αγορά ενσχυτή 5.1

petros n

AVClub Enthusiast
16 April 2008
987
μετα από μεγάλη σκέψη ,επιδή θά δεν χωράνε 7 .1 ηχεία ,επυλέγω συστημα 5.1 , ποιόν εvισχυτή προτίνετε σέ άυτή τήν περιπτώση ;;
κοστος περίπου μεχρι 1000 ευρω τό πολύ

τά ηχεία ειναι κlipsch ---RS-10 πίσω ---RF-52 μπροστά--RC-10 διαλογου
και για μπασα ενα yamaxa πού έχω--αργότερα θα γυνη αλαγη του(μάλον με ίδια μάρκα
και τηλεώραση samsung LE46A 956

ο χώρος είναι τετράγωνος 32 τετραγωνικα περίπου

είμαι από τούς αναποφάσιστους

σάς ευχαριστω παραπολυ

μια χαζη ισως ερώτηση παιδιά , μπορώ εκτός τά ηχεία πού εχω (klipsch),
n; χρησημοποιησω τά παλιά yamaha (τυπου νας αν θυμαι καλα)
νατά τοποθετήσω ψυλά δεξια αριστερα .(δεν εχω χώρο να ταβαλω πισω απο
τον καναπε) να κανω 7.1
μην με κοροιδευτε τωρα αρχιζω να ψαχνωμε λιγακι(αν και παπους για αυτα τωρα,50 +βλεπεις)

Μια χαρα μπορεις
Η δοκιμη ειναι τσαμπα

Αν σου αρεσει το αποτελεσμα, αστα εκει.

έχω πήξει στό ψάξιμο.μια ερωτησηση ακομα ο maratz sr-5003
αξιζει τον κοπο; σας εχω κουρασει πολυ παιδια

έχω πήξει στό ψάξιμο.μια ερωτησηση ακομα ο maratz sr-5003
αξιζει τον κοπο; σας εχω κουρασει πολυ παιδια

Καλός είναι, αλλά αφού έχεις budget έως 1000 ευρώ, εάν είναι να πάρεις Marantz κοίτα τον SR-6003.

http://www.marantz.com/new/index.cf...t=eu&bus=hf&prod_id=3794&series=comp&type=avr

http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=10&prID=773

Εξ´άλλου τον ενισχυτή που θα πάρεις θα τον κρατήσεις κάποια χρόνια, οπότε ας είναι ο καλύτερος δυνατός.......

-bye-

η τον yamaha rx-v3800 ,,,η 1900 marantz 7002 ποιον απο τους τρεις τελικα και θα θελα να μου πειτε καποια σαιτ αξιοποιστα εξωτερικου ,
βλεπω μεγαλες διαφορες απο εδω (εδω μας γδερνουν κανονικα)

Απο οτι εχω δει τουλαχιστον (αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος) σε αυτες τις "ρατσες" δεν θα δεις διαφορα τιμης.. κι'αν δεις, προς τα πανω θα'ναι, προς τα κατω εγω προσωπικα δεν εχω δει.. Αν θες φτηνα κοιτα προς Onkyo

εγω προτεινω τον 807 onkyo.μαλον θα ειναι ο επομενος ενισχυτης μου.αν οχι ο 707.

Εγώ αγόρασα από technikdirekt.de τον onkyo 606 400 ευρώ την ώρα που εδώ τον είχαν 850!!!. Άψογη συσκευασία (διπλή), και επαγγελματική εξυπηρέτηση. Ακόμα και στην περίπτωση που χαλάσει και πάρω ακόμα έναν καινούριο, πάλι κερδισμένος είμαι. Ο 7002 στα 786 ευρώ φαίνεται ΠΟΛΥ καλή τιμή.

η αγορα απ το συγκεκριμενο σαιτ ,γινεται με αντικαταβολη η με πιστωτικη
ρωταω επειδει δεν εχω ξανακανει αγορα μεσω ιντερνετ

και μια αλλη ερωτηση ακομα
ο 7002 εχει μικροφωνο για αυτοματη ρυθμιση ηχειων ο ονκυο 807 ειναι στο ιδιο επιπεδο

συγνωμη ρε παιδια σας ζαλισα