Αγορα DVE

toyo

Senior Member
23 April 2010
364
Μόλις πήρα στα χέρια μου το dve απο Αγγλία μεριά. Καθότι νέος στο χώρο θα ήθελα σχετικές οδηγίες για ρύθμιση πρώτα της τηλεόρασης (37pf9731d philips) και αργότερα του προτζέκτορα (epson tw3500). Απλά ο προτζέκτορας είναι καινούριος και με βάση αυτα που έχω διαβάσει εδω μέσα πρέπει να περάσουν λίγες ώρες λειτουργίας και μετά να τον ρυθμίσω. Παρακαλώ την βοήθειά σας. Το dve γράφει μπροστά pal component μήπως και βοηθήσω με το τί ακριβώς έχω στα χέρια μου.

Καλησπέρα παιδιά, δεν μας τα κάνετε και εμάς λίγο πιο "ψιλά" να καταλάβουμε τι και πιο??

Ευχαριστώ!

Ο Μανώλης έχει κάνει ένα οδηγό για καλιμπράρισμα οθόνης. Στον οδηγό μέσα αναφέρει ως εργαλείο το dve, ένα dvd το οποίο βοηθάει να ρυθμίσεις σωστά την tv ή τον προτζέκτορα. Μόλις λοιπόν το πήρα απο Αγγλία και ζήτησα βοήθεια απ'τον Μανώλη. Ελπίζω να μπορέσω να ακολουθήσω τις οδηγίες του γιατί είμαι και λίγο νέος σ'αυτα. Πάντως στην πρώτη τηλεφωνική επαφή που είχα με τον Μανώλη μπορώ να πω ότι είναι άνθρωπος με μεράκι και αγαπάει αυτό που κάνει. Ελπίζω να τον δούμε και εδώ στο Ηράκλειο της Κρήτης κάποια στιγμή όπως είπε. Αρκεί να βρεθούμε μερικοί κρητικοί να τον καλέσουμε. Εις αύριο τα καλύτερα.