Αγορά εξωτερικού DVD R/W

esykas

AVClub Enthusiast
27 June 2006
1,220
Πειραιάς
Γεια σας θα ήθελα την πρόταση σας σχετικά με την αγορά εξωτερικού DVD αντιγραφικού και επειδή θέλω να το χρησιμοποιήσω εκτός από το mac mini και σε lap top θα ήθελα κάτι που να μην έχει πρόβλημα συμβατότητας.Τώρα στην αγορά υπάρχουν και Blu ray αλλά βέβαια είναι πανάκριβα ακόμη.Γενικά όμως κάτι πρέπει να παίζει με τον τρόπο σύνδεσης εάν κατάλαβα από άλλα γραφόμενα δηλαδή firewire η USB για βοηθήστε και με καμιά πρόταση μαζί :lehrer:

Είτε επιλέξεις σύνδεση USB είτε Firewire είναι το ίδιο. Απλά η firewire είναι λίγο πιο γρήγορη στην μεταφορά δεδομένων. Για μοντέλα μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ.

απλώς έχει φοβηθεί το μάτι μου:smile:

να κοιτάξω για κάποιο συγκεκριμένα;

Last edited:
Μιχάλη δεν χρειάζεται να είναι ειδικά για Apple το dvdr. Οποιοδήποτε κ από τα pc θα παίζει χωρίς προβλημα.

Γιατί το λές; Δεν είπα να είναι ειδικά για Apple. Αν το λές για το λινκ που παράθεσα, απλά εκεί τα βρήκα λίγο μαζεμένα για να πάρει ο φίλος μας μια ιδέα.:smile:

Γιατί το λές; Δεν είπα να είναι ειδικά για Apple. Αν το λές για το λινκ που παράθεσα, απλά εκεί τα βρήκα λίγο μαζεμένα για να πάρει ο φίλος μας μια ιδέα.:smile:
αααα...εντάξει τότε ! -bye-
Μπορείς να δεις κ εδώ κ εδώ κ εδώ.

Συγνώμη αλλά δεν έβγαλα νόημα
Πάμε πάλι έχω το mini έχει μια firewire δίσκο εξωτερικό δεν χρειάζομαι πρός το παρόν.Usb έχω μόνο το πληκτρολόγιο και χρησιμοποιώ ακόμη μία όταν συνδέω flash drive μου μένουν ακόμη δύο ελεύθερες.
Μετά όλοι οι εξωτερικοί έχουν και σύνδεση firewire?