αγορα ενισχιτη

prokf

New member
27 March 2011
13
Καλησπερα σε ολα τα μελη του forum-bye-.στο θεμα......ειπα σιγα σιγα να αναβαθμισω τον ηχο μου,ετσι αγορασα 2 roister emphasis 25,καθως τα ειχα ακουσει και μου αρεσαν πολυ.στην κατοχη μου . βρισκεται και ενας προενισχιτης threshold sl-10.ειμαι φοιτιτης και λεφτα περιορισμενα....(μπορο να διαθεσω μεχρι 250e).σκεφτομαι να αγορασω εναν επαγγελματικο τελικο ενισχιτη,και να τα συνδιασω.μηπως ομως η αγορα ενος ολοκληρωμενου σε αυτα τα χρηματα ειναι πιο σωστη?απο μουσικη ακουω απο κλασικη μεχρι μεταλ!:drummer:

Μπες στις αγγελίες. Έχει τελικούς στα λεφτά που ζητάς. Με την ευαισθησία που δίνει η Roister τα κουνάει μέχρι και walkman :D οπότε σου κάνουν όλοι. Ο επαγγελματικός θα σου δώσει παραπάνω ισχύ που δεν την χρειάζεσαι. Μπορείς να ψάξεις και σε μαγαζιά για μεταχειρισμένα σε αυτά τα λεφτά. Πάντως κράτα τον προενισχυτή είναι θρυλικό μοντέλο.

Σε ευχαριστω!για τον προενισχιτη οντως εχο ξαναδιαβασει οτι ειναι τρομερο μοντελο!ετσι και αλλιως ειναι ενθημιο!:a0210:

θα κανω μια ερευνα αγορας το βραδι που εχο χρονο ελευθερο:popcorn:!σε γενικες γραμμες ομως ενας επαγγελματικος οπως αυτος ο alesis(http://www.aggeliopolis.gr/kriti/ra300_amplifier__10314447.htm?ca=13_s&w=1)σαν ποιοτητα ηχου δεν αξιζει και πολλα?και δεν εννοω ακροτητες,απλα αν σε αμεση συγκριση με εναν home τελικο(σε αυτα τα χρηματα παντα)οι διαφορες ειναι μερα με τη νυχτα.