Αγορά ενισχυτή για ηχεία Audio Spectrum Artemis

spdim

New member
28 December 2008
2
θα ήθελα να αγοράσω δικαναλο ενισχυτή για ηχεία Audio Spectrum Artemis (τα οποια αγοραστηκαν πριν αρκετα χρονια και παιζουν σε ενα Luxman L 235 - 2x60).

Θα εκτιμουσα προτασεις που θα οδηγουσαν σωστα τα συγκεκριμενα ηχεια που αποσο θυμαμαι και διαβαζω ειναι σχετικα ´"αναισθητα¨" - μεχρι 800 ευρω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Pleo πόσο τον δίνεται τον Α57; Έχω διαβάσει μερικά πολύ καλά review.

Υπάρχει δυνατότητα να τον δώσετε για κατ' οίκον ακρόαση σε κάποιον που ενδιαφέρεται?

899 είναι η τιμή του καταλόγου, από κει και πέρα με λίγο ψάξιμο...

Υπάρχει στημένος σε αρκετά καταστήματα, εντός του μήνα θα μπορεί να διαβάσει κάποιος και ελληνικά review και... να 'ρθω για... καφέ;:D

899 είναι η τιμή του καταλόγου, από κει και πέρα με λίγο ψάξιμο...

Υπάρχει στημένος σε αρκετά καταστήματα, εντός του μήνα θα μπορεί να διαβάσει κάποιος και ελληνικά review και... να 'ρθω για... καφέ;:D

Έχω μετακόμηση σε 1-2 μήνες περίπου με όλα τα παρελκόμενα (αγορά επίπλων κτλ). Κάτσε να τελειώσω με το καλό και θα σου πω αν μπορείς να έρθεις να πιούμε κανένα καφέ, ποτό, ότι θέλεις -bye-

Απάντηση: Re: Αγορά ενισχυτή για ηχεία Audio Spectrum Artemis

Copy!

Προς το τέλος του μήνα θα έχω αυτή τη δυνατότητα με τον Α57.

Over and out!

Δεν έχω καταλάβει ακριβώς.Αυτά τα Carat τα αντιπροσωπεύεις;Είσαι επαγγελματίας του χώρου;Επίσης σε βλέπω να προτείνεις συνεχώς Tannoy ηχεία.

Αν ναί,θα σε παρακαλούσα να προσθέσεις υπογραφή με την ιδιότητά σου άμεσα.

Re: Απάντηση: Re: Αγορά ενισχυτή για ηχεία Audio Spectrum Artemis

Δεν έχω καταλάβει ακριβώς.Αυτά τα Carat τα αντιπροσωπεύεις;Είσαι επαγγελματίας του χώρου;Επίσης σε βλέπω να προτείνεις συνεχώς Tannoy ηχεία.

Αν ναί,θα σε παρακαλούσα να προσθέσεις υπογραφή με την ιδιότητά σου άμεσα.

Δεν το γράφει; Νομίζω ότι το γράφει.

Συγνώμη δεν το είχα προσέξει με τον τρόπο που είναι γραμμένο...

Re: Απάντηση: Αγορά ενισχυτή για ηχεία Audio Spectrum Artemis

Συγνώμη δεν το είχα προσέξει με τον τρόπο που είναι γραμμένο...

Έχεις δίκιο για τον τρόπο που είναι γραμμένο.

Επειδή δεν γίνεται να βάλω logo (δεν έχω τέτοια άδεια) το adamco (η εταιρία που δουλεύω) και το product support (θέση) θα αφήσω μια γραμμή κενο.
Αν πιστεύεις ότι θα έπρεπε και κάτι άλλο, ευχαρίστως.