Αγορά ενισχυτή – Ηχείων – Καλωδίων?

pkallasidis

New member
15 July 2013
17
Σας χαιρετώ δεν έχω και πολλές γνώσης περί του θέματος γιαυτό άλλωστε γράφω και εδώ. J Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την επιλογή ενισχυτή και ηχείων. Από ότι φαίνεται για τον ενισχυτή έχω καταλήξει κάπου αλλά δεν γνωρίζω καθόλου την επιλογή για ηχεία. Η επιλογές που σκέφτομαι για τον ενισχυτή είναι μεταξύ του Yamaha RX-V675 και 673.
Θα μετακομίσω σε διαμέρισμα και θέλω ηχεία και subwoofer τα οποία θα αποδώσουν τον καλύτερο ήχο σε χαμηλή ένταση αλλά δεν έχω ιδέα με το τι να επιλέξω. Δεν θέλω τα ηχεία να τα χρησιμοποιώ μόνο για ταινίες αλλά και για μουσική καθώς και για τον ήχο της τηλεόρασης και όλος των συσκευών που θα έχω συνδεδεμένες (DVD player, PC, NAS etc)
Ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Αγορά ενισχυτή – Ηχείων – Καλωδίων?

για τι ποσο σκεφτεσαι να καταλληξεις?
για ενισχυτη αν ειναι μεσα στους δυο τοτε τον 675 σαν πιο καινουριο μοντελο....

Βασικά το κόστος που υπολογίζω να ξοδέψω γενικά είναι στα 1000-1200ευρώ. Είμαι ανοικτός σε προτάσεις όσο για μεγάφωνα όσο και για ενισχυτές.

Re: Απάντηση: Αγορά ενισχυτή – Ηχείων – Καλωδίων?

Γιατί προτιμάς τον ντενον και μαραντζ? Αν θα επέλεγες από αυτά που μου έχεις στείλει με ποια θα ήταν η επιλογή σου?

Έχω βρει το πιο κάτω σετ από Γερμανία ποια είναι η άποψη σου stavro?

http://www.elektrowelt24.eu/shop/pr...08-HCS-3--weiss----TX-NR-626-AV-Receiver.html

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά ενισχυτή – Ηχείων – Καλωδίων?

Γιατί προτιμάς τον ντενον και μαραντζ? Αν θα επέλεγες από αυτά που μου έχεις στείλει με ποια θα ήταν η επιλογή σου?

Έχω βρει το πιο κάτω σετ από Γερμανία ποια είναι η άποψη σου stavro?

http://www.elektrowelt24.eu/shop/pr...08-HCS-3--weiss----TX-NR-626-AV-Receiver.html

μια χαρα σετακι.για δες αν βρεις και σε ντενον κατι....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά ενισχυτή – Ηχείων – Καλωδίων?

μια χαρα σετακι.για δες αν βρεις και σε ντενον κατι....

Πως σας φαίνεται αυτό το σετ με τα μεγάφωνα Wharfedale Moviestar DX-1 HCP σε συνδυασμό με τον Denon AVR-2313?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά ενισχυτή – Ηχείων – Καλωδίων?

1 x Denon AVR X 3000
1 x Wharfedale Moviestar DX-1 HCP
1 x shipping
1450euro

Pos sas fenete auti i epilogi?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά ενισχυτή – Ηχείων – Καλωδίων?

ορμα.χτυπα το μην το σκεφτεσαι καθολου.....!!!!!

Tha prepei na perimeno to telos tu mina gia to mistho :) Apo kalodio ti protineis?

Παιδιά σας χαιρετώ, έχω επανέλθει στο post αφού τελικά έχω καταλήξει στην αγορά του ενισχυτή με βάση τις απαίτησης που είχα για 2η και 3η ζώνηγια ηχεία στο μπαλκόνι. Τώρα θα χρειαστώ την βοήθεια σας και τις προτάσεις σας για ηχεία για 5.1 και εξωτερικά αντίστοιχα. Ο ενισχυτής είναι ο Yamaha RX- και αναμένω να παραδοθεί σε 2 εβδομάδες.

Ο ενισχυτής είναι ο Yamaha RX3030, κάποιος να βοηθήσει με τα μεγάφωνα? :) Τα στοιχεία του χώρου είναι πιο πάνω στο post να μην επαναλαμβάνομαι

Μόνος μου τα λέω μόνος μου τα διαβάζω μάλλον :) Αφού δεν έχω πάρει κάποια απάντηση για τα μεγάφωνα σκέφτηκα από μόνος μου να πάρω τα KEF Q500 για μπροστά και σιγά σιγά να συμπληρώσω με την υπόλοιπη σειρά για κέντρο και πίσω. Υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει με το sub και να μου πει την άποψη του αν έκανα σωστά με τα KEF? :)

Απάντηση: Re: Αγορά ενισχυτή – Ηχείων – Καλωδίων?

Μόνος μου τα λέω μόνος μου τα διαβάζω μάλλον :) Αφού δεν έχω πάρει κάποια απάντηση για τα μεγάφωνα σκέφτηκα από μόνος μου να πάρω τα KEF Q500 για μπροστά και σιγά σιγά να συμπληρώσω με την υπόλοιπη σειρά για κέντρο και πίσω. Υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει με το sub και να μου πει την άποψη του αν έκανα σωστά με τα KEF? :)

μια χαρα εκανες με τα κεφ.για σαμπ δεν χρειαζεται να ειναι της ιδιας μαρκας εκτος αν θελεις μονο για αισθητικους λογους.της ιδιας σειρας να ειναι το κεντρικο.τωρα για σαμπ πες μας ποσα διαθετεις να βοηθησουμε.....

Re: Απάντηση: Re: Αγορά ενισχυτή – Ηχείων – Καλωδίων?

Βασικά οι επιλογές που σκέφτομαι είναι οι πιο κάτω, αλλά δεν ξέρω αν θα με καλύψουν στο χώρο που έχω. Επειδή και τα KEF Q500 δεν έχουν αρκετό μπάσο θέλω να τα συμπληρώσω με το sub περισσότερο τώρα για μουσική παρά για ταινίες αφού δεν θα έχω τα υπόλοιπα μεγάφωνα.
REL T-5/T-7
Kef Q400b
Velodyne IMPACT 10”/12’’ BLACK

Δύσκολο να βρω bk στην Κύπρο. Κάποια άλλη επιλογή ή κάποιο από αυτό που έχω αναφέρει. Το budget είναι στα 600-800euro

Βασικά βλέπω το REL t-7 στα 699euro, υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή που να είναι καλό και σε μουσική και home cinema?

Ευχαριστώ