Αγόρα ενισχυτή και ηχείων για home cinema

chrome

New member
10 October 2007
12
Καλημέρα σας και καλός σας βρήκα.

Να ξεκαθαρίσω από την αρχή ότι είμαι νέος και απείρος στον χώρο του ήχου γι' αυτό αν πω καμία λαλακία μην πέσετε να με φάτε.

Στο θέμα μας τώρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν ενισχυτή home cinema o οποίος να μπορεί να διαχηρήζετε και είκονα μαζί με τα αντίστοιχα ηχεία. Όλα αυτά θα βρεθούν στο σαλόνι όπου θα συνοδέψουν projector epson tw700 και htpc. Το σαλόνι είναι περίπου 30τμ.Σαν ακουστική με ενδιαφέρει πάρα πολύ o ήχος όταν βλέπω μια ταινία. Το ποιο σημαντικό στην όλη υπόθεση όμως είναι τα χρήματα που για κανέναν λόγω δεν θέλω να ξεπεράσουν τα 1200 max 1300 (ενισχυτή και ηχεία).

Τι γνώμη έχετε για αυτόν Yamaha RX-V661?

Περιμένω τις προτάσεις σας.

Καλώς ήρθες στην παρέα του CLUB και καλή συνέχεια....
Γιά να πεί κανείς την γνώμη του υπεύθυνα , σχετικά με τον Yhamaha 651 ,θα πρέπει να τον έχει ακούσει κάπου ,πράγμα που μέχρι τώρα δεν νομίζω ότι έχει γίνει, απο την στιγμής τουλάχιστον που δεν έχει υπάρξει απάντηση.
Θεωρητικά πρέπει να είναι καλό μηχάνημα, και μιλάμε γιά νέα αποχή ενισχυτών της Yamaha ,αφού υποστηρίζει 1080/24p μαζί με αυτόματη ισοστάθμιση των ηχείων.
Αν πούμε λοιπόν πως αποφασίζεις για αυτόν (...συμφωνώ και εγω θεωρητικά τουλάχιστον..).Θα πρέπει όμως σε αυτη την κατηγορία τιμής και απόδοσης να εξετάσεις και τον νέο ONKYO TX-SR650SE επίσης με hdmi 1,3...1080p και αρκετά πιό δυνατό σε ισχύ απο τον Yamaha...(7x140...έναντι 7χ90 του Yamaha).Νομίζω ότι επειδή ο χώρος σου δεν είναι και πολύ μικρός,και αυτη η παραπάνω δύναμη του Onkyo θα σου φανεί πολύ χρήσιμη.
Με δεδομένο λοιπόν, ότι θα ξοδέψεις περίπου 600 ευρώ σε a/v γιά αυτές τις επιλογές θα σου μείνουν καμιά 700αριά ευρώ το πολύ γιά ηχεία....δεν είναι αρκετά γιά πολλές και καλές επιλογές...και ξέρεις τα ηχεία παίζουν τον σημαντικότερο λόγο σε αυτο που λές....<με ενδιαφέρει πολύ ο ήχος σε μιά ταινία...>Σε αυτά τα χρήματα κοίταξε τα Roitster ht-4000,που είναι και πολύ όμορφα, τα οποία συνδιάζονται στο πακέτο εκτός των περιφερειακών και με sub 120W..

Το συγκεκτριμένω μοντέλο της yamaha v661 έχω καταφέρει να το βρώ 450 οπότε τα χρήματα που περισεύουν για ηχεία είναι 850