Αγορά Ενισχυτή και ηχείων δαπέδου

Εγώ θα σου πρότεινα να ακούσεις και αυτά τα tannoy που είναι σε προσφορά. Διαβάζω καλά reviews. Γενικά θα σου έλεγα σε αυτό το budget 800 θα σου έλεγα να κοιτάξεις σε μεταχειρισμένο αποκλειστικά ηχείο.

http://audioevolution.gr/offers_focus.asp?id=155

+1 για το μεταχειρισμένο, ειδικά το demo. Ακόμα περισσότερο αυτό ισχύει για τους ενισχυτές.

+1 για το μεταχειρισμένο, ειδικά το demo. Ακόμα περισσότερο αυτό ισχύει για τους ενισχυτές.

Για ενισχυτη θα πρότεινα στον φίλο να κοιτάξει προς μεταχειρισμένο Τσακιριδης Αίολος η ακόμα καλύτερα σε κάποιο από τα monoblock τους. Καθαρά υποκειμενικό αλλα πάντα να ακούσει τις πιθανές επιλογές και μετά να προχωρήσει. Αυτό δεν γίνετε πάντα με τα καινούργια γιατί δεν ανοίγουν ένα καινούργιο ενισχυτη από το κουτί και σίγουρα αν τα Ηχεια τα έχει κάποιος άλλος προμηθευτής δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσει τον συνδυασμό Καινούργιου ενισχυτη-καινούργια ηχεία. Ενώ σε demo η μεταχειρισμένο πας με τον ενισχυτη που σε ενδιαφέρει στον κάτοχο των ηχείων και ακούς τον συνδυασμό. Είναι καθαρά υποκειμενική άποψη και εμένα με βοήθησε αρκετά να διαλέξω τον συνδυασμό ηχείων ενισχυτη και σίγουρα γλύτωσα αρκετά χρήματα.

Τα monitor audio br5/6 είναι εξαιρετικά ηχεία για τα χρήματά τους, αλλά χρειάζονται προσοχή στην τοποθέτηση (όπως άλλωστε τα περισσότερα ηχεία δαπέδου) έτσι ώστε να αναπνέουν. Εμένα σε μικρότερο χώρο (περίπου 20 τμ) δεν απέδιδαν σωστά.
Από ενισχυτή δένουν πολύ καλά με αγγλική σχολή πχ τον cambridge audio cxa60 ο οποίος έχει τοροειδή μετασχηματιστή για πολά ρεύματα, καλό value for money και πολλές επιλογές συνδεσιμότητας αλλά και τον εξαιρετικό Arcam FMJ A19.
Έχω το μεγαλύτερο αδερφό του cambridge τον cxa80 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Γεια σας , δεν γνωρίζω τίποτα από ηχεία ενισχυτές κτλ αν και μου αρέσει πολύ η μουσική. Θα ήθελα να θέσω την ίδια ίδια ερώτηση , αγορά ενισχυτή και ηχεία δαπέδου για το καινούριο μου σπίτι με σαλόνι αρκετά ανοιχτό στα 35τμ . Τις ταινίες μου τις απολαμβάνω με μια soundbar και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Η μουσική που ακούω είναι κυρίως chillout ,ambient και έντεχνα ελληνικά. Μου αρέσει ο μπάσος γεμάτος καθαρός ήχος σε χαμηλή έως μέτρια ένταση. Πηγή εκτός από την συνδρομή μου στο Musik της Apple στο λαπτοπ και iPhone δεν έχω κάτι άλλο.
Θα εκτιμούσα μερικές λύσεις - προτάσεις απλές με κόστος 500-700

Σας ευχαριστώ !