- 15 July 2013
- 17
Σας χαιρετώ δεν έχω και πολλές γνώσης περί του θέματος γιαυτό άλλωστε γράφω και εδώ. J Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την επιλογή ενισχυτή και ηχείων. Από ότι φαίνεται για τον ενισχυτή έχω καταλήξει κάπου αλλά δεν γνωρίζω καθόλου την επιλογή για ηχεία. Η επιλογές που σκέφτομαι για τον ενισχυτή είναι μεταξύ του Yamaha RX-V675 και 673.
Θα μετακομίσω σε διαμέρισμα και θέλω ηχεία και subwoofer τα οποία θα αποδώσουν τον καλύτερο ήχο σε χαμηλή ένταση αλλά δεν έχω ιδέα με το τι να επιλέξω. Δεν θέλω τα ηχεία να τα χρησιμοποιώ μόνο για ταινίες αλλά και για μουσική καθώς και για τον ήχο της τηλεόρασης και όλος των συσκευών που θα έχω συνδεδεμένες (DVD player, PC, NAS etc)
Ευχαριστώ
Θα μετακομίσω σε διαμέρισμα και θέλω ηχεία και subwoofer τα οποία θα αποδώσουν τον καλύτερο ήχο σε χαμηλή ένταση αλλά δεν έχω ιδέα με το τι να επιλέξω. Δεν θέλω τα ηχεία να τα χρησιμοποιώ μόνο για ταινίες αλλά και για μουσική καθώς και για τον ήχο της τηλεόρασης και όλος των συσκευών που θα έχω συνδεδεμένες (DVD player, PC, NAS etc)
Ευχαριστώ