Αγορά ενισχυτή και subwoofer

Han Solo

New member
21 April 2010
6
Καλησπέρα.
Θα ήθελα τη βοήθειά σας για αγορά ενισχυτή και subwoofer για home cinema.

Τα ηχεία είναι τα εξής:
Front L,R,C: JBL HTI55
Reaρ L,R: JBL HTI6C (οροφής)
Και τα πέντε ηχεία είναι εντοιχιζόμενα σε γυψοσανίδα και τα έχω ήδη εγκαταστήσει εδώ και κάτι μήνες.
Ο χώρος στον οποίο έχουν τοποθετηθεί είναι ορθογώνιος με 3,5μ πλάτος και 10 μ. μήκος περίπου (σαλόνι με ανοίγματα) και το home cinema καλύπτει το ένα τρίτο περίπου του όλου χώρου. Ελπίζω το σχέδιο να σας βοηθήσει.
Τα δύο εμπρός ηχεία έχουν απόσταση μεταξύ τους 2,5μ και τα πίσω ηχεία με τα μπροστινά έχουν απόσταση περίπου 4,5μ.
Το ποσό που έχω διαθέσιμο κυμαίνεται από 500-700 .
Επίσης ενδιαφέρομαι κυρίως για την θέαση κινηματογραφικών ταινιών και μουσικής (λιγότερο).

Σας ευχαριστώ. Αναμένω απαντήσεις.

Σαλόνι.jpg

Mόνο με μεταχειρισμένα βγαίνει το budget imo.

Σε αυτό το χώρο θέλεις sub πάνω απο 95 db.

Ενισχυτή μπορεί να τα βολέψεις και με κάποιο μικρό, αλλά πάλι δεν ξέρω τα specs των ηχείων.
Δεν φαίνονται απαιτητικά αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Danalik σ' ευχαριστώ για το χρόνο που διέθεσες.
Το ποσό βασικά το έβαλα ενδεικτικά. Αν χρειαστεί μπορώ να το αυξήσω (όχι όμως και πάρα πολύ).
Απλά ήθελα να αρχίσω με κάτι απλό και μετά να επεκτείνω το σύστημά μου, κυρίως για να δω πως δουλεύει.
Μέχρι τώρα είχα ένα σύστημα home cinema 5.1 της sony από το 2007 (σε πολύ μικρότερο χώρο βέβαια).
Σκεφτόμουν να αγοράσω για subwoofer το Velodyne CHT-8Q (γύρω στα 350 ) και για ενισχυτή τον Denon AVR-1912 (γύρω στα 500 ) ή τον Pioneer VSX-922 (στα 470 ).
Ποιά είναι η γνώμη σας; Θα ήθελα και άλλες απόψεις αν είναι δυνατόν. Σας ευχαριστώ.