ΑΓΟΡΑ ΕΚΤΥΠΩΤΗ laser? τι παιζεται?

Καλησπέρα,

Θέλω να αγοράσω έναν εκτυπωτή για το γραφείο.
Καθώς πρόκειται για δικηγορικό γραφείο θα έχει κάποιες εκτυπώσεις σε απλά κειμενα.
Αντε και σπανια να θέλω να τυπώσω κάτι έγχρωμο (κάποιο σχεδιο μέσα στα κείμενα).

λογικά σε laser νομίζω πρέπει να κοιτάξω.

Όμως δεν έχω ιδέα απο εκτυπωτες.
Τι παίζεται,?
τι χαρακτηριστικά να κοιτάξω?
τι προτείνετε?

δε θέλω να διαθέσω και πολλά λεφτά (π.χ μαξιμουμ 200 ευρώ) εκτός αν δε γίνεται δουλειά με αυτό το ποσό.

Ευχαριστώ

Αγορασε ενα ΗΡ μονοχρωμο Laser για τα ασπρομαυρα, και ενα εγχρωμο μικρο inkjet για τα εγχρωμα. Κατα την ταπεινη μου αποψη, για ενα δικηγορικο γραφειο που στην πλειονοτητα εχει μονοχρωμες εκυπωσεις θελει μεγαλο cartridge για μαυρο. Tα εγχρωμα laser εχουν μικροτερο για να χωρεσουν και ολα τα αλλα χρωματα. Και απο οτι ειδα, συμφερει να ξανααγορασεις τον εκτυπωτη παρα να παρεις αλλα toner

Να κοιταξεις ταχυτητες εκτυπωσης (ποσα φυλλα το λεπτο), διαρκεια Toner (ποσες χιλιαδες σελιδες), πρακτικοτητα (πως μπαινουν τα φυλλα στο tray, πως οι φακελοι), κοστος Toner.

Αν εχετε πολλες εκτυπωσεις σε φυλλα ανα ημερα, θα σου συνιστουσα να αναγεις το νουμερο αυτο σε φυλλα ανα μηνα και με αυτο να δεις το Toner που διαθετει ποσα εκτυπωνει.

Αν δηλαδη τυπωνεις π.χ. 40 φυλλα την ημερα, χ 22 μερες εργασιμες = 880 φυλλα. Επομενως θελεις εκτυπωτη με τονερ τουλαχιστον 5000 φυλλων για να μην αλλαζεις καθε μηνα τονερ και σου κοστισει καλυτερα να τα γραφεις με το χερι... Στο συγκεκριμενο παραδειγμα εγω θα κοιταζα το τονερ και ο εκτυπωτης να ειναι των 10000 φυλλων για να εχει και ταχυτητα και χαμηλο κοστος αναλωσιμου..

Last edited: