Αγορά ενισχυτή έως 400 ευρώ

HoSe_is_Insane

New member
21 October 2010
8
Καλησπέρα στο φόρουμ. Θέλω να αγοράσω έναν ενισχυτή έτσι ώστε να εκμεταλλευτώ στο έπακρο τα συγκεκριμένα ηχεία. http://www.roister.gr/emphasis-25.htm
Δεν θα ήθελα να ξεφύγω πάνω από τα 400 ευρώ αν είναι δυνατόν.
Και για να μην ανοίγω και δεύτερο θέμα, σε λίγους μήνες θα προσθέσω και 1 subwoofer. Θέλω να αγοράσω το subwoofer τις ίδιας σειράς ( http://www.roister.gr/ypogoufer.htm ) μιας και δεν έχω γνώσεις πάνω στο θέμα. Δεν θέλω να πάρω ένα "δυνατό" subwoofer και μετά να μην υπάρχει ισορροπία στο σύστημα. Όποιος γνωρίζει ας συμβουλέψει. Το συγκεκριμένο sub κοστίζει 207 ευρω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Re: Αγορά ενισχυτή έως 400 euro

Τα roister emphasis 25 είναι μια πολύ καλή επιλογή. Εγώ θα σου πρότεινα έναν ενισχυτή pioneer της σειράς 8 ή ακόμα καλύτερα της σειράς 9 αν θες να διαθέσεις κάτι παραπάνω. Επίσης, το subwoofer δεν είναι απαραίτητο να είναι της ίδιας εταιρίας αλλά αν όμως έχεις την δυνατότητα γιατί όχι για να είναι και σετ.

Απάντηση: Αγορά ενισχυτή έως 400 euro

Σίγουρα καλύτερος για δικάναλη ακρόαση από έναν διπλάσιας-τριπλάσιας τιμής πολυκάναλο ;-)

Ο Σταύρος μάλλον πονηρά πάει να καθοδηγήσει το φίλο μας :grandpa:

Re: Αγορά ενισχυτή έως 400 euro

Τα Emphasis 25 τα έχω στην κατοχή μου περίπου 4 χρόνια.Είναι πολύ καλό ηχείο,παίζει δυνατά και στο μέτρο του δυνατού είναι καλόηχο.
Ίσως θα μπορούσε να κατεβαίνει και πιο χαμηλά αλλά εντάξει,μην τα θέλουμε και όλα με 350 !Να σου πω ότι σε καμμία περίπτωση δεν θα
εκμεταλευτείς στο έπακρο τα συγκεκριμένα ηχεία με αυτής της κλάσης πολυκάναλων ενισχυτών.Έχω βγάλει γλέντια οδηγώντας τα με
κάτι νοικιάρικους ψιλοδυνατούς επαγγελματικούς για ώρες και δεν έχουν κάνει κιχ![εκτός από μία φορά που τον έπαιξα κλιπαρισμένο
έναν Dynacord για λίγο και με χαιρέτησαν τα τουίτερς.(λογικό ακούγεται)].
Θέλω να καταλήξω στο ότι,μήπως να κοιτάξεις για κανά μεταχειρισμένο σχετικά καινούριο ενισχυτή που να μην υστερεί σε καλούδια
τεχνολογικά αλλά να είναι πιο δυνατός σε τροφοδοσία?
Εγώ τα παίζω με έναν RX-V663 και παίζουν μια χαρά αλλά με τους τελικούς που τα έχω παίξει παίζουν πολύ καλύτερα.