καπιο μεγαλο μαγαζι οπως saturn η public.
να αγορασεις ομως καλυτερα σε καπιο ειδικο μαγαζι με φωτογραφικα, εχουν συνηθως πιο καλες τιμες

το καλυτερο ειναι να ψαξεις στο skroutz.
Αποτι εχω δει καπια μαγαζια εχουν καλυτερες τιμες για καπιες μαρκες, ενω για αλλες δεν ειναι και τοσο καλοι.
Εγω παντως για ολυμπους που εχω,τις καλυτερες τιμες τις εχω δει στο παπαδακη και photoagora

Για Olympus, κι εγώ από Photoagora ψώνισα, καλές τιμές και συνήθως και κάποιο δωράκι, άμα τους το πείς σου δίνουν τζάμπα την κάρτα μνήμης (4gb sandisk - όχι κι ασχημα).