Αγορά Egreat EG-M31A ή Popcorn Hour 110?

Status
Not open for further replies.

tromb1

AVClub Addicted Member
26 September 2007
1,371
Καλησπερα,
Ενδιαφερομαι για την αγορά ενός εκ των δυο παραπάνω HD media players για αυτονομη αναπαραγωγη mkv αρχειων μεσω εσωτερικου δισκου 1TB που θα τοποθετησω, αλλα και για τακτοποιηση της ψηφιακης ταινιοθηκης μου με δημιουργια μενου Movie Jukebox για πιο εύκολη και γραφική επιλογή...:grandpa:

Γνωρίζω ότι υπάρχει ένα thread για καθε μηχανημα ξεχωριστά και αναλυτικά, αλλά ΜΗΠΩΣ θα ηταν ευκολο να συνοψισουμε σε ενα κοινο thread όπως αυτό , τα θετικά και τα αρνητικά καθε συσκευής, για να ειναι πιο ευκολη και κατανοητή σε καποιον καινουργιο φιλο του φορουμ η επιλογή μιας εκ των δύο ανάλογα με τις ανάγκες του???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! -bye-

εγώ θα έλεγα να προσθέσεις και το ακριβότερο divico αλλά και το φθηνότερο WD ώστε να γίνει ένα πλήρες συγκριτικό και να ξεστραβωθούμε τι να κάνουμε...

εγώ θα έλεγα να προσθέσεις και το ακριβότερο divico αλλά και το φθηνότερο WD ώστε να γίνει ένα πλήρες συγκριτικό και να ξεστραβωθούμε τι να κάνουμε...
Συμφωνω με την ιδεα....

Αλλα προσωπικά εμενα με ενδιαφερει καποιο απο αυτα τα δυο (Εgreat-popcorn)....

To divico δεν το ξερω καθολου, και το WD ΔΕΝ παιρνει εσωτερικο δισκο και ΔΕΝ εχει δυνατότητες δικτύωσης....

Ας γινει σε αυτο εδω το thread ενα συγκριτικό από όλους για να "ξεστραβωθουμε" τι να παρουμε όπως λέει και ο φίλος παραπάνω...-bye-

Ας αναφερθούν καλύτερα για πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα οι ειδικοί για να μάθουμε κ εμείς οι αρχάριοι :AFADF0: Θέλω και εγώ αυτό το Gadget αξίζει τρελά -bye-

Δείτε αρκετά από αυτά μαζεμένα και στο τέλος υπάρχει και συγκριτικό....

Εδώ παρακαλώ...

Προσπαθώ να βρω πόσο έχουν Ελλάδα τα μηχανήματα της παρουσίασης και πολλά από αυτά δεν έχουν έρθει ακόμα μάλλον :guitarist:

Μόνο τα popcorn και Egreat έχουν έρθει στην Ελλάδα απο τα αναφερομενα στο παραπάνω review μηχανήματα....:grandpa:

Εγώ χρησιμοποιώ μόνο σαν HD Network Media Player το Egreat το οποίο τρέχει αρχεία .MKV 720p ή 1080p κυρίως και τα τρέχει άψογα. Για μουσική μου φαίνεται λίγο αργό το interface και όσο για αρχεία Blu-Ray rip κάποια τα παίζει και κάποια δεν τα παίζει καθόλου. Βέβαια και σε κάποια άλλα ξεκλειδώνει ο ήχος και άλλα κολάει. Θα το πρότεινα ανεπιφύλαχτα για media player αρχείων video μέχρι και .mkv 1080p. Όσο για torrent client και γενικά για server 24/7 δεν μου φαίνεται οτι θα αντέξει μόνο με ένα 4άρακι ανεμοστηράκι αλλά και γενικά σαν ποιότητα κατασκευής. Πάντως με το popcorn η διαφορές τους είναι η αναβαθμιση του firmware στο popcorn που γίνεται αστραπιαία και βέβαια το design και η esata του Egreat. Σε όλα τα άλλα είναι ολόιδια!

Σε σύγκριση EGREAT EG-M31B με Popcorn Hour 110 ισχύουν αυτά που αναφέρεις παραπάνω? Τα ίδια μηχανήματα με τις ίδιες δυνατότητες? Θέλω να το δουλέψω για 24ωρο κατέβασμα και σύνδεση με 5.1 ενισχυτή (θα αγοραστεί κ αυτός:BDGBDGB53: ) και με HDMI με 32άρα Samsung LE-37R72B, να δω τι αποδίδει και 1080p ανάλυση, που νομίζω ότι μπορεί να παίξει :a0210: Τι προτείνεις? Το EGREAT EG-M31B με βολεύει γιατί έχω δίπλα μου κατάστημα για αγορά...

Φίλε αν θυμάμαι καλά η σαμυ είναι HD ready κι όχι Full HD...αλλά βέβαια στις 37'' αυτό δεν έχει καμία σημασία στην απεικόνιση...σε απόσταση πέραν του ενός μέτρου περίπου...

Απάντηση: Re: Αγορά Egreat EG-M31A ή Popcorn Hour 110?

Φίλε αν θυμάμαι καλά η σαμυ είναι HD ready κι όχι Full HD...αλλά βέβαια στις 37'' αυτό δεν έχει καμία σημασία στην απεικόνιση...σε απόσταση πέραν του ενός μέτρου περίπου...
Ποια είναι η διαφορά που αναφέρεις? Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί....δεν κατέχω και πολύ από αυτά :BXVZCBXZ6:

δυστυχως πρέπει να πας στην κατηγορία των τηλεοράσεων και να μελετήσεις λίγο...εδώ είμαστε εκτός θέματος..

Status
Not open for further replies.