αγορα ενισχυτη εως 400.00

bebakos

Established Member
17 January 2009
167
θεσσαλονικη
παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας.θελω να αγορασω 1 ενισχυτη αλλα το ποσο που δινω-εχω ειναι εως 400,00.εχω dvd,sat, tv 40 lcd,video,hi-fi και θα ηθελα να τα συνδεσω και σιγα σιγα να κανω ενα home cinema.θα μπορουσατε να μου προτεινετε καποιους γιατι δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις.ευχαριστω

Re: αγορα ενισχυτη εως 400.00€

Αν θες home cinema, συνιστώ ένα από τα μοντέλα της Yamaha. O RX-V463 είναι ακριβώς στον προϋπολογισμό σου.

Απάντηση: αγορα ενισχυτη εως 400.00€

Θα σου πρότεινα φίλε μου να μαζέψεις λίγα ευρώ ακόμα και να πάρεις κάτοιον σαν τον Denon AVR 1909 που έχει και όλα τα καινούργια καλούδια: Dolby TrueHD , DTS-HD ,κτλ.
Η τιμή του είναι αρκετά τίμια για αυτά που προσφέρει.....
http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=10&prID=761

Re: αγορα ενισχυτη εως 400.00€

Χριστέ μου, για μια στιγμή έκαναν πουλάκια τα μάτια μου και νόμισα ότι έλεγες μέχρι 400000 ευρώ! :flipout:

Πάντως καλό είναι να μεταφερθεί στην κατηγορία του Home Cinema. Τα παιδιά εκεί το κατέχουν καλύτερα, όσον αφορά τον πολυκάναλο ήχο...

Και εγώ για αυστηρά μέχρι τα 300 θα σου πρότεινα τον Υamaha 463. Δεν αγοράζουμε ποτέ από κατεθείαν από Νακα... Αν το skroutzareis θα το βρεις λίγο πιο κάτω από 300.
Aν πάλι αντέχεις να δώσεις 450 βουρ στη στοά Φέξη για τον Yamaha 663. Tον έχω και είμαι υπερευχαριστημένος!
Όσο για τον Denon ζητά πολλά λεφτά παραπάνω για ελάχιστα καλύτερη ποιότητα στον ήχο. Άσε που δεν έχει και preout.

Με 450ε τον 663 απο την στοα αλλιως τον marantz 4002 που ειναι σουπερ ευκαιρια στα 299 απο τα media markt (αν εξαιρεσουμε τα νεα φορμα που τα δεχεται μονο σαν lpcm ειναι μαλλον ανωτερος του 663).
Διαλεγεις και παιρνεις.
Πιο πολυ future proof ειναι ο 663.

Με 450ε τον 663 απο την στοα αλλιως τον marantz 4002 που ειναι σουπερ ευκαιρια στα 299 απο τα media markt (αν εξαιρεσουμε τα νεα φορμα που τα δεχεται μονο σαν lpcm ειναι μαλλον ανωτερος του 663).
Διαλεγεις και παιρνεις.
Πιο πολυ future proof ειναι ο 663.

Από πού προκύπτει αυτό; Απλά λόγω ονόματος ή υπάρχει ρήβιου;

Άμα είναι να νιώθω άσχημα που πήρα τον 663...
Πάντως είναι σημαντική πλέον η αποκωδικοποίηση των νέων φορμά.

πήρα τον 563 απο νακα σε καλη τιμη γιατι δεν προκειται να τον ξαναφέρει του είχε μεινει 1 κομματι ακομα.O 563 και ο 463 έχουν usb καθώς και το ειδικο dsp για mp3 που πραγματικά τα μεταμορφώνει! Πιστευω οτι ο 463 με τα 300 (290 στη στοα φεξη) ευρω που εχει ειναι σουπερ! Αν θέλεις upscaling πρέπει να πας στον 663.
Αν δεν σε ενδιαφέρει το mp3 - o marantz ειναι γενικά πιο ποιοτικός

πήρα τον 563 απο νακα σε καλη τιμη γιατι δεν προκειται να τον ξαναφέρει του είχε μεινει 1 κομματι ακομα.O 563 και ο 463 έχουν usb καθώς και το ειδικο dsp για mp3 που πραγματικά τα μεταμορφώνει! Πιστευω οτι ο 463 με τα 300 (290 στη στοα φεξη) ευρω που εχει ειναι σουπερ! Αν θέλεις upscaling πρέπει να πας στον 663.
Αν δεν σε ενδιαφέρει το mp3 - o marantz ειναι γενικά πιο ποιοτικός

Στον 863 μάλλον γιατί ο 663 δεν...

Δεν ειπα να νιωθεις ασχημα ουτε οτι ο 663 δεν ειναι καλος ενισχυτης...

Δεν είπα ότι είπες ότι ο 663 δεν είναι καλός.
Από πού προκύπτει ότι ο κατά πολύ φθηνότερος 4002 είναι καλύτερος ρώτησα.
Μετρήσεις ισχύος; Δική σου ακρόαση; Τεστ;

Toυς εχω ακουσει και τους δυο οταν ηταν να επιλεξω ενισχυτη.Τελικα εκανα την υπερβαση και πηρα τον harman kardon 255.
Γενικα, τους εχω στην ιδια κατηγορια.Απλα αλλου ειναι καλυτερος ο 4002 (πιο μουσικος,καλυτερη κατασκευη) και αλλου ο 663(εισοδοι,νεα φορμα, καλυτερος για ταινιες).
Οσο για την τιμη του 4002, αυτη ειναι ξεστοκαρισματος.Πριν λιγους μηνες ειχε περιπου 500ε...

o 563 δεν καταργείται (ειναι σχετικά νέος) απλά ο νακας δεν θα τον εισαγει .
Οι βασικές διαφορές με τον 663 είναι το usb, hdmi upscaling, διαφορα στην ισχυ