Αγορα epson tw 3500?????

matman

New member
27 April 2010
14
Χαλανδρι
Καλησπέρα σας. Σκοπεύω την Δευτέρα να αγοράσω τον epson tw3500. Τον έχει κάποιος απο εδώ για να μου πεί εντυπώσεις? Στην αρχή πήγαινα για τον optoma hd20 αλλά κάτι το rainbow effect κατι το len shift σκέφτηκα να ανέβω κατηγορία και να αλλαξωτύπο σε 3 lcd. και έτσι κατέληξα εκεί ύστερα απο καλη τιμή στο πλαίσιο. Θέλω τις γνώμες μιας και είστε ειδικοί.

Ευχαριστώ πολύ!

Καλώς μας ήρθες!
Απο τι βλέπεις εδω μέσα πολλοι τον προτείνουν ανεπιφίλακτα, μιας & έχει ευκολίες τοποθέτησης + οτι η εικόνα του ειναι εφάμιλλη του epson 5000.:2thumb22sup:
Θα σου πω απο τώρα καλορίζικος, εξάλλου και εγω τον ίδιο εχω βάλει στο μάτι.:a0210:

Last edited:
Φίλε matman τον έχω περίπου δύο μήνες χωρίς να τον έχω χρησιμοποιήσει αρκετά. Περιμένω το dve για να τον ρυθμίσω με τις οδηγίες των ειδικών απο δω μέσα αλλά και χωρίς τις απαραίτητες ρυθμίσεις απλά με κάποιες πρόχειρες που έκανα εγώ αυτο που έχω να σου πώ είναι ότι είναι εκπληκτικός και μάλιστα στην τιμή αυτή. Το μόνο που έχω να σου πώ είναι να κάνεις υπομονή γιατί την κυριακή είναι κλειστά τα μαγαζιά. Αντε καλορίζικος.

Καλησπέρα σας. Σκοπεύω την Δευτέρα να αγοράσω τον epson tw3500. Τον έχει κάποιος απο εδώ για να μου πεί εντυπώσεις? Στην αρχή πήγαινα για τον optoma hd20 αλλά κάτι το rainbow effect κατι το len shift σκέφτηκα να ανέβω κατηγορία και να αλλαξωτύπο σε 3 lcd. και έτσι κατέληξα εκεί ύστερα απο καλη τιμή στο πλαίσιο. Θέλω τις γνώμες μιας και είστε ειδικοί.

Ευχαριστώ πολύ!

Με το καλό και καλορίζικος! Σε τί τιμή τον βρήκες?

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. Φίλε μου Toyo περιμένω πως και πως. Εξάλου θέλει και παραγγέλια οπότε από τέλος τις εβδομάδας. Το πλαίσιο μου τον δίνει 1400 ευρώ. Βασικα ειδα στο site τις epson οτι εχει αντιπρόσωπο καπου στο χολαργο οπότε θα δω ακαι τιμη εκεί και αν ειναι ετοιμοπαράδωτος αλλίως παω πλαίσιο.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο??

Αμα πάρω πανί μεχρι 200 ευρω το πολύ απο πλαισιο multirama ηλεκτροκινιτο 16.9 θα κάνει ζάρες επειδη θα ειναι κινέζικο?
Γιατί διάβασα απ'ο πολλούς παράπονα. Σταθερή δεν παιζει νασ βαλω παντως.

Ευχαριστω....

...Τον έχω αγοράσει πριν ενάμιση μήνα...Έχω γράψει τα σχόλια μου στο post: Προβολέας μέχρι 1200ευρώ....2η σελίδα...