Αγορά ενισχυτή Home Theatre για πάντρεμα με υπάρχοντα ηχεία

devbil

New member
17 December 2009
24
Καλησπερα σε ολους!!

Θα ηθελα τη βοηθεια σας καθοτι λιγο ασχετος!! Εχω ενα home theatre system της Sony (μοντελο DZ-810W)με wireless τα surround ηχεια στο οποιο τα εχει ψιλοπαιξει ο ενισχυτης-dvd player. Σκεφθηκα να προβω σε αγορα σκετου ενισχυτη (χωρις dvd player) και να συνδυασω για αρχη τα ηδη υπαρχοντα ηχεια απο το Sony. Λεω να παρω ενα σχετικα καλο μηχανημα για να μου αρκει και στο μελλον για καλυτερα ηχεια κλπ. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν ξερω αν τα ηχεια που εχω θα παιξουν με το καινουργιο ενισχυτη. Επισυναπτω τη σελιδα με τα specifications των ηχειων για να τσεκαρετε τις προδιαγραφες. Τωρα οι ενισχυτες που σκεφτομαι ειναι οι εξης:

1) http://europe.yamaha.com/en/products/audio-visual/av-receivers-amps/rx-v477_g/?mode=model

2) http://www.pioneer.eu/uk/products/22/98/405/VSX-529-K/page.html

Γνωριζω οτι μαλλον δεν υπαρχει δυνατοτητα με την αντικατασταση του ενισχυτη τα surround ηχεια να συνεχισουν να ειναι wireless οποτε θα συνδεθουν με καλωδιο(να δουμε πως θα περασει!!!).

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

Βασιλης View attachment Document (2).pdf

Re: Αγορα ενισχυτη Home Theatre για παντρεμα με υπαρχοντα ηχεια

Όποιον και να πάρεις από τους δύο μια χαρά θα παίξουν τα ηχεία. Πρόσεχε μόνο με την ένταση μην τα κάψεις. Φυσικά τις δυνατότητες αυτών των ενισχυτών θα τις ακούσεις μόνο με την αγορά νέων ηχείων.

Θα έβαζα τα χρήματά μου στον Yamaha. Σε αυτή την κατηγορία τα καταφέρνει καλύτερα. Τα πεντακάναλα αδελφάκια των επόμενων μοντέλων και στις δύο περιπτώσεις που έχουν κάμποσες διαφορές από τα μεθεπόμενα στάδια (677 και 924).

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

To σαμπάκι είναι παθητικό; Αν ναι θα χρειαστείς και ένα ενεργό.

Καλησπερα και ευχαριστω για τη βοηθεια! Αποφασισα να διαθεσω κατι παραπανω για ενισχυτη για μελλοντικη χρηση. Ειμαι αναμεσα στα εξης μοντελα:

1) Denon AVR-X1100W
2) pioneer vsx-924
3) YAMAHA RX-V577

Θα ηθελα την αποψη σας σχετικα επειδη απο κοστος ειναι σχεδον το ιδιο. Επισης οταν λέτε παθητικο σαμπακι εννοειτε οτι δεν εχει ξεχωριστη παροχη ρευματος? Αν ειναι ετσι τοτε το ηδη υπαρχον ειναι παθητικο!Δεν θα παιξει καθολου με καποιον απο τους παραπανω ενισχυτες?
Ευχαριστω πολυ και παλι!
Βασιλης

Επισης οταν λέτε παθητικο σαμπακι εννοειτε οτι δεν εχει ξεχωριστη παροχη ρευματος?

Ακριβώς. Άρα δεν έχει ενισχυτή.